AŞI İLE HALK ZEHİRLENİYOR!

SAĞLIK

SAĞLIK BAKANLIĞI SUÇ İŞLİYOR!

Cumhurbaşkanına Sağlık Bakanı ihbar edildi.

5gvirus Haber Merkezi İstanbul / 16 Haziran 2021

5gvirus-platformu sözcüsü Muammer KARABULUT bugün CİMER aracılığı ile Cumhurbaşkanına Sağlık Bakanı hakkında ihbarda bulundu.

İzole edilmeyen bir virüsün aşısı olmayacağı vurgulanan dilekçede, aşı ile insanların zehirlendiği vurgulandı.

İhbarda bulunulan dilekçe;

Sayın Cumhurbaşkanım

Ülkemizde yapılan AŞI virüsten korunmak için yapılıyor. O zaman bize bulaşacak olan virüs izole edildi mi? Konuyla ilgili yarasadan itibaren, konakçısı da dahil bilimsel kanıtını ve makalesinin aylardır yayınlanmasını istiyoruz. Ama Sağlık Bakanlığının elinde böyle bir belge olmadığı için yayınlamıyor!

Onun için Sağlık Bakanlığını izole edilmeyen bir virüsün AŞI’sı olmadığını bilmesine rağmen, AŞI ile insanları zehirlediğini İHBAR ediyorum.

Yorumlar (22)

Davut KARATAŞ 3 Yıl Önce

Tecrübe edilmemiş bir musîbet olan covid-19 denen bu illet hastalığı neden 3.faz aşamasına gelmeden! Resmî olarak, anayasal güvence altında olduğumuz sağlığımız riske atılarak !

Zeynep A... 3 Yıl Önce

Allah belanı versin Fahrettin hayatımızı sen mahvettin!!!!

Erol 3 Yıl Önce

Sayın sağlık bakanı, üzülerek söylüyorum - yargılanacaksın. Sağlık bakanı değil, adeta hastalık bakanı. Nerde görülmüş sağlık uğruna insanları hasta etmek? O kadar insanın günahını alıyorsun. Allah şait.

Cemilaktay 3 Yıl Önce

Malesef diyorum çünkü bu ekip e oy verdim Keşke demem çok geç ama geç te olsa bu PLANDEMİ beni ve benim gibi birçok insanı uyandırdı Allah'a şükür. F.Koca gibiler hem bu DÜNYADA hemde ahirette cezasını çekecektir.eminim. ALLAH BUNLARI KAHRETSİN

Cemilaktay 3 Yıl Önce

Malesef diyorum çünkü bu ekip e oy verdim Keşke demem çok geç ama geç te olsa bu PLANDEMİ beni ve benim gibi birçok insanı uyandırdı Allah'a şükür. F.Koca gibiler hem bu DÜNYADA hemde ahirette cezasını çekecektir.eminim. ALLAH BUNLARI KAHRETSİN

Ali 3 Yıl Önce

Fahrettin Koca , bilim kurulu ,bu işe destek olan ne kadar profesör , doktor ,sözde hukuk profesörü Ersan Şen , Milleti köpek yerine koyan Prof Sönmez hepiniz yargılanacaksıniz. "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları üzerinde (maske deneyi yapmak suretiyle zarar vermek T.C.K madde: 77-a ve e bendi), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları üzerinde (ilaç deneyi yapmak ve deney yapmak suretiyle öldürmek, ölüme sebebiyet vermek T.C.K madde: 77-a ve e bendi), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları üzerinde (aşı deneyi yapmak ve deney yapmak suretiyle öldürmek, ölüme sebebiyet vermek T.C.K madde: 77-a ve e bendi), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını hukuka aykırı bir biçimde evlerden belli zamanlarda çıkmasını engellemek suretiyle hürriyetten yoksun kılmak T.C.K madde: 77-d bendi, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hukuka aykırı bir biçimde iş yerlerini kapatmak, mühürlemek, tehdit ve baskıyla çalışma hürriyetini engellemek (T.C.K madde 117), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hukuka aykırı hes kodu uygulamasıyla seyahat hürriyetini engellemek (Anayasa madde: 23), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hukuka aykırı bir biçimde okula gitmesini ve eğitim görmesini engellemek suretiyle eğitim hakkını engellemek (T.C.K. Madde:112-a ve b bendi), Türkiye Cumhuriyeti Anayasasını askıya almak suretiyle anayasal düzeni ortadan kaldırıp, hukuk dışı dikta rejimini uygulamak (T.C.K. Madde: 309) sebeplerinden ötürü savcılığa suç duyurusunda bulunacağız."

Savaş 3 Yıl Önce

EY MİLLET NEDEN ORTALIGI KARIŞTIROR YAHUT KARIŞTIRANLARA YALAKALIK YAPIP ORTALIGI VELVELEYE VERIYORSUNUZ MEMLEKET ORTAMINI KARIŞTIRACAK BIR ŞEY KALMADI DA BUNUMU BULDUNUZ BENDE 2 KERE AŞIMI OLDUM SAĞLIK BAKANI BENİ ZORLAMADI NEDEN SUÇLAYAYIM DÜNYADA BU AŞILAR BIR MİLYAR İNSANA YAPILDI ONLAR ÖLÜRSE BİZDE ÖLÜRÜZ ŞU DÜZENİN HUZURUNU BOZMAK İSTEYEN YULARI BAŞKALARININ ELINDEKİ ŞEREGSIZLERE UYMAYIN YAZIKTIR BU VATANA BU MİLLETE ÖLECEKSEK HEP BİRLİKTE ÖLELİM AMMA ADAM GİBİ ÖLELİM YOKSA GELİP SENİ PARÇALAMAK İÇİN HER GÜNDİŞLERİNİ BİLEYEN ÇAKALLARA YEM OLURUZ ALLAHA İMAN ULULEMRE ITAAT GRKASINDA DURMAK BIZI ZAFERE GÖTÜRÜR LÜTFEN KARDEŞLERİM DÜŞÜNMEDEN HEYECANA KAPILIP ŞU SATILMIŞ İTLERİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN.

Erol 3 Yıl Önce

PCR testi 250 TL olduğunu varsayarsak, 58 Milyon Test için 15 milyar TL devletin kasasından ödendi. Kimin cebine gitti bu paralar? Kim buna onay verdi??

sokakadamı dünyalı SokakAdamı 3 Yıl Önce

Ey üst kutuda ki şahıs sen kimin sitesinde kime çakal diyorsun Bu sitede yazan düşünen bütün insanlara hakaretten de öte sözler sarfetmen ne olduğunu gösterir Sen kinini senin açık yerine parmak sokan Bill Gates ve onların kuklacı efendilerine kus. Müslüman mahallesinde salyangoz satamazsın Bill in adamları gibi sende Osmanlı tokadı yemeden naş . Bir önceki kutuda ki şahıs sen kimi yargılıyorsun mahkemelerde bakan makan diyorsun yola çıkış amacın ne dilinden dökülen ne . BIZ nefret siyaseti yapmıyoruz. Evet diğer yazılarımda da belirttiğim gibi biz okumuş eşşekkeriz. Önceki yazılarıma baktığınızda Plandemi ile yayılan korkuyu buna karşılık da dünya genel kaba ölümlerinin 2020 den 2019 a göre oransal olarak düştüğünü yazdım BİNDE 7,36 dan BINDE 7,06 ya Dünyanın 1 numaralı istatistiklerinden Dünya Bankasının yayını WORLDOMETER dan da faydalandim Türkiye de BINDE 5,3 - 5,5 larda genel kaba ölüm oranlarının 10 sene BINDE 4,9 lardan günümüzde 5,5 lara gelmiş.Avrupa seneler itibarı ile hep binde 11-12 ortalamasında bu senede öyle Almanya da Türkiye ile aynı nüfus olmasına rağmen genel kaba ölüm sayısı yıllardır 800-850 bin yine aynı yani BINDE 11 Türkiyede 420-450 bin yani BINDE 5,5 yine aynıyız. Avrupa da en düşük ülkeyiz bu konuda Gurur duyulacak noktadayız Daha ne aşısı ne salgını Elimde teknik imkanlar Olsada hastahanelerin AŞI OLMA FORMU nu yayınlayabilsem Bir kısmını daha önce yazdım BIONTEC resmen diyor ki ben urettiklerimden sonucunun ne olduğunu bilmediğim bir aşının maddi manevi zararlarından sorumlu değilim Intiharimdan kimse mesul değil gibi birşey yazısı imzalatıyor. BIZ Fullbright eğitim sistemi mahkumları BIZ bul karayı al parayı Pagan Hukuk sisteminin mahkumları BIZ Zehir tuccarligı yapan ortodoks tıbbın mahkumları öncelikle bunu atmalıyız üstümüzden.Kadın cinayeti oranlarını istatistiklerde n alarak yazmıştım Kuzey Güney Amerika, ABD , Afrika da hatta Rusya Ukrayna Letoya Litvanya gibi ülkelerde bizim en az 2-3 katı cinayetle başlıyor 25 katimiza

sokak adamı dünyalı SokakAdamı 3 Yıl Önce

çıkıyor çok çok ülkede . ARAP ülkelerin zengin olanlarında SIFIR a yaklaşıyor savaşta işgalde olan ülkelerde ise çıkıyor . BU daha önce yazdığım SIFIR KADIN CINAYETI , Obalar ve Kooperatifler ile Arap ülkelerinde ki sosyolojik araştırmam bambaşka şeyler sunuyor önüme Sayın Cumhurbaşkanımızın yıllar önce domuz gribi aşısı konusunda o kadar korkutulmaya karşı kendi Bakanı Recep Akdağ a rağmen AŞI olmayacağız açıklaması ile bizlere yol göstermesini hatırlayın Onun açtığı yolu daha nasıl anlatsın adamcağız , bilmiyor mu kendini küresel tanrı yerine koymuş şeytani aklın oyunlarını gerisini de düşünen toplum olarak siz çözün lafın tamamı deliye anlatılır. Gormuyormusunuz ISTANBUL Sözleşmesinin iptali ile çevre Avrupa ülkeleri ile gönül ve ekonomik işbirliğimiz ne kadar güzel bir yere geldi Ailenin yokedilmesi idi amaçlanan Onlarda da nüfusunher sene hızlı düşmesi işsizliğin 0/0 50 Lere yukselmesi dayatılan küresel yoketme köleleştirme operasyonunu hep birlikte gördük Yine yeni yazımda DUNYA BANKASI verileri ile WORLDOMETER da yayınlanan Türkiye nin başarılı konumunu tekrar rakamlarla yazacağım Baz alınan GSMH de iki sistem var Biri nominal fiata dayalı diğeri de real miktara üretime dayalı Dünyanın 2017 de GSMH si- GDP si Nominalde 81 trilyon$ REAL de 80 trilyon$ olarak hesaplanmış (2017 sonrası veriler yayınlanmadı henüz) 1994 de ise Nominal 41 trilyon $ REAL 27,7 Trilyon $ mış Şimdi sıralar isek DUNYA GDP REAL 2017 80 trilyon $ 1994 27,7 Trilyon $ Yani 2,88 kat artış TÜRKIYE REAL GDP 2017 1,208trilyon$ 1994 0,399 trilyon $ yani 3,027 Kat artış ve büyüme hızı 2017 için 0/0 7,7 Kişi başına 15000 $ a ulaşmıştır. ALMANYA 2017 3,882 trilyon$ 1994 2,792 $ yani 0/0 39 artış ABD 2017 17,343 trilyon $ 1994 10,026 trilyon $ yani 0/0 72,98 artış RUSYA 2017 1,681 trilyon $ 1994 0,916 trilyon $ 0/0 83,5 artış Hindistan bizden farklı 2017 2,660 trilyon$ 1994 0,604 trilyon $ 4,4 Kat artmış ÇiN çok daha fark atmış 2017 10,161 trilyon $ 1994 1,333 trilyon $ yani 7,62 Kat artış

sokakadamı dünyalı SokakAdamı 3 Yıl Önce

Yeni ekonomik devinimimiz durdurulamaz ve çevre Avrupa ülkelerinin de tıpkı Fatih Sultan Mehmetin o ülkelerde ilk gece hakkının ortadan kaldırılması ile moral değerlerini yükseltmesi ve bugün aynı şekilde Istanbul Sözleşmesinin kaldırılması ile büyük morale kavuşmaları eklendiğinde Dünya Bankasının TÜRKIYE dünyanın ilk 10 ekonomisine aday demesi raslantı değilmiş Ta ki biz hızlı şekilde kendi iç düzenimizi kuralım Fullbright eğitim sistemini Pagan hukuku Ortodoks tıbbı reddedelim Içimizde ve dışımızda gerçek güveni adalete dayalı akletmezmisiniz kuralına uygun sistemi yerleştirelim ki birligimizi dirliğimizi muhafaza edelim. DEVLETLER arasında her devletin egemenlik haklarını tanıyarak toprak butunluklerine saygılı olduğumuzu her zaman gösterelim Anayasa çalışmaları toplumsal sözleşme ise yapboz yapboz yine yapboz demek ki her dönemde doğruluğu tartışmalı bir sözleşme olmuyorsa .... Yine ne olursunuz yapboz toplumsal sözleşme yapmayalım . Benim kişisel görüşlerimi sormadiginiz anayasa benim toplumsal sözleşmem değildir Anayasada öncelikle benim önerdiğim DIYABETIN BITIRILMESI VE BESLENME ANAYASASINI cikartalim. SOKAK ADAMLARI ANAYASASINI Cikartalim.SIFIR KADIN CINAYETI OBALAR VE KOOPERATIFLER ANAYASASINI Cikartalim. Hacizlerle Icralarla varlık şirketleri ve bankalar aracılığı ile insanlarımızın elinden alınan toprakların evlerin işyerlerinin iş makinalarının gaspedilen aile kavramının geri iadesi için anayasa yapalım. Yani ülkemizden Türklüğün sürülmesini ( toplu olarak Türklerin Kürtlerin sürülmesi yerine Ermeni v.b nin gelmesini ) engel olacak anayasayı çıkaralım. Muhalefet havanda su döverek küresel efendilerinden kemik odullendirilmeye yönelik siyasetini bıraksın Gerçek projelerle ortaya çıksın Kılıçdaroğlunun Çağlayangille yaptığı Tunceli olayları söyleşisi yle kendine zerkettiği ve insanlarımıza da zerketmeye çalıştığı Kürt insanlarımızı da rencide eden esiri olduğu kinci sözde kürtçülük siyasetinden ( temelinde ermeniliğe ve küresel tanrılarına hizmet eden)

sokakadamı dunyalı SokakAdamı 3 Yıl Önce

siyasetinden vazgeçsin Bu kinle ülkeyi bölmesin . Bilmem nerenin parasını odemeyecegim diyerek kendi kendine efelenerek küresel tanrilarınıda güldürmesin . SIKI Ise desinki işçiye iş köylüye toprak halka hürriyet diyebilen Başkanı Ecevitten ders alsın ve desin ki Ey varlık şirketleri Bankalar elinize geçirdiğiniz milletimin topraklarını evlerini işyerlerini iş makinalarını dağıttığınız evlerine namuslarina sarktığız ailelerimizi derhal teslim edin Burnunuzdan fitil fitil alacagim Bu çalışmanın Sayın Cumhurbaşkanımızca yapıldığını hissediyorum. Iptidai Şartlarda Yaptığım Kendi bestelerimi yayinlayabilecegim bir you tube kanalı olur veya bunun gibi (benim olanakların elvermiyor) bir mecra olur açmak istiyorum teknik imkanlarımda elvermiyor . Geliri olursa gelirinden sokak adamları projeme ve DIYABETI BITIRME ve Beslenme anayasası projeme gelir aktarmak istiyorum. Bir aşama sonrasında da Atatürkün gençliğe bütün dünya z kuşağına doğruları göstermek ve kazanmak için (burada Türkiye z kuşağı önder pozisyonda olacak ve hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır o satıh bütün yeryüzüdür) ve aynı hitabenin aile adına anneler ve babalara soylenişini dünya üzerinde de ailenin saf hale dönmesini sağlayacak şekilde bütün anne babalara bütün dillerde okutmak istiyorum Bütün dünyanın egemen ulus devletleri için onların küresel mücadelesinin arkasındayım

sokakadamı dünyalı SokakAdamı 3 Yıl Önce

Ey üst kutuda ki şahıs sen kimin sitesinde kime çakal diyorsun Bu sitede yazan düşünen bütün insanlara hakaretten de öte sözler sarfetmen ne olduğunu gösterir Sen kinini senin açık yerine parmak sokan Bill Gates ve onların kuklacı efendilerine kus. Müslüman mahallesinde salyangoz satamazsın Bill in adamları gibi sende Osmanlı tokadı yemeden naş . Bir önceki kutuda ki şahıs sen kimi yargılıyorsun mahkemelerde bakan makan diyorsun yola çıkış amacın ne dilinden dökülen ne . BIZ nefret siyaseti yapmıyoruz. Evet diğer yazılarımda da belirttiğim gibi biz okumuş eşşekkeriz. Önceki yazılarıma baktığınızda Plandemi ile yayılan korkuyu buna karşılık da dünya genel kaba ölümlerinin 2020 den 2019 a göre oransal olarak düştüğünü yazdım BİNDE 7,36 dan BINDE 7,06 ya Dünyanın 1 numaralı istatistiklerinden Dünya Bankasının yayını WORLDOMETER dan da faydalandim Türkiye de BINDE 5,3 - 5,5 larda genel kaba ölüm oranlarının 10 sene BINDE 4,9 lardan günümüzde 5,5 lara gelmiş.Avrupa seneler itibarı ile hep binde 11-12 ortalamasında bu senede öyle Almanya da Türkiye ile aynı nüfus olmasına rağmen genel kaba ölüm sayısı yıllardır 800-850 bin yine aynı yani BINDE 11 Türkiyede 420-450 bin yani BINDE 5,5 yine aynıyız. Avrupa da en düşük ülkeyiz bu konuda Gurur duyulacak noktadayız Daha ne aşısı ne salgını Elimde teknik imkanlar Olsada hastahanelerin AŞI OLMA FORMU nu yayınlayabilsem Bir kısmını daha önce yazdım BIONTEC resmen diyor ki ben urettiklerimden sonucunun ne olduğunu bilmediğim bir aşının maddi manevi zararlarından sorumlu değilim Intiharimdan kimse mesul değil gibi birşey yazısı imzalatıyor. BIZ Fullbright eğitim sistemi mahkumları BIZ bul karayı al parayı Pagan Hukuk sisteminin mahkumları BIZ Zehir tuccarligı yapan ortodoks tıbbın mahkumları öncelikle bunu atmalıyız üstümüzden.Kadın cinayeti oranlarını istatistiklerde n alarak yazmıştım Kuzey Güney Amerika, ABD , Afrika da hatta Rusya Ukrayna Letoya Litvanya gibi ülkelerde bizim en az 2-3 katı cinayetle başlıyor 25 katimiza

İsmet kim ki 3 Yıl Önce

Aşı paraları kime gidiyor, dünya 3 ten de büyük. ALLAH C.C müstahakınızı versin.

ali ufuk 3 Yıl Önce

Sağlık Bakanı değil aşı firmalarının Türkiye temsilcisi gibi hareket ediyor ,makamının gücünü kullanarak halkı yanıltıyor Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının aşı adayı sıvılara kobay olarak kullandırıyor ,halkın sağlığını tehlikeye atıyor ,aşı adayı sıvılara aşı diyerek halkı yanıltıyor bu suçtur. sağlık bakanı Fahrettin Koca kesinlikle yargılanmalı . ürkiye Cumhuriyeti vatandaşları üzerinde (ilaç deneyi yapmak ve deney yapmak suretiyle öldürmek, ölüme sebebiyet vermek T.C.K madde: 77-a ve e bendi), suçtur Savcılar bu suça göz yumamaz göz yuman savcıda suça göz yummaktan suçludur. İhbar ediyorum Sağlık Bakanı Fahrettin Koca suçludur bu ülkede hukuk adalet varsa buna müsade edilemez savcıları göreve çağırıyoruz.

