Öne Çıkanlar DSÖ Elektrokmanyatik Şehzadeler Belediyemiz İznik Deprem

Test Testttttttt Diye Bağıranlar…

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya / 13 Temmuz 2020

Bir Japon elektronik üreticisi olan Hitachi Ltd., şirketinin sözcüsü Masayuki Takeuchi 22 Şubat 2007 Perşembe günü yaptığı açıklama 2020 yılına gelindiğinde,  dünya gündemini sarsacak boyuta geldi.

Şirket sözcüsü RFID’i tanıttı. RFID; Radyo Frekansı ile Tanımlama teknolojisi, radyo frekansı kullanarak nesneleri tekil ve otomatik olarak tanıma yöntemidir. RFID, temel olarak bir etiket ve okuyucudan meydana gelir. RFID etiketleri Elektronik Ürün Kodu gibi nesne bilgilerini almak, saklamak ve göndermek için programlanabilirler.

İşte bu RFID veya yongalar bir insan saçının diplerine dahi yerleştiriliyor. Böylelikle öğeleri izlemek için, bilgiler kablosuz olarak aktarılıyor. Bu bilgisayar çipleri resimde gördüğünüz 2007 yılında örneklerinde olduğu gibi, iyice küçüldü.  Artık dünyanın en küçüğü, bir toz lekesi kadar  görüntüleniyor. RFID yongaları sadece 0.05 milimetre (0.002 inç) ile 0.05 milimetre (0.002 inç) ölçülendi ve kağıt parçalarına gömülecek kadar da inceldi.

RFID etiketleri verileri depolar, ancak yongalara enerji yayan ve daha sonra bilgileri okuyuculara geri gönderen özel okuma cihazlarının yanına getirilmeleri gerekir. Günümüz teknolojisinde RFID’ler,  gıda ürünlerinin dağıtımını izleme veya konser biletlerinin sahteciliğine karşı koruma gibi öğeleri izlemek ve tanımlamak için zaten yaygın olarak kullanılmaktadır. Fakat bugün harici bir antene ihtiyaç duyması ile 5G vericilerini işaret ediyordu.

2007 yılında RFID etiketleri görünmez izleme, bilim kurgudan esinlenen kullanımları akıllar getirmişti. Şimdi ise büyük bir ısrarla test test testtttttt diye bağıranların, bilim çevrelerinde virüsleri tespit için geçerli olmayan PCR testlerinde, burun ve boğazdan ucu pamuklu ince bir çubuk vasıtasıyla sürüntü örneği alınırken, RFID etiketlerinin yerleştirildiği iddiası ortaya atıldı.

Not: Doç. Dr. Urartu Şeker, “Gönül rahatlığıyla söyleyeyim Türkiye’de çalışan firmaların hiçbiri kitleri kendi tasarlamadı. Tüm firmalar kit yaptık diyorlar, yalan söylüyorlar. Dünyada birçok firma kullandığı testler için ‘CDC’nin yenilenmiş primerlerini kullandık’ diye yazıyor veya ‘Pasteur Enstitüsü’nün primerlerini kullandık’ diye belirtiyorlar. Bizimkiler hiçbirini yazmıyor. Çok basit çünkü. Bu yeni bir test değil, ileri teknoloji falan değil. İnsanlarda böyle bir algı oluşuyor. Kitin içinde iki enzim var, bunların hepsi yurt dışından satın alınıyor. Geri kalan primerleri de üreten firmalar var. Kit dediğiniz şey bu kadar, başka hiçbir şey yok.”

https://www.firstpost.com/tech/news-analysis/hitachi-shows-off-powder-sized-smart-tag-3553281.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.