İŞTE SAKINCALARI

SAĞLIK

AŞI KARŞITLIĞI YOK, SORUN “mRNA AŞISI”

mRNA AŞISI, “insanlık üzerinde bir deney. Bizi insan yapan bütün özelliklerimizi kaybedebiliriz.

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 10 Aralık 2020

-PCR TEST SONUÇLARININ %97’Sİ TARTIŞMALI VE - ALTI AYDA (HAZİRAN) 50 BİN KEZ MUTSAYONA UĞRAMIŞ VİRÜS İÇİN AÇI BULDULAR!

Aşı karşıtları buna inanmıyor!..

Haber merkezimiz, aşı üretimi ile ilgili bilimsel konuları yakından takip eden, konusunda uzman bir bilim insanına ve uzunca bir zamandır dünyanın gündemini terk etmeyen aşıdaki son gelişmelere açıklık getirmek istedi.

Öncelikli olarak sağlığı bozulmuş veya bozulması ile karşı karşıya olan birisi kendisini iyileştirecek olan bir tedaviyi ret etmez. Demek ki dünya da Covid-19 olarak isimlendirilen virüs ile birlikte, aşı karşıtlığı da geldi. Bunun asıl nedeni DSÖ’nün pandemi ilan etmeden önce, Bill Gates’in ön görüleri ve vakfının nerdeyse bütün aşı çalışması yapan şirketler ile ilişkisi ortaya çıkması, büyük bir kuşku yarattı. Daha sonra da bu konuyu bilen ve takip eden bilim insanlarının sesi, ne yazık ki kısıldığı için kaygıları az duyulsa da toplumda tedirginlik yarattı. Şimdi bir tarafta Bill Gates odaklı kaygı ve aynı tarafta görüş bildiren bilim insanlarının çelişki ile değişen ifadeleri diğer tarafta bilim insanlarının kaygıları birleşince adı aşı karşıtlığı oldu.

Durumu özetledim. Buradan aşı karşıtlığı değil güvensizlik vardır.

Şimdi konuya bilimsel olarak bakalım.

DÜNYA’da mRNA ilk kez kullanıyor orta ve uzan vadeli hiçbir bilgi yok

1-Aşı çalışmasının en önemlisi insanlar üzerinde yapılan 3 farz aşamasıdır. Bu çalışma 3-4 yıl arasında ve ilk planda 30 bin gönüllü kişi ile yapılması gerekiyor.

2-Vücudumuz da 3 çeşit RNA (Ribo Nükleik Asit ) vardır. Bunlar, mRNA , tRNA ve rRNA’dır.

Bunların tam karşılığı ise insanları var eden, Proteinler, amino asitlerin zincir halinde birbirlerine bağlanması sonucu oluşan büyük organik bileşikleri olan proteinleri etkileyecek olmasıdır.

Dolayısı iel aşı da SARS-CoV-2 spayt proteinin taşıyıcısı olan mRNA üzerine yapılacaktır.

Temel amaç; virüsün S proteinlerinin çok sayıda üretilerek vücudumuzda, bu proteine karşı bağışık cevabı uyarlamasıdır.

Ayrıca tüm bunları kim analiz edecek? İsviçre’de konuyla ilgili 65 uzman bir araya geldi ve aşı çalışmalarını değerlendirdi. Sonuç kaygı verici oldu.

ABD’de ilaç yapımı dünyasında, potansiyel mikrobiyal kontaminasyonun ölümcül olabileceğini onun için de, Johns Hopkins Bloomberg Halk Sağlığı Okulu'nda halk sağlığı uygulamaları ve toplum katılımından sorumlu dekan yardımcısı Dr. Joshua Sharfstein steril enjektabl ilaçlar üreten bir üretim tesiste ve özellikle de “Bir COVID aşısında hataya yer olmadığını” söyledi. Bu da biz bu aşını daha üretim yerlerindeki olağanüstü durumunu hatırlattı. Ve enjekte edilinceye kadar ki süre içinde ki korunması da ayrı bir sorun.

Belçikalı Dr. Johan Denis mRNA aşısı için, “insanlık üzerinde bir deney. Sizi insan yapan bütün özelliklerinizi kaybedebilirsiniz. “ dedi.

ABD’li aşılar konusunda tecrübeli DR.Carrie Madej, “mRNA sentetik içerikli aşı” olacağını söyledi.

Aşıdan kısa süre önce veya sonra SARS-CoV-2 almış her hangi bir konakta, vücutta virüs çoğalmaya (replikasyon) başladığı zaman, virüsün hücrelerdeki (ACE2) reseptörlere tutunması için, en önemli ve herşeyin başlangıcı olan proteinlerden, S proteini mRNA aşısı çokça ortamda üretilmesi, önceden üretilmiş olması, virüsün replikasyonun hızlandırarak koronvirüs enfeksiyonunun daha ağır geçmesine katkı da bulunursa ne olacak?

Henüz Faz 3 aşaması tamamlanmamış bir aşı çalışması için şimdiden yasa çıkartma gayretleri, aşıları sorgulayanları hemen, “aşı karşıtı” olarak damgalayıp bastırmanın ise hiçbir mantığı bulunmamaktadır. İki gün önce FDA raporlarında ortaya çıkan, 2 kişinin ölümü ve daha dün (8 Aralık) 4 gönüllü Pfizer Covid-19 aşısını aldıktan sonra, YÜZ PARALİZİ oluşması, doğal olarak FDA'nın 'vakalar için gözetim' istemesine neden oldu.

Türkiye’de ise 20 Haziran 2020 tarihinde ise CNN TÜRK ekranlarına konuk olan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ın koronavirüsle ilgili “virüsün 50 binden fazla kez mutasyona uğradığını” duyurması de bu virüsün aşısı mı buldular sorusunu da gündeme getirdi.

Çıkan Sonuç Bilimden Uzak Tam Bir Komedi;

Herşeyden önce, PCR test sonuçlarının %97 hatalı ve davalık olduğu, özetle tanı konulmayan ve bir hastalık ile ilgili ilaç veya aşı bulundu denilmesi en büyük komedi!.. Bu komedi bilim insanlarına yakışmıyor! Ve “insanlık üzerinde bