Öne Çıkanlar Prof. Dr. Selim ŞEKER Robert W Malone Megali İdea Simon Mistriel Aykut Magufuli

İNSANLIK ONURU İÇİN, 20-21 HAZİRAN  GÜNLERİ CEP TELEFONLARINI KAPATALIM

5G Virus News Haber Merkezi / ABD/ 19 Haziran 2020

Merkezi ABD’de bulunan,   19 Haziran 2020 itibariyle 218 ülke ve bölgede faaliyetlerini yürüten platform, Dünyayı 20-21 Haziran 2020 tarihinde, “bir zamanlar dünyamızın nasıl olduğunu hatırlamak.” İçin cep telefonlarını kullanmamaya çağırıyor. Devamı konusu veya şartları tabii ki tartışılır. Ama iki gün 5G teknolojilerini inatla devam ettiren güçlere karşı büyük bir ihtar olacaktır.   

5G Virus-Platformu’nun da destek verdiği, ULUSLARARASI İTİRAZ 5G Dünya ve Uzayda Dur.” kampanyasından önemli farkındalık.

Bütün hesaplarını, insanları bağımlı hale getirdikleri araç ve gereçler ile devam ettiren güçlere karşı başlatılan harekete destek verme fikri bile kulağa hoş gelmeyebilir.  Ama o güçlere karşı, cep telefonları ile “ne yapmak istediğinizi biliyoruz.” mesajı vermekte, dünyada insan olarak yaşamanın bir gereği olduğunu unutmayalım. Alışkanlıklar bizlerin en büyük kusurudur. Nasıl ki kişinin kusurunu bilmesi en büyük irfan ise alışkanlıklarını bırakması da kendine bedenine karşı en büyük saygıdır.

İşte cep telefonu kullanmamak için birkaç neden:

  1. Size zarar verir. Hayvan deneylerinde, düşük güçte, bir cep telefonuna iki saatlik tek bir maruziyet bile hayvanların beyin hücrelerinin yüzde ikisini yok etti: Salford ve ark., “GSM'den Mikrodalgalara Maruz Kaldıktan Sonra Memeli Beyninde Sinir Hücresi Hasarı Cep Telefonları” Çevre Sağlığı Perspektifleri 111 (7): 881-883 (2003). Bu, cep telefonu kullanan herkesin bir miktar beyin hasarı olduğu ve telefonu kafanızdan uzak tutmanın sizi korumayacağı anlamına gelir.
  2. Komşularınıza zarar verir. Cep telefonunuzdan acı hissetmeseniz bile, komşular, sokakta geçtiğiniz insanlar ve markette yan yana durduğunuz veya bir restoranın ya da tiyatronun yakınında oturduğunuz insanlar dahil birçok insan yapar. Birçoğu için işkence. Yalnız olduğunuzdan emin olmanız yardımcı olmaz, çünkü her arama yaptığınızda, en yakın baz istasyonu sadece sizin için bir kanal açar ve tüm mahallenizi ışınlar, böylece arama yapabilirsiniz.
  3. Kuşlarda ve böceklerde hasar. Bir cep telefonuna on dakikalık bir maruziyet bile, bal arılarında metabolizmayı tamamen durdurur. Artık çiçeklerinden içtikleri nektarı metabolize edemiyorlar ve bolluğun ortasında açlıktan ölüyorlar: Kumar ve diğerleri, “Cep Telefonu Radyasyonlarına Maruz Kalma, İşçi Bal Arılarında Biyokimyasal Değişiklikler Üretiyor” Toxicology International 18 (1) : 70-72 (2011).
  4. Dünya'ya verilen zarar. Acil bir durumda bile cep telefonunuzu kullanabileceğinizi düşünüyorsanız, tüm gezegenin hücre kuleleri ile doldurulması gerekir. Gezegenin tüm kablosuz altyapısı orada olmadan, insanlara işkence yaparak, vahşi yaşamı öldürerek ve Dünyayı sterilize etmeden, telefonunuzu gittiğiniz her yerde kullanabilmeyi bekleyemezsiniz.

İnsanlar cep telefonu alışkanlığı elde ettikten sonra, cep telefonu olmadan yaşayamayacaklarını söylerler. O zaman onlara bir soru soralım, “ Hangisini daha çok istiyorsun, telefonunu mu yoksa gezegenini mi?

UYDU SAYISI 538’E ÇIKTI

SpaceX, 13 Haziran'da iyonosferdeki yörüngesinde sahip olduğu toplam uydu sayısını 538'e çıkaran 58 “Starlink” uydu daha başlattı. SpaceX'in bir sonraki 60 uydusunun lansmanı 23 Haziran'da yapılacak.

Starlink'in 420 uyduyla orta enlemlerin “küçük” kapsamını aldığı gün 22 Nisan'da veya yaklaşık kalp çarpıntısı yaşamaya başlayan insanlardan rahatsız edici raporlar almaya devam ediyorum.

Şimdiye kadar bu raporlar Avustralya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Kanada, Danimarka, Dominik Cumhuriyeti, İngiltere, Fransa, Almanya, Yunanistan, İrlanda, Lüksemburg, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Portekiz, Rusya, İskoçya, İspanya, İsveç ve İsviçre’den geldi.

 Bu fırlatma hızında, SpaceX Ağustos sonunda yörüngede yaklaşık 840 uyduya sahip olacak ve o zaman uyduların, “beta testi” olarak adlandırdığı şeye başlayacak. Bu, SpaceX'in kullanıcı terminallerini Alaska da dahil olmak üzere Kanada ve ABD'deki bazı kişilere dağıtacağı ve uydu filosunun deneme amaçlı çalışmaya başlayacağı anlamına geliyor. Starlink web sitesinde, insanların beta test kullanıcısı olmak için başvurabilecekleri bir form zaten var. Doldurursanız, SpaceX'ten size, “Özel beta testinin bu yaz başlarında başlaması ve ardından daha yüksek enlemlerle başlayarak herkese açık beta testi” yapılması gerektiğini bildiren bir e-posta alırsınız.

Bu bilgilere dayanarak, sağlık ve çevre üzerindeki en ağır etkinin başlangıçta kuzey Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'ya düşmesini bekleniyor.

Elon Musk, ailesi veya yatırımcılarıyla bağlantısı olan herkese ve hayatın enerjilerinin kaynağını milyarlarca elektronik titreşimle kirletmenin ne anlama geldiğini bildiğimizi, bilmesi gerekiyor.  

Onun için, 20-21 Haziran tarihlerinde cep telefonlarını kapatalım. Nasıl ki onlar bizleri evlere kapattı ama cep telefonlarını serbest bıraktıysa, biz de onların bizleri avladıkları, aynen uyuşturucu bağımlısı yaptıkları cep telefonlarını susturalım. İşte o zaman en büyük mağlubiyeti alacaklardır.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.