“AŞI OLANLARDAN UZAK DURMALIYIZ” (MI!?)

SAĞLIK

AŞI OLANLARIN BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ ZAYIFLAYACAK!..

Bir yıl önce uyardı, koronavirüs bahanesi ile aşılayacaklar!

Yazan Dr. Vernon Coleman(*)

Tanınmış yazar da olan Dr. Coleman, "Aşılanan tüm insanlar sonbaharda ölmeye başlayacak!" başlıklı bu yazısı için, “en önemli makalem.” Ve araştırmaları sonucu elde ettiği veriler ışığında yazdığı makalesi için de “Umarım Dr. Geert Vanden Bossche (**) yanılıyordur. Umarım yanılıyorumdur.” dedi.

Onun için Dr. Vernon Coleman’ın bu yazısını bu dikkatle okumanızı öneriyoruz;

Bir süredir makalelerimi okuyorsanız, asla abartmadığımı bilirsiniz.

Ayrıca geçtiğimiz yıl boyunca tahminlerimin, değerlendirmelerimin ve yorumlarımın doğru olduğunu da biliyorsunuz.

Elitlerin planlarında bir şeyler ciddi şekilde ters gitti. Ve sonuç şu ki, aşı olmamış olan bizler de büyük tehlike altındayız. Sağlıklı beslenerek ve D vitamini takviyesi alarak bağışıklık sistemimizi en iyi durumda tutmalıyız, bir noktada aşılananlardan uzak durmamız gerekebilir. Bence artık türlerin hayatta kalması için çok gerçek bir tehlike oluşturuyorlar.

Neredeyse tam olarak bir yıl önce, koronavirüs riskinin abartılmasının nedeninin bir kısmının zorunlu aşılama programı nedeniyle olduğu konusunda uyardım.

Sahte covid-19 salgını, kısmen aşı için bir bahane bulmak için yaratıldı, böylece aşı, covid-19'un oluşturduğu iddia edilen tehdide çözüm olarak sunulacaktı.

Ama şimdi bu sahtekarlığı planlayan kıyamet atlıları olan soykırımcı delilerin bizi Armageddon'a götürmesinden korkuyorum.

Dolandırıcılık, Imperial College'dan Ferguson'un hayal ürünü tahminleriyle başladı. Ferguson, berbat bir sicile sahip matematiksel bir modelcidir. Ferguson'un tahminlerinin saçma ve acınası olduğunu biliniyordu. Ancak tüm bunlara rağmen tahminleri hapis cezaları (kapanma), sosyal mesafeler, maskeler ve okulların ve hastane hizmetlerinin kapatılması için bir bahane olarak kullanıldı.

Tam bir çılgınlıktı. Yapılması gereken mantıklı şey, enfeksiyonu olanları izole etmekti, -aynı şekilde grip olan kişilere evde kalmaları söylendi- ve en savunmasızları, özellikle de hastalığı olan yaşlıları, kalp veya göğüs hastalıkları olanları korumaktı. Ancak politikacılar ve meclis üyeleri her şeyi yanlış anladı. Ve neler olup bittiğini sorgulayanlar şeytanlaştırıldı ve susturuldu.

Mesele şu ki, sağlıklı insanların bağışıklık sistemleri başkalarıyla etkileşimlerle güçleniyor. Sağlıklı çocuklar ve genç yetişkinler çok güçlü bağışıklık sistemlerine sahiptir. Yalnızca yaşlılar yeni bir virüsten risk altındadır.

Yine de dünyanın dört bir yanındaki politikacılar ve danışmanları bizi kasıtlı olarak kitlesel bir aşılama programına sürüklediler.

Başlangıçta halka, yalnızca büyük bir aşılama programının kaybettikleri özgürlüklerinin bir kısmını geri kazanmalarına izin vereceği konusunda güvence verildi. Her zaman tehlikeli bir saçmalık olmuştur.

Ancak, bu kadar çabuk onaylanan deneysel aşılar hiçbir zaman istenen etkiyi göstermedi. Enfeksiyonu veya bulaşmayı önlemek için tasarlanmamışlardır. Aşılar, insanları, “covid-19” olmaktan korumaz veya onlara engellemez. Aşılar, enjeksiyonu alan bazı kişilerde semptomların şiddetini sınırlamaya yardımcı olur. Elbette çoğu insanın inandığı şey bu değil.

Aşılanan kişilerin çoğu enfeksiyona karşı korunduklarına inanmaktadır. Bu da başka bir sahtekarlıktır. Yani insan düşüncelerinde olmayan ve hiç düşünmediği ama önemli üç sorunla karşı karşıyadır.

Elbette ilk sorun, bu deneysel aşıların tehlikeli olduğunun zaten kanıtlanmış olmasıdır. - Zaten birçok insanı öldürdüler ve diğerlerinde ciddi yan etkilere neden oldular. Bu sorunun boyutu, yetkililerin bile aşıya bağlı her 100 ölümden sadece birinin ve ciddi yan etkilerin rapor edileceğini kabul etmesiyle değerlendirilebilir. Alerjilerden, kalp problemlerinden, felçlerden, nörolojik problemlerden kaçının öleceğini veya kaçının kör veya felçli olacağını tahmin etmek imkansızdır.

Web sitemde aşı nedeniyle yaralandığı veya hastalandığı bilinen kişilerin bir listesi var, okunması korkunç bir liste. Ölümlerin sayısı korkunç. Ancak çoğu yetkili, bunların sadece tesadüfler olduğu konusunda ısrar etmeye devam ediyor. Bir kişi pozitif bir covid-19 testinden sonra 60 veya 28 gün içinde öldüğünde - test sonucu yanlış olsa bile - sayıları artırmak için otomatik olarak covid-19 ölümü kabul edilir. Ancak sağlıklı gençler aşı olduktan sonra saatler içinde öldüğünde, bu ölümler sadece tesadüf olarak görülüyor. Ne trajik tesadüfler! -Bu ölümler sadece tesadüfler olarak kabul edilir.

İkinci sorun, patojen hazırlığı veya sitokin fırtınası olarak bilinen bağışıklık sistemiyle ilgilidir. Olan şu ki, aşılanan kişinin bağışıklık sistemi ileride virüsle temas ederse dramatik bir şekilde tepki vermeye hazır olacaktır. Sonuç felaket olabilir ve bu sonbaharda ve gelecek kış olmasından korktuğum şeydir. Aşılanmış kişiler, koronavirüs ile bir sonraki temasa geçtiklerinde büyük sorunlar yaşayacaklar. Bağışıklık sistemleri aşırı tepki verecektir ve bu muhtemelen çok sayıda ölüm olacağı zamandır.