BÜLENT POLAT 3 Yıl Önce

BEN CİMERDEN 3 KERE İHBAR ETTM. SAĞLIK BAKANI BİZİ ÖLDÜRÜYOR DEDİM. AMA NAFİLE...

Nadir 3 Yıl Önce

Sayın savaş bey siz zorlamadan oldum diyorsanız o sizin kararınız.kararınizada saygı duyarım.Ancak insanları maskeli maskesiz aşılı aşısız diye ayıran.Halkına zulmeden ortada bir salgın yokken bunu halka dikte eden.ülkeye gelen turiste be mülteciye eyvAllah eden.Bir insana sahip çıkmak zulme ortak olmaktır.insanlar aşı olandı diye işten çıkarılıyor.Abd ve avrupada binlerce kişı aşıdan olurken türkiye ölenler gizleniyor.hicni istatistik tok.Halki veya ülkeyi bölmek.Ülke Dsö ye peşkeş çekildi.5 parti şehirlerde bile yanyana gelemiyorken nasıl yanyana getirildi.BIRAZ ARASTIRIN.ölürsem evet adam gibi kendi kararımla aşısız ölürüm...

Abdullah 3 Yıl Önce

Aşı olmadım ama ocak ayında covid olunca verdikleri hapları içtim. Daha sonra pardon var deyip hap vermeyi durdurdular. Sırf bu yüzden bile yargılanmalı sözde bakan fahrettin koca.

Vygse 3 Yıl Önce

Savas tam bir gerizekalisin

ilyas 3 Yıl Önce

Kimsenin ekmeğine yağ sürdüğümüz yok ortalığı velveleye vermeye sebep olanlar ortada millete aşı olmazsan pcr testi olursun diyen benmiyim olmak isteyen olur istemeyen olmaz dünyadan 1 habersin çıkmış yorum yapıyon mehmet ceyhan söylüyor aşı olanlar olmayanlara bulastiriyor diye binlerce haber makale var bu dayatma niye onlar çift taraflı oynuyor birtaraftan aşı derken bir taraftan aşı olanlar tehlikeli diyor yani yarın-birgün birşey olursa ben böyle dedim diyip kendini korumaya aliyor hem benim aşımdan kime ne madem aşı koruyor aşı olanlar kendini korumaya almış oluyor benim sağlığım beni ilgilendirir

mehmet hakkıoğlu 3 Yıl Önce

cimere yazılanları cumhurbaşkanına ulaşıyor mu zannediyorsunuz. muhtemelen hangi ilden yazdıysanız o ilin sağlık müdürlüğüne veya sağlık bakanlığı sağlık hizmetleri genel müdürlüğü cimer birimine yönledirip kapatırlar.

Ali 3 Yıl Önce

Lânet olsun bu yapılan uygulamalarını Allah başlarına geçirsin zoraki zehirlerini kanımıza akıtmalarına izin veren hatta zorla yaptıranları Allah 2 cihanda da kahretsin.ve tüm bunları izleyip sesiniz çıkarmayan mecliste oturup paraları yeyıp izleyenlerden ve tüm bunlara sebep olanlardan Allah hesap soracak elbet.su çektiğim stresin kaygı bozukluğunun gözyaşlarının da hesabını veremeyeceksiniz bu millete yaptıklarınızın hesabını hiç veremeyeceksiniz bu düzen yıkılacak elbet Allah bizleri bir an önce selamete çıkarsın rabbim yardım etsın

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.