MASKE KALDIRILSIN DAVASI

HUKUK

AÇILAN DAVADA MASKENİN FAYDASI KONUSUNDA, SAĞLIK BAKANLIĞI BİLİM KURULU VEYA İDARE BİR TANE DELİL SUNARSA DAVA GERİ ÇEKİLECEK.

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya 17 Ağustos 2020

Sağlığımız küreselcilerin teknoloji fantezilerinden daha önemli diyen 5G Virüs – Platformu sözcüsü Muammer KARABULUT, hazırlıkların tamamlandığını ve Antalya İdari Mahkeme’de maske kullanımının veya zorunlu olması konusunda dava açılacağını bildirdi.

Daha önce de 1.Antalya Tüketici Mahkemesinde sağlığa zararlı olduğu iddiası ile Huawei ve Microsof’ta dava açan Muammer KARABULUT, “Maske kullanımının zararları konusunda elimizde ulusal ve uluslararası bilimsel raporlar var. Söz konusu zararlar başta kanser olmak üzere insanı ölüme kadar götürecek ve zararlardır. Maskenin ancak cerrahlar tarafından profesyonel kullanımı gerekli iken bugün topluma dayatmanın, tıbbi hiçbir gereği ve faydası da yoktur.” dedi.

Dava metnin tamamlandığını, bazı bilimsel makale çevirilerinin beklendiğini söyleyen Muammer KARABULUT, “Açtığımız davada Sağlık Bakanlığı veya Bilim Kurulu’nun sunduğumuz delillere karşı bir tane bilimsel rapor sunmaları karşısında davayı geri çekeceklerini” söyledi.

Yorumlar (28)

murat 4 Yıl Önce

adamlara helal olsun. muammer karabulut gibi 1000 kişi dava açsa maskenin zararı ile bu dayatmayı göremeyiz.

Alime 4 Yıl Önce

Helal olsun.

aydın 4 Yıl Önce

ALLAH yardımcınız olsun. Haydi İNŞALLAH sonuç iyi olur. "kör, sağır ve dilsizlerden" olmamak adına, kalben, aklen, duyarak ve görerek İNŞALLAH yanınızdayız.

kadriye çetin 4 Yıl Önce

Maskeyle karşıyım ve faydasına da inanmıyorum hatta zararlı

resmiye 4 Yıl Önce

bende taktigim Zaman nefessiz kalıyorum bogulacak gibi oluyorum hemen çıkarıyorum zararlı olduguna inaniyorum

Büşra 4 Yıl Önce

Tekinoktay

Şule 4 Yıl Önce

Ölmek isteyen bu kadar insanı bir arada görmek... başka ülkede yaşayamam

Hüseyin 4 Yıl Önce

Teşekkürler. Umarım bu zulüm sayenizde son bulur.

Musti 4 Yıl Önce

Boş iş bu takmak zorumuza gidiyor bahaneler uyduruyoruz

FERHAT 4 Yıl Önce

Hayır Şule hanım özgürce yaşamak istiyoruz; DSÖ başkanı bile maskeyi simge olarak görürken bende bu kadar saf insanın bulunduğu ülkede yaşamak istemezdim ama ne yapayım kader..

Selver hanım 4 Yıl Önce

Helal olsun..

Zeynep Arıcan 4 Yıl Önce

Allah razı olsun ebeden.. Çok tesekkur ederız.

yaman 4 Yıl Önce

Madem maske zararlı neden bütün dünya kullanıyor ? Bu sadece bizim ülkemizde mi dayatılıyor sizce ? Bu kadar gelişmiş ülke kullanırken onların aklı ermiyor mu yani ? Onlar düşünemiyor ve sadece biz bunu düşünüyoruz öyle mi ? Biraz detaylı düşünün. Herşeyi ben bilirim havasında olmak çok mu doğru ?

Huseyin 4 Yıl Önce

Bu nasil bir akil tutulmasi anlasilir gibi degil. Maskenin faydasini halen anlayamadinizsa, mahkemeleri mesgul etmek yerine niye bir akil hastanesine gitmezsiniz?!

Tahsin Dirse Yalçın 4 Yıl Önce

Son yılların EN ÖNEMLİ davası! ("Son yılların" demekle, belki az bile dedim) İşte bundan sonra akşamları saat 9'da pencerelerden alkış, asıl bu davayı açanları kutlamaya yönelik olmalı! Sn. Muammer Karabulut'a, avukatlarına, tüm Platform ekibine şükran duygularımla, şimdiden hepimize KUTLU OLSUN!

Elif 4 Yıl Önce

Maskenin asla iyi bir uygulama olduğuna inanmıyorum. Bu dayatma mecburiyet , insan cinayet leri olacaktır. Sizleri tebrik ederim . Daima destekcinizim. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Emrah 4 Yıl Önce

Hayır isteyen taksın, kimse karışmaz da, burnunu açtın diye adam otobüsü durduruyor. Yahu bırak burnumdan nefes alayım bari

Tülay 4 Yıl Önce

Ankara'da tüm kamu kurumlarına girişlerinde HES kodu istenecekmiş.Bir de buna dava açsınlar. Plândemi tam gaz ilerliyor. Çiplenmenin ve ÇİN yapay devleti olmanın başlangıcı.HES kodun yoksa kamu kurumunda işini yaptıramayacaksın.Özgürlüğün yok artık.

Tülay 4 Yıl Önce

Ankara'da tüm kamu kurumlarına girişlerinde HES kodu istenecekmiş.Bir de buna dava açsınlar. Plândemi tam gaz ilerliyor. Çiplenmenin ve ÇİN yapay devleti olmanın başlangıcı.HES kodun yoksa kamu kurumunda işini yaptıramayacaksın.Özgürlüğün yok artık.

Ayşe Hüma 4 Yıl Önce

Umarım istediğimiz gibi sonuçlanır, zorunlu maskeye hayır!

Ayşe Hüma 4 Yıl Önce

Umarım istediğimiz gibi sonuçlanır, zorunlu maskeye hayır!

Haluk VAHABOĞLU 4 Yıl Önce

Davayı açanları destekliyorum ve bilimsel katkı sunabilirim...Prof. Dr. Haluk VAHABOĞLU

Yusuf Toygun 4 Yıl Önce

güzel...sunulanı yiyen, tepeden yönetilen, tek tip düşünmeyen ve böylece ihtimali şeyleri de akıl edebilen insanların dünyada yaşıyor olması güzel. düşünceyi donmaktan kurtarıyor...

Furkan kanber 4 Yıl Önce

Insanlik icin kureselcilerin bu oyun larini bozmak adina yaptiginiz bu adimdan dolayi tesekkur ederim. Dunyada gercek olduguna adim gibi Emin oldugum tek bir virus var oda cehalet virusu!! Hala covid 19 dan oldugune inanmak akil Kâri degil. Almanya uyandi amerika da uyanis lar var. Rabbim yasadigimiz coğrafyada ki insanlarada ilim ihsan etsin. 2018 den once yazilmis bir suru bilimsel makaleler var maskenin zararlari hakkinda yarari hakkinda tek bir makale yok bildigim... Yazik Cok yazik

Aliye ilhan 4 Yıl Önce

Ben istanbulda maskesiz bile solunum güçlüğü yaşarken yaz sıcağında ortalama günde 20 kişinin öldüğü sözde pandemide maskeyle yavaş yavaş öldürüldüğümü düşünüyorum konuyla ilgili herkesi sağduyulu göreve davet ediyorum.

yasin 3 Yıl Önce

her yerleri maske olmuş insanların esiri olmamak için toplanmak gerekiyor

Berk 3 Yıl Önce

Imza kampanyasi yap imza atalim. Parti kur oy verelim. Takan taksin biz size karismiyoruz. Hic bir sorun zor kullanarak cozulmez. Bir yerde patlak verir

İbrahim 3 Yıl Önce

Devletin zararlı mı faydalı mı araştırması gerekirken işe bak halk yönlendiriyor

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.