Kanıt, Ekim 2020'de “International Journal of Clinical Practice”'de yayımlanan makalede, Covid-19 aşısı olanların sorunları hakkında klinikte nasıl davranılacağı hakkında resmi olarak bilgilendirme bulunmamaktadır. Aşı olanlar da bilgilendirilmiyor ve bu durumu onayladıklarına ilişkin onama da yok! Çoğu doktorlar da bu risklerin farkında değil...

Yaşlılar ve bağışıklık sistemi zayıf olanlar, özellikle ölüme yatkındır.

Ve size kötü bir bağışıklık sistemi veren nedir?

-Maske takmak,

-Kendinizi başkalarından izole etmek ve

-Yeterince güneş almamak üç bariz nedendir.

Ev hapsinde çok fazla alkol ve çok fazla tütün içmek işe yaramıyor.

Ek ölümlerin, aşılananların virüse maruz kalma olasılığının en yüksek olduğu sonbaharda meydana gelmesi muhtemeldir. Koronavirüsün en hızlı yayıldığı sonbahar ve kış aylarında meydana gelecek, salgın hastalık ve ölüm nedeniyle, hükümetler bir sonraki aşı kampanyasını desteklemeye başlayacak .

Elbette mutasyonlar hakkında çok fazla konuşma olacak ve aceleyle yapılan yeni aşılar, tıp veya aşılar hakkında hiçbir şey bilmeyen ünlüler tarafından üretilecek ve yoğun bir şekilde tanıtılacaktır. Tehlikeleri anlayan ve aşılar konusunda şüpheleri olan doktorlar her zamanki gibi susturulacak.

Şaşırtıcı bir şekilde, bu dolandırıcılığın arkasındaki insanların bunun olacağını bildiklerine inanıyorum. Kötü planlarının bir parçasıydı.

Sonbaharda ve gelecek kış ölümlerde artış olacağını biliyorlar.

Her zaman bu ölümleri COVID-19'un yeni bir versiyonunda suçlamayı planladılar.

- Sonbaharda var olacak binlerce mutasyondan biri. Aşıları er ya da geç iki ayda bir ya da daha sık olarak, her ay ya da daha fazla teşvik edeceklerinden uzun zamandır şüphelendim. Grip benzeri bir virüs enfeksiyonuna verilen tepkiyi eleştirmek için başlangıçta, "aldatmaca" kelimesini kullandım. Yanıt abartıldı.

Bill ve Melinda Gates'in ilk pandemiyi ciddiye almayabileceğimizi, ancak bir sonraki pandemiyi çok daha ciddiye alabileceğimizi ima ettiklerinde gülümsemelerini sağlayan şeyin bu olduğundan şüpheleniyorum.

Ve inanıyorum ki onlar ve bu sahtekarlığa karışan diğer herkes, aşılara sahip olmayacakları için tamamen güvende olacaklarını varsaydılar. Bazı seçkinlerin ve en önemli ünlülerin deneysel aşılardan biri yerine bir plasebo aldığından şüpheleniyorum.

Aşı nedeniyle ölme, ciddi şekilde hasta olma veya herhangi bir patoloji geliştirme ve ardından bir virüsle bir sonraki temaslarında inanılmaz derecede savunmasız olma riskine girmeyeceklerdir.

Sanırım seçkinler güvende olduklarını düşünüyorlardı. Milyonlarca ölümle sonuçlanacak ama onlara zarar vermeyecek bir plan yaptılar diye düşünüyorum.

İnanıyorum ki çok büyük ve çok önemli bir hata yaptık. Bu bizi üçüncü soruna getiriyor - beklemedikleri bir soruna.

Bu sorun, önde gelen bir aşı uzmanı olan Dr. Geert Vanden Bossche tarafından yeni ortaya çıkarıldı. Aslında, Dr Bossche daha önce GAVI ve Gates Foundation ile çalıştığı için, başlangıçta söylediklerine şüpheyle yaklaştım. Dünyada aşılamaya karşı çıkacak son kişi o.

Dr Bossche, bugün kullanılan aşıların bu viral enfeksiyona karşı savaşta kullanılacak doğru silahlar olmadığını vurguladı.

Milyonlarca insanı aşılayarak virüsün mutasyona uğramasına ve daha güçlü ve daha ölümcül olmasına neden oluyoruz . Yeni mutasyonlar için yeni aşılar tasarlamaya çalışmak sadece durumu daha da kötüleştirir. Çünkü bilim adamları mutant virüslerin önüne geçemezler.

Ve aşılanan insanlar artık mutasyona uğramış virüsleri çevreleriyle paylaşıyor. Mutasyonlar daha güçlü ve daha ölümcül hale geliyor.

Kontrol altına alma önlemlerinin sonu, covid-19 virüsündeki yeni mutasyonların geniş çapta yayılmasını sağlamak için mükemmel bir şekilde senkronize edilecektir.

Bununla ilgili başka bir sorun daha var.

Normalde vücudumuz enfeksiyonları yenmemize yardımcı olan beyaz kan hücreleri içerir. NK hücreleri adı verilen hücreler - NK, doğal katiller anlamına gelir - bizi istila eden kötü hücreleri öldürmeye yardımcı olur. NK hücreleri işlerini yaptıktan sonra, antikorlar ortaya çıkar ve pisliği temizler.

Ancak Dr. Bossche, covid-19 aşılarının, aşıları almış kişilerin doğal savunmalarıyla rekabet eden çok spesifik antikorların üretimini tetiklediğini açıklıyor.

Aşılanan kişilerin doğal savunma sistemleri baskılanır çünkü aşının ürettiği spesifik antikorlar devreye girer.

Ve bu özel antikorların, aşıların tarafından üretilenler kalıcıdır. Aşılananların vücudunda sonsuza kadar oradalar.

Feci sonuç, aşılanan onlarca veya yüz milyonlarca insanın doğal bağışıklık sistemlerinin etkin bir şekilde yok edilmesidir.

Bağışıklık sistemleri, vücutlarında büyüyen virüsün herhangi bir mutasyona uğramış varyasyonuyla savaşamayacaktır. Ve bu mutasyona uğramış virüsler toplulukta yayılabilir. Aşının çok sayıda insana verildiği bölgelerde virüsün yeni varyasyonlarının ortaya çıkmasının nedeni budur diye düşünüyorum.

Sonuç olarak, aşıların uygulanması virüse sonsuz derecede daha tehlikeli olma fırsatı veriyor. Her aşılanan kişi, vücutları ölümcül virüsler üretmek için bir laboratuar haline geldiğinden, toplu katil olma potansiyeline sahiptir. Ve daha da kötüsü, aşılanan bireylerden bazıları asemptomatik taşıyıcılar haline gelebilir ve etraflarına ölümcül virüsler yayabilir.

Ve aşıyı alan kişiler mutasyonlara yanıt veremeyecekler çünkü bağışıklık sistemleri, aşı ile kendilerine verilen ve aşının orijinal formuyla savaşmak için tasarlanmış yapay bir savunma sistemi ile destekleniyor.

Aşılanan bireyler, yeni mutasyonlar yayılmaya başladığında yüksek risk altında olacaktır .

Vücutları sürekli ve özel olarak, hızla modası geçmiş bir virüs biçimine karşı savunmaya yöneliktir.

Yeni aşıların uygulanması yardımcı olmayacaktır çünkü mutasyona uğramış virüs savunmasız olmayacaktır. Aşıları yapan bilim adamları virüsteki mutasyonları önleyemeyecekler. – Bu beklenmeliydi. Bu nedenle grip aşıları genellikle etkisizdir.

Politikacılar ve danışmanları, yeni mutasyonların gelişmesinden ve meydana gelecek ölümlerin sayısındaki artıştan aşı yaptırmayanları sorumlu olmakla suçlayacak ve yalan söyleyecektir.

Ama eğer Dr Bossche haklıysa ve ben ona inanıyorum, insanlığı tehdit edecek olanlar aşılanmış insanlardır. Aşılanan herkes için büyük bir tehdit oluşturacaklar. Ancak yaydıkları virüsler orijinal virüsten daha tehlikeli olduğu için aşılanmamış insanlar için de büyük bir tehdit oluşturacaklar.

Çok tehlikeli bölgedeyiz.

Bu aşılama programını şimdi durdurmazsak, insanlığın geleceğinin tehlikede olduğunu söylemek abartı olmaz.

Bize Big Reset'i satmaya çalışanlar böyle mi düşünüyordu?

Bilmiyorum.

Belki de en başından beri hedefleri hepimizi öldürmekti.

Ya da belki onların kötü komploları kontrolden çıktı. Birleşik Krallık'ta Ferguson, Hancock, Whitty ve Vallance bana her zaman ülkenin tepkisine liderlik eden yanlış insanlar gibi göründü. Amerika Birleşik Devletleri'nde, Dr. Fauci'nin yanlış kişi olduğunu düşünüyorum.

Doğru insanlar olmadıkları için seçilmelerinden hep korkmuşumdur. Yaptıkları her şey bizim için kötüydü , ama onlar ve Gündem 21'i ve Büyük Sıfırlamayı destekleyen şeytani kabal için iyiydi.

Özgür tartışmayı bastırma ısrarı bizi doğrudan bu uçuruma götürdü. Bu insanların hiçbirinin hayatlarımız üzerinde bu kadar kontrol sahibi olmasına izin verilmemeliydi , ancak tüm sorgulayıcı muhalefeti daha önce hiç görülmemiş bir şekilde bastırarak ve gerçekleri bastırarak, ana akım medya ve internet devleri işleri çok daha kötü hale getirdiler. Güvende olacaklarını düşünüyorlar mı?

Kötü elitin başlangıçta istediği gibi, insanların% 90-95'ini öldürmek yerine, yanlışlıkla herkesi öldürmeleri gibi gerçek bir risk var; insanlığı yok edebilirler.

Kendimizi kurtarmak için çok az zamanımız var. Bağışıklık sistemimizi güçlendirmemiz gerekiyor ve ironik bir şekilde, aşılanmış insanlardan uzak durmamız gerekebilir. Bağışıklık sisteminizi nasıl güçlendirebileceğinizle ilgili bir hafta içinde bir makale yazacağım.

Şimdi, neden covid-19 üzerine yazdığım en önemli makale ve şimdiye kadar gördüğünüz en önemli makale olduğunu anlıyor musunuz?

Umarım Dr Bossche yanılıyordur. Umarım yanılıyorumdur.

Ancak bu makaledeki her şeye bakılması gerekiyor. Ve bu korkular kamuoyuna açıklanıp soruşturulmazsa, planın olabildiğince çoğumuzu öldürmek olduğundan emin olacağız.

Başka sonuç olamaz.

(*) Dr. Vernon Coleman; İngiliz asıllı, 1946 yılı doğumlu eski bir pratisyen hekimdir ve bir Holistik Tıp Bilimleri Profesörüdür. Coleman aynı zamanda ünlü bir yazardır ve Times’ın en çok satan yazarları arasındadır. Yalnızca İngiltere’de iki milyondan fazla satan 100’den fazla kitap yazmıştır. Kitapları 25 dile çevrilmiştir, 50’den fazla ülkede satılmaktadır. Vernon Coleman’ın kitapları tüm dünyada gazete ve dergilerde tefrika edilmiş ve birçoğu televizyon ve radyo dizisine dönüştürülmüştür.

