83 MİLYON KİŞİ ADINA SORUYORUZ!

RÖPORTAJ

Röportaj

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul - Röportaj / 26 Mayıs 2020

Aşağıdaki sorular Türkiye’de yaşayan 83 milyon kişi adına, 5gvirusnews tarafından sayın KOCA’ya sorulmak üzere hazırlanmıştır.

Çünkü pandemi adı altında yaşadıklarımız, Türkiye’de yaşayan 83 milyon kişiyi ilgilendiriyor ve 5gvirusnews de yalnızca bu konuda 14 aydır uluslararası alanda bütün gelişmeleri izliyor, araştırma yapıyor ve ilgili makaleleri takip ediyor... Diğer tarafta DSÖ’nün veya pandemiyi başından itibaren savunan kişilerin açıklamaları da dikkate alınacak olursa, 14 ay içinde bir tane yalan haber ve kaynağı olmayan yanlış bilgi paylaşmadık. Buna rağmen bakanlığınız tarafımıza bildirmek kaydı ile eğer bir tane dezenformasyon amaçlı haberimiz oldu ise sorularımıza yanıt verilmesin.

İlgili sorular e-mailin yollanması ile birlikte kamuoyu ile aynı anda paylaşılacaktır.

Sayın Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin KOCA

DSÖ 17 Ocak 2020 tarihli PCR tanı kiti protokolünün, 23 Ocak 2020 tarihinde yayınlanan makalesinde covid-19 adını verdikleri virüsü izole edilmediğini ve yarasının bile ÇİN (At Nalı Yarasası) değil Avrupa yarasası kullanıldığını, ellerinde hiçbir hastadan alınan materyal olmadığı veya görmedikleri çok açık bir şekilde yazıyor.

-Okudunuz mu?

-Eğer okuduysanız, izole edilmeyen bir virüs için 270 milyon doz aşıyı ne için aldınız?

-İzole edilmeyen bir virüs için neden Türkiye’de 53 milyon PCR test yaptınız? Hatalı sonuç verdiğine ilişkin mahkeme kararları, bilimsel makale olmasına rağmen PCR testi hale 40-45 döngü ile neden çalıştırıyorsunuz? Ve yalnızca PCR test için ne kadar para harcadınız? PCR test ile ilgili hangi şirketlere ödeme yaptınız?

- İzole edilmeyen bir virüs için neden pandemi ilan ettiniz?

- Açıkladığınız üzere Covid-19 virüsünün( İngiltere-Hindistan) mutasyonu ve varyantlarının olduğunu nerden biliyorsunuz veya bu bilgiyi kimden aldınız?

Bu bilgileri Türkiye’de yaşayan 83 milyon kişi adına ve onların bilgilenmesi için soruyoruz.

Eğer sorularımız yanıtlanırsa bu sayfada yayınlanacaktır.

Yorumlar (11)

tuncay tosun 3 Yıl Önce

cık böyle konuşulmaz ağbi! bi tripod bi kamera birde PARKER O'NEİL bulacaksın ondan sonra.aksi halde çok beklersin ağbi.kusura bakma ağbi akıl vermiş gibi olduk.twittirden 3-4 video iş tamam gündem olur.sokaklar bize ters. savcılar biliyorsun viranşehir.onca karga sesinin içinde serçe sesi gbi kalıyor.duyan yok.duymk isteyende

Almancı 3 Yıl Önce

2009 yılında DOMUZ GRiBi ile aynı oyun oynandı. Milyonlarca aşı sipariş verildi. Hepsi çöpe gitti, milyonlarca TL ile. Aynı kişiler 2009'da hükümetteydi. Ders alınmadımı? Er veya geç ilahi adalet yerini bulacaktır.

Zeynep A.. 3 Yıl Önce

Ya bunda o kadar şeref olsa cevaplardı ama cevaplamaz DSÖ'NÜN KUKLASI !

Esen Zafer 3 Yıl Önce

Kıbrıslı ingiliz model aşıdan sonra öldü.Türkiye de aşı sonrası ölüm ve yan tesirleri de sorsaydınız. Artık AB, ABD, İngiltere her durum bildirilmemesine rağmen bir liste yayınlıyor ve BionTech aşıları neredeyse öldürmekte hepsini solluyor. Türkiyede neden bu rakkamlar verilmiyor? https://www.youtube.com/watch?v=2feMR-jHW04

Ilhan 3 Yıl Önce

Bu Bakan ölenlerin aşili olup olmadıkları bilgisini bile vermiyor.bu sorulara cevap verse pandemi çöker. Bunlar milet cokertiyor.

aydın 3 Yıl Önce

İNŞALLAH, bu yalanlar ve korkutmalar plandemisi bitip, devran değiştiğinde bilin adamları yargılanıp cezalandırılacaklar. Devrin dokunulmazı kenan evren bile 30 yıl sonra mahkemeye çıkartıldıysa bilin adamlarına da muhakkak bir gün hesap sorulacaktır.

simge 3 Yıl Önce

insanların gözünün içine baka baka yalanlar söylüyorlar bu nasıl bir yönetim şekli akıl alır gibi değil, ülkenin ve milletin belasını yok etmek için yemin etmişler masonlara (emir komuta merkezim papaz elbisesi giyeceksin derse ben o papaz elbisesini giyerim)

simge 3 Yıl Önce

insanların gözünün içine baka baka yalanlar söylüyorlar bu nasıl bir yönetim şekli akıl alır gibi değil, ülkenin ve milletin bekasını yok etmek için yemin etmişler masonlara (emir komuta merkezim papaz elbisesi giyeceksin derse ben o papaz elbisesini giyerim)

Ekrem Erol 3 Yıl Önce

İnanmıyor olabilirsiniz. Allah'dan dilemem ama hasta olur da akciğerleriniz çalışmaz hale geldiğinde sizler hastaneye gitmeyin ha ne dersiniz? Yakınındaki insanların nasıl nefes alamadıklarını gördüm. Siz gördünüz mü?

Talha Cecen 3 Yıl Önce

Fahrettin Koca artik Nasrettin hoca oldu.

Hasan 3 Yıl Önce

Maalesef Türkiye'yi Türkler yönetmiyor. Bunlar da zerre kadar Allah korkusu olsa, Kul'dan utansalar KÜRESELCİ SİYONİSTLERE uşaklık yapmazlar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.