(**) Dr. Geert Vanden Bossche; Dünyadaki aşı sektörünün önde gelen isimlerinden. Belçika’nın Ghent Üniversitesi'ndeki tıp tahsilinden sonra Almanya’nın Hohenheim Üniversitesi'nde viroloji üzerine doktora yaptı. Belçika ve Almanya'daki akademik kariyerinin ardından GSK, Novartis ve Solvay gibi aşı şirketlerinde uzman olarak çalıştı. Daha sonra merkezi ABD’nin Seattle şehrinde bulunan Bill & Melinda Gates Vakfı'nın Küresel Sağlık ve Aşı Keşfi programının başına getirildi. Peşinden Cenevre'deki Aşılar ve Bağışıklık Küresel Birliği (GAVI) bünyesinde Ebola Program yöneticisi oldu. Bir dönem Alman Enfeksiyon Araştırma Merkezi’nde Aşı Geliştirme Bölüm Başkanlığını yürüttü.

https://cogiito.com/a-la-une/dr-vernon-coleman-tous-les-vaccines-commenceront-a-mourir-a-lautomne/

Yorumlar (19)

Ayi 3 Yıl Önce

İyi bir yazı

Uveys 3 Yıl Önce

Bu yazılanlar çok büyük iddalar ve iddalarını ispatlamakla yükümlüler çünkü gerçekten de her yerden ayrı bir yorum yapılıyor ve biz neye inanacağımızı şaşırdık, açıkçası aşı taraftarı değilim ve olmayı düşünmüyorum fakat mecburi hale getirilirse ki bu durum özgürlükle çok çelişir, yapacağımız ve inanacağımız tek şey şu ; Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. Tuzakları başlarına yıkılır diye dua etmekten başka çaremiz kalmaz. Allah kendi katından bu işi düzeltsin. Amin

Derin 3 Yıl Önce

Allah insanlara akıl vermiş ama bu akli kullanmayanlar aşıya teslim oldular. Tüm insanlık tehdit altında ve çok az insan bunun farkında. Kurtuluşu göremiyorum. Çok canlar yanacak.

Emre 3 Yıl Önce

Bilim nettir, aşıyla pandemi bitirilmez aksine çoğaltılır. Büyük bir insan katliamı yaşanacak.

Hamza Özbal 3 Yıl Önce

Sözün özü; Artık anlamayanlara "Allah farkındalık versin" demekten başka ne söylenebilir. Allah farkındalık ihsan eylesin...

urartu 3 Yıl Önce

Dünya var olduğundan beri virüsler var ve insanlar bunlarla birlikte yüzyıllardır yaşıyorlar. A*ılar 5-10 yıl icinde geliştirilir hazırlanırlar, kahve yapar gibi aşı hazırlanmaz, virus değişim ( mutasyon) geçirdiginde a*ılar çöp olur. işin içinde korkunc paralar var ve siyasi cografik alan hakimieti, insanları kontrol hem ekonomik hem fiziksel olarak. Kendi bagısıklık ve bunyesini saglam tutun alkol sigarayı bırakın dengeli beslenmeye calışın. saglıklı kalın..

SokakAdamı Dünyalı SokakAdam 3 Yıl Önce

Masallar ülkesinde bir komedi Süt banyosuna 15 yıl hapis istendi EMRE S ve UĞUR T ye bu hukuk garabetinde yanlarinda davalarina mudahilim TCK ya gore insanlari zehirlemek istemisler Yahu Levent Kirca ve Cem Yılmaz in bulamadığı bir espri Güler misin ağlarmısın Bir kere ben de TTB nin doktorların tıp etiğine göre calismadiklari ve insanlari ilaçlarla zehirledikleri icin eczacilari da sattiklari icin davaciyim Büyük fabrikalarin denizlere doğaya nehirlere ormanlara saldiklari zehirler için davaciyim Genetigi bozulmus gidalara zehirli gıdalara ülkemizde izin verip nesilleri zeka geriligine yok etmeye sevkedenler için davaciyim Uyduruk bir pandemiye bizi esir edip te sigara içilen ortamlara bizi mahkum ettikleri için davaciyim Ölümlerin büyük oranda beslenme sisteminden kaynaklandığını bilerek Diyabet şeker en büyük sorunumuz hale gelmişken cüce bugdaya dayalı beslenme sisteminin yasaklanmamasindan davaciyim Benim toplumsal sözleşmeye (anayasa) bana niye sormadiklarina kızarak kendimce toplumsal sözleşmeye yerleştirilmesini istediğim diyabetin bitirilmesi ve beslenme anayasasini cikartilmasini bekliyorum Amacım bağcıyı dövmek değil üzüm yemek Onun için yazi boyunca sert vurgularim olsa da bunun güzelliğe çıkış için olduğunu bilin Konudan konuya gecebilirim affedin Daha önce mahkumların sıfır yapılabilmesi için Cimere de yazdığım şeyler var Sayın sevgili Cumhurbaşkanımıza ne kadar ulaştırıldı bilmiyorum Şimdi TRT de seyrettiğimiz büyük aile çiftliği de bunu çok güzel anlatan bir belgesel Konu ıngiltere de yaklaşık 1000 dönümlük arazide 1 karı koca ve 9 çocuğunun mücadelesi 1000 koyunlu ayrıca inekleri tavuklari atları balıkları olan bir çiftlik hayatı mücadelesi Bence yaşamları dini ne olursa olsun evliyalik bir aile Bir de Su Savaşları dunyada nerelere ulaşıp da ülkemizin ne kadar saygınlık kazandığı belgeselini ağzım açık izliyorum Işte daha önce benim Cimere önerimi attığım Afganistan dan getirilecek 200000 cobandan bahseden tarım bakanına ben sıfır mahkum projesi

SokakAdamı Dünyalı SokakAdam 3 Yıl Önce

projesinde onların yerine bizim mahkumların ıslah projesi ile yerleştirilmesi buralara yerlestirilmelerinden bahsetmiş tim Hatta fazlasını yurtdışındaki çiftliklerde gerekirse oralarda evlenmelerini gozetip takip ederek orada ki koordinasyonu devletimizden hiç kesmeyerek Bütün mahkumları öncelikle ben gormek istiyorum önce hayır dualarını edeceğim gözlerimle göreceğim Öncelikli şart Adalet üzere olmaları kutsal kitabimızda ki akletmez misiniz sorusu ile hareket etmeleri kimsenin laikligine musluman olup olmamasına karismiyorum Sadece bu iki şartın takipçisi olduklarını görmem lazım Onlarla birlikte gereksiz yere devlet kadrolarını işgal edip de 0/0 2,5 vergiyi geçen toplumlar çökmeye mahkumdur dusturuna göre vergilerin 0/0 40 lara çıkmasıyla sonuçlanan sistemin tersyüz olmasını temin için bu sayı1000000a çıkarılacak Sakin unutmayın Amerika yi kuran azılı katillerin sığır çobanı kovboylarin olduğunu ve hala onların cumhuriyeti amerika Bu 1000 koyuna çıkarılacak çiftliklerde bu ekonomi en az 20 çarpanli değişik sektörlere de yön verecektir Yani 100 $ ortalama fiyatlı koyunla1 milyar koyun ve 20 çarpan lı olursa 2 trilyon dolarlık bir hacime ulaşacak demektir 0/0 2,5 vergiyi düşündüğümüzde 50 milyar $ demektir 400 milyar lira bir de devletin yani bizlerin beslediği bir sistemden 500 milyar lirayı eksiltmis olacağız Rakam 900 milyar lira Yaptın mı bütçeyi Şimdi 1000 dönümlük arazi 1 km 2 lik 1000000 yer yani 1 milyon km2 lik bir toprak buna da yurtdışında da yere ihtiyaç var Bunu da stratejik derinlik diyenler düşünsün diyeceğim şaka tabii Bize Şu Savaşları ile dünyaya gönül köprüsü kurduran Evliyadan da öte 2 cengaverimiz var Çağlar Demirkapi ve Hakan Girginer hatirladiniz mı izleyin bakın ne dediğimi anlayacaksınız Zaten Ukrayna ile Kuzey Afrika ile Sudanla Etopyayla Türk Cumhuriyetleri ile Azerbaycan la Irakla Suriyeyle anlaşmalarının kiralık tutulan yerler var Gidenlerden tek and üzere, isteyeceğim adalet üzere olsunlar akletmez misiniz ilkesini uygulasinlar

SokakAdamı Dünyalı SokakAdam 3 Yıl Önce

projesinde onların yerine bizim mahkumların ıslah projesi ile yerleştirilmesi buralara yerlestirilmelerinden bahsetmiş tim Hatta fazlasını yurtdışındaki çiftliklerde gerekirse oralarda evlenmelerini gozetip takip ederek orada ki koordinasyonu devletimizden hiç kesmeyerek Bütün mahkumları öncelikle ben gormek istiyorum önce hayır dualarını edeceğim gözlerimle göreceğim Öncelikli şart Adalet üzere olmaları kutsal kitabimızda ki akletmez misiniz sorusu ile hareket etmeleri kimsenin laikligine musluman olup olmamasına karismiyorum Sadece bu iki şartın takipçisi olduklarını görmem lazım Onlarla birlikte gereksiz yere devlet kadrolarını işgal edip de 0/0 2,5 vergiyi geçen toplumlar çökmeye mahkumdur dusturuna göre vergilerin 0/0 40 lara çıkmasıyla sonuçlanan sistemin tersyüz olmasını temin için bu sayı1000000a çıkarılacak Sakin unutmayın Amerika yi kuran azılı katillerin sığır çobanı kovboylarin olduğunu ve hala onların cumhuriyeti amerika Bu 1000 koyuna çıkarılacak çiftliklerde bu ekonomi en az 20 çarpanli değişik sektörlere de yön verecektir Yani 100 $ ortalama fiyatlı koyunla1 milyar koyun ve 20 çarpan lı olursa 2 trilyon dolarlık bir hacime ulaşacak demektir 0/0 2,5 vergiyi düşündüğümüzde 50 milyar $ demektir 400 milyar lira bir de devletin yani bizlerin beslediği bir sistemden 500 milyar lirayı eksiltmis olacağız Rakam 900 milyar lira Yaptın mı bütçeyi Şimdi 1000 dönümlük arazi 1 km 2 lik 1000000 yer yani 1 milyon km2 lik bir toprak buna da yurtdışında da yere ihtiyaç var Bunu da stratejik derinlik diyenler düşünsün diyeceğim şaka tabii Bize Şu Savaşları ile dünyaya gönül köprüsü kurduran Evliyadan da öte 2 cengaverimiz var Çağlar Demirkapi ve Hakan Girginer hatirladiniz mı izleyin bakın ne dediğimi anlayacaksınız Zaten Ukrayna ile Kuzey Afrika ile Sudanla Etopyayla Türk Cumhuriyetleri ile Azerbaycan la Irakla Suriyeyle anlaşmalarının kiralık tutulan yerler var Gidenlerden tek and üzere, isteyeceğim adalet üzere olsunlar akletmez misiniz ilkesini uygulasinlar

SokakAdamı Dünyalı SokakAdam 3 Yıl Önce

Kimsenin dini ile şuyum buyum demesiyle ışimiz yok Türkün örfünü koruyup devam ettirsinler Ben uluslararası davalarda bizim haklarımızı savunacak avukatligin haricinde tüm avukatların kaldırılmasını talep ediyorum toplumsal sözleşmeye (anayasa)konsun Mevcut durumu bu acınacak insanlara söylemek istemezdim ama onlar bu toprakların köylülerinin yoksul hanelerin topraklarını evlerini iş makinalarini hayvanlarini haczeden ipotek koyduran aile yuva kutsalina saldıran kan emici uluslarası sistemin parçası olmuşlar gönüllüler onların iş takipçileri olmuşlar aynı durumu adalet kurumu içinde geçerli Anayasa niye yapboz değiştir yapboz değiştir yine yabboz değiştir bu yasalarla olmadığını zaten siz söylüyorsunuz Zaten hak üzerine yürüyen sistemde bu insanlar asalak olacak aynı şekil de kendim içinde söylüyorum Zaten bu sayının 0/0 80 nine gerek yok ve kalmayacak Adliyelerde öyle komik şeyler yaşadım ki bir soruşturma açılmasını istiyorum karşımda yeni savcı abi biz ceza davası görmedik ne yazayım diyor Başka bir suç duyurusunda bulunmak için gittiğim bana atanmis savcıya oda kapalı içerde karşısında bir sekreter oturmuş beni dinlemeyip muracaatimi baska bir yere gondermeye çalışıyor (halbuki ben bu durumları da paylaşıp kendi derdimi de dinleyecek idealist bir savcı gördüğümü sanmıştım )biraz ses yukselmesi oldu aramizda beni hakaret ettin diyerek disariya cikartti ifademi aldilar polisler tecrubeli , abi dediler bunlar hep yeni sen yine de git ozur dile bende gittim yanlis anlattim heralde savcim ozur dilerim dedim Genc savcida abi ben de ozur dilerim kabalik ettim dedi Yine adliyelere erken gittigimde gordugum ellerinde börek posetleri ile odalarina girenleri gordukce irkiliyorum Sonucta igneyi kendine derler ya ben de bu asalak sistemin bir parcasiyim tabii ama degismesi gerek diye dusunuyorum Inanin ben hukuk siyasal egitimi alanlarin hiçbirisinin ulaşamayacağı sosyal puan aldımTıp eğitimi alanlarında üzerinde fen puanıyla girdim üniversiteye Bu konuda herhangi

SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 Yıl Önce

bir sekilde kendimi küçük görmüyorum şükür Ama durum meydanda sahte bir hukuk sistemi hep yazboz şişirilmiş kadrolar yoksullar için yürümeyen adalet.Bukadroların bütün adalet sistemi buna bagli amir memur hapishane sistemi guvenlik sistemi en az 0/0 80 sisirilmis kadrolar Sonuc meydanda ailelerin nerde ise yarisini bosamislar aile kavrami bitmis uyusturucu fuhuş zina kadın ticareti cinayet pedofili ensest artmisda artmis artmisda artmis artmisda artmis Anayasa kac kez değiştirilmiş değiştirilmiş de değiştirilmiş değiştirilmiş de degistirilmis Yine anayasa bozuk deniyor Milletin güvencesi aile kurumunu da bitirdiniz ne kaldı geriye...Eğri terazili gözleri bağlı tanrı kızı tanrıça Themis baştan laikliğii ilga eylediniz Meryem anamız varken bakirelik sembolü niye Themis anadolunun dokuz çocuklu kadınları mi o mu temiz bagladiniz gözlerini oynatirsiniz arkasından Demem o ki heykelini koyduğunuz gibi yasalarimizda disardan,Helen Roma Pagan kültürünün eseri.Yani o pagan kültürü ki tapinaklarinda içkiyle zevke getirdikleri kadınları tapınağa gelenlere sunan eşcinselleri sunan bir sapık din. Heykeller onun heykelleri hukuk onların hukuku Bizim Türk olarak milli kendimizin inancı haniflik tomurcuguna islam gülünü ekleyip de bunun ışığında hukuk sistemimizi geliştirmek dururken sonu POMPEI olmus başka bir dini ve kurallarını niye uyguluyoruz Bilinç altimiz cinayet fuhuş kumar zina içki ve sonuçta yalnızlık çeken bireyler bir yere aidiyet hissetmeyen istişare kültürümüzü unutmuş insanciklar Bir toplumu bozmak için daha ne yapilabilir Avukatlar hala boşanacak kişiler gelsinde para kazanayım derdinde Siz söyleyin bakalım cozumlerinizi Şimdi diyelim ki devletin dini adalet üzeredir ve kutsal kitabımizın akletmezmisiniz dusturunu toplumsal sozlesmeye koyalim ve altini dolduralim Kooperatifciligin temeli bizimdir Biz her insanin aidiyet duygusunu toplumsallasmasini pekistirecek istisare kültürünü geliştirecek milli olan obalar ve kooperatiflere herkesin üyeliğini şart koşacak

SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 Yıl Önce

Bunu toplumsal sözleşmede şart olarak toplumsal sözleşmede (anayasa) kayıt altına alıp uygulayıcısı olacağız Yani herkes bir obaya ve en az bir üretim kooperatifine aidiyeti üyeligi olacak Insanlarin istisare ile kisilikleri gelisecek Avrupali akletmezmisiniz kuralini cok iyi buldu ve faizler sıfır yani faizler kaldırılmış Isterseniz para yaratma vatandaşlık maaşına da girebilirim ama sonra Ve görün bakalım sıfır kadın cinayeti gerçekleşmez mi sıfır mahkum sıfır besi hayvanı ölümü Insanlarda Diyabet son bulmaz mı Şimdi ben dahil hepimizin bu sistemde asalak olduğumuzu kabul edeceğiz ve enaz 0/0 80 sağlık elemanı en az 0/0 80 adalet elemanı devlete millete asalak olduğumuzu beyan edip bu anlattığım toprak sistemine geçiş yapacağız Sistem veteriner hekimler ve ziraat mühendisleri ile kurulacak Protein almayan bir toplum geri zekaliliga suçlara ve yokolmaya mahkumdur Ben siirlerimde yazdiklarimda Sayın Cumhurbaşkanımızı Don kişot gibi yeldegirmenine saldırır vaziyette bırakmayın derken bu altyapı ile cumhurbaşkanı veya başka bir sistem mesela güçlendirilmiş deniyor ya parlamenter sistem hiçbir şekilde başarılı olamaz Siz otobus ile giderken arkaya koşan insanlar gibisiniz liyakat yok sisteme katkı yok sunabileceginiz birşey yok omuzlayacaginiz birşey yok Ak parti de değil hergün sabunla yıkanmış parti de devam etse bu sistem sizlere ömür gelin cenaze namazını kilalim Dogrulukla içtenlikle Yasaların hukukun sağlam yapılacağı toplumsal sözleşme ile(bu arada bu yapılan hiçbir anayasa da kişisel görüşüm sorulmadığı için hiçbirisi benim için toplumsal sözleşme anayasa olamaz ben nedir arkadaş senin görüşlerin diye sorulacak bir toplumsal sözleşmede varim)gelin aile kurumunu tekrar diriltelim sıfır kadın cinayetini böyle bulalım Nasıl şirket sözleşmesini saglam yapmazsak dolandiriliyoruz toplumsal sözleşmede ben olmazsam yine Dolandirilmak istemiyorum Ak partide çalışan örgüt elemanlarına ssesleniyorum eğer gücünüz yetmeyecekse Sayın Cumhurbaskanimizi oyalamayin

SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 Yıl Önce

Karar verin içtenlikle gerekirse TOK Partiyi de kurarız Sayın Cumhurbaşkanımızın onderligiyle Türkiye Obalar ve Kooperatifler Partisini ......... Türk insanı ya da kadim bir cukurova kentimize kentlimize yapılan hakaret gibi ,sizin de kentinize elinde altı oklu her tarafi arka ön ciplak avret yerine ufacık bir pestemal tutturulmuş oğlan heykeli konsun da varın siz özgürlük heykeli deyip eylenin Ben sokakta o heykeli gördüğümden bir gün önce eşcinsel genci görünce üzülmüştüm Bu kadim cukurova kentine de vah tüh diyorum Sizlere de vah tüh derim........................... Bu arada yoklukta kendi geliştirdiğim beslenme ve yaşam sistemi yedi kaşık dokuz çekirdek iki dirhem bir çekirdek sistemi ile hayatımı idame ettiriyorum Bize yedirilen cüce buğday ve ürünlerini ekmegi şekeri tamamen hayatımdan sildim Cuce bugday Turkiyenin tamaminda ekiliyor Eğer kendi sistemime göre yemek yapamazsam leblebi yer fistigi az birazda kuru dut la ogunler de doyuyorum Anlatabilecegim beslenme yontemlerime dair epey şey ve felsefem olustu Ucuz besleniyorum anlayacağınız Devamlı araştırıyorum vücudumda yağdan uzaklaştım Diyabetim Şekerim yok hayatta ilaç kullanmadım Zihnimi de zor koşullara rağmen fulbright eğitim sisteminden pagan kulturunden ari tutmaya çalışiyorum ......... Bu arada Su Savaşlarından bahsetmistim ya Çağlar Demirkapi ve Hakan Girginer onların herhangi bir dini rituellerini görmedim ama basardiklari isler ococuklarin ve insanlarin mutlulugu ve onlara bakislari ben de onların evliyaliktan öte insan oldukları duygusu yarattı ....Kalın saglicakla SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı

SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 Yıl Önce

Sayın editör 2ve 3 nolu kutular tekrar etmiş bir tanesini lütfen silin EMRE S nin fotoğrafını bulup da yazımı ana sayfaya tasirsaniz sevinirim daha evvel danıştay TT oldu yada yorumlar yazdım onları da hem adalet heykeli hem de sözünü ettiğim heykeli bir de ortalarına eşcinsel fotoğrafı koyarak ana sayfaya tasirsaniz sevinirim bilahare siirlerimi ve sözü müziği bana ait olan bir bestemi de göndermeyi düşünüyorum saygilar

SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 Yıl Önce

Ey degişik kutuda ki şahıs sen kimin sitesinde kime çakal diyorsun Bu sitede yazan düşünen bütün insanlara hakaretten de öte sözler sarfetmen ne olduğunu gösterir Sen kinini senin açık yerine parmak sokan Bill Gates ve onların kuklacı efendilerine kus. Müslüman mahallesinde salyangoz satamazsın Bill in adamları gibi sende Osmanlı tokadı yemeden naş Başka bir kutuda ki şahıs sen kimi yargılıyorsun mahkemelerde , bakan makan diyorsun yola çıkış amacın ne dilinden dökülen ne . BIZ nefret siyaseti yapmıyoruz. Evet diğer yazılarımda da belirttiğim gibi biz okumuş eşşekleriz. Önceki yazılarıma baktığınızda Plandemi ile yayılan korkuyu buna karşılık da dünya genel kaba ölümlerinin 2020 den 2019 a göre oransal olarak düştüğünü yazdım BİNDE 7,36 dan BINDE 7,06 ya Dünyanın 1 numaralı istatistiklerinden Dünya Bankasının yayını WORLDOMETER dan da faydalandim Türkiye de BINDE 5,3 - 5,5 larda genel kaba ölüm oranlarının 10 sene BINDE 4,9 lardan günümüzde 5,5 lara gelmiş.Avrupa seneler itibarı ile hep binde 11-12 ortalamasında bu senede öyle Almanya da Türkiye ile aynı nüfus olmasına rağmen genel kaba ölüm sayısı yıllardır 800-850 bin yine aynı yani BINDE 11 Türkiyede 420-450 bin yani BINDE 5,5 yine aynıyız. Avrupa da en düşük ülkeyiz bu konuda Gurur duyulacak noktadayız Daha ne aşısı ne salgını Elimde teknik imkanlar Olsada hastahanelerin AŞI OLMA FORMU nu yayınlayabilsem Bir kısmını daha önce yazdım BIONTEC resmen diyor ki ben ürettiklerimden sonucunun ne olduğunu bilmediğim bir aşının maddi manevi zararlarından sorumlu değilim Intiharımdan kimse mesul değil gibi birşey yazısı imzalatıyor. BIZ Fullbright eğitim sistemi mahkumları BIZ bul karayı al parayı Pagan Hukuk sisteminin mahkumları BIZ Zehir tuccarligı yapan ortodoks tıbbın mahkumları öncelikle bunu atmalıyız üstümüzden.Kadın cinayeti oranlarını istatistiklerde n alarak yazmıştım Kuzey Güney Amerika, ABD , Afrika da hatta Rusya Ukrayna Letoya Litvanya gibi ülkelerde bizim en az 2-3 katı cinayetle başlıyor 25 katimiza

SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 Yıl Önce

çıkıyor çok çok ülkede . ARAP ülkelerin zengin olanlarında SIFIR a yaklaşıyor savaşta işgalde olan ülkelerde ise çıkıyor . BU daha önce yazdığım SIFIR KADIN CINAYETI , Obalar ve Kooperatifler ile Arap ülkelerinde ki sosyolojik araştırmam bambaşka şeyler sunuyor önüme Sayın Cumhurbaşkanımızın yıllar önce domuz gribi aşısı konusunda o kadar korkutulmaya karşı kendi Bakanı Recep Akdağ a rağmen AŞI olmayacağız açıklaması ile bizlere yol göstermesini hatırlayın Onun açtığı yolu daha nasıl anlatsın adamcağız , bilmiyor mu kendini küresel tanrı yerine koymuş şeytani aklın oyunlarını gerisini de düşünen toplum olarak siz çözün lafın tamamı deliye anlatılır. Gormuyormusunuz ISTANBUL Sözleşmesinin iptali ile çevre Avrupa ülkeleri ile gönül ve ekonomik işbirliğimiz ne kadar güzel bir yere geldi Ailenin yokedilmesi idi amaçlanan Onlarda da nüfusunher sene hızlı düşmesi işsizliğin 0/0 50 Lere yukselmesi dayatılan küresel yoketme köleleştirme operasyonunu hep birlikte gördük Yine yeni yazımda DUNYA BANKASI verileri ile WORLDOMETER da yayınlanan Türkiye nin başarılı konumunu tekrar rakamlarla yazacağım Baz alınan GSMH de iki sistem var Biri nominal fiata dayalı diğeri de real miktara üretime dayalı Dünyanın 2017 de GSMH si- GDP si Nominalde 81 trilyon$ REAL de 80 trilyon$ olarak hesaplanmış (2017 sonrası veriler yayınlanmadı henüz) 1994 de ise Nominal 41 trilyon $ REAL 27,7 Trilyon $ mış Şimdi sıralar isek DUNYA GDP REAL 2017 80 trilyon $ 1994 27,7 Trilyon $ Yani 2,88 kat artış TÜRKIYE REAL GDP 2017 1,208trilyon$ 1994 0,399 trilyon $ yani 3,027 Kat artış ve büyüme hızı 2017 için 0/0 7,7 Kişi başına 15000 $ a ulaşmıştır. ALMANYA 2017 3,882 trilyon$ 1994 2,792 $ yani 0/0 39 artış ABD 2017 17,343 trilyon $ 1994 10,026 trilyon $ yani 0/0 72,98 artış RUSYA 2017 1,681 trilyon $ 1994 0,916 trilyon $ 0/0 83,5 artış Hindistan bizden farklı 2017 2,660 trilyon$ 1994 0,604 trilyon $ 4,4 Kat artmış ÇiN çok daha fark atmış 2017 10,161 trilyon $ 1994 1,333 trilyon $ yani 7,62 Kat artış

SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 Yıl Önce

Yeni ekonomik devinimimiz durdurulamaz ve çevre Avrupa ülkelerinin de tıpkı Fatih Sultan Mehmetin o ülkelerde ilk gece hakkının ortadan kaldırılması ile moral değerlerini yükseltmesi ve bugün aynı şekilde Istanbul Sözleşmesinin kaldırılması ile büyük morale kavuşmaları eklendiğinde Dünya Bankasının TÜRKIYE dünyanın ilk 10 ekonomisine aday demesi raslantı değilmiş Ta ki biz hızlı şekilde kendi iç düzenimizi kuralım Fullbright eğitim sistemini Pagan hukuku Ortodoks tıbbı reddedelim Içimizde ve dışımızda gerçek güveni adalete dayalı akletmezmisiniz kuralına uygun sistemi yerleştirelim ki birligimizi dirliğimizi muhafaza edelim. DEVLETLER arasında her devletin egemenlik haklarını tanıyarak toprak butunluklerine saygılı olduğumuzu her zaman gösterelim Anayasa çalışmaları toplumsal sözleşme ise yapboz yapboz yine yapboz demek ki her dönemde doğruluğu tartışmalı bir sözleşme olmuyorsa .... Yine ne olursunuz yapboz toplumsal sözleşme yapmayalım . Benim kişisel görüşlerimi sormadiginiz anayasa benim toplumsal sözleşmem değildir Anayasada öncelikle benim önerdiğim DIYABETIN BITIRILMESI VE BESLENME ANAYASASINI cikartalim. SOKAK ADAMLARI ANAYASASINI Cikartalim.SIFIR KADIN CINAYETI OBALAR VE KOOPERATIFLER ANAYASASINI Cikartalim. Hacizlerle Icralarla varlık şirketleri ve bankalar aracılığı ile insanlarımızın elinden alınan toprakların evlerin işyerlerinin iş makinalarının gaspedilen aile kavramının geri iadesi için anayasa yapalım. Yani ülkemizden Türklüğün sürülmesini ( toplu olarak Türklerin Kürtlerin sürülmesi yerine Ermeni v.b nin gelmesini ) engel olacak anayasayı çıkaralım. Muhalefet havanda su döverek küresel efendilerinden kemik odullendirilmeye yönelik siyasetini bıraksın Gerçek projelerle ortaya çıksın Kılıçdaroğlunun Çağlayangille yaptığı Tunceli olayları söyleşisi yle kendine zerkettiği ve insanlarımıza da zerketmeye çalıştığı Kürt insanlarımızı da rencide eden esiri olduğu kinci sözde kürtçülük siyasetinden ( temelinde ermeniliğe ve küresel tanrılarına hizmet eden)

SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 Yıl Önce

siyasetinden vazgeçsin Bu kinle ülkeyi bölmesin . Bilmem nerenin parasını odemeyecegim diyerek kendi kendine efelenerek küresel tanrilarınıda güldürmesin . SIKI Ise desinki işçiye iş köylüye toprak halka hürriyet diyebilen Başkanı Ecevitten ders alsın ve desin ki Ey varlık şirketleri Bankalar elinize geçirdiğiniz milletimin topraklarını evlerini işyerlerini iş makinalarını dağıttığınız evlerine namuslarina sarktığız ailelerimizi derhal teslim edin Burnunuzdan fitil fitil alacagim Bu çalışmanın Sayın Cumhurbaşkanımızca yapıldığını hissediyorum. Iptidai Şartlarda Yaptığım Kendi bestelerimi yayinlayabilecegim bir you tube kanalı olur veya bunun gibi (benim olanakların elvermiyor) bir mecra olur açmak istiyorum teknik imkanlarımda elvermiyor . Geliri olursa gelirinden sokak adamları projeme ve DIYABETI BITIRME ve Beslenme anayasası projeme gelir aktarmak istiyorum. Bir aşama sonrasında da Atatürkün gençliğe bütün dünya z kuşağına doğruları göstermek ve kazanmak için (burada Türkiye z kuşağı önder pozisyonda olacak ve hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır o satıh bütün yeryüzüdür) ve aynı hitabenin aile adına anneler ve babalara soylenişini dünya üzerinde de ailenin saf hale dönmesini sağlayacak şekilde bütün anne babalara bütün dillerde okutmak istiyorum Bütün dünyanın egemen ulus devletleri için onların küresel mücadelesinin arkasındayım

İbrahim Çelik 3 Yıl Önce

Milyonlarca bakterinin değişimsek haliyiz bir zerre hepsi zehir olsa vücut direnci bunu tolere eder diye düşünüyorum Aşı oldum ikisi Çin işi biri Alman aşısı Her gün zaten zehirleniyoruz bizim ölümlerimizin kapitalistlerin işine yarayacağını sanmıyorum Direnç konusunda bana iyi geldiğini düşünüyorum Yaşım yetmiş her türlü daha iyiyim Vu tür sansasyon yazıların neden yazıldığını iyi anlamak lazım Her beden özeldir ölüm korkusu yaşama Şevki’ni kırar Korkunun ecele faydası yoktur derler Ölünce rahat etmek istiyorsan ölümden korkarak yaşamaktan vaz geçmelisin

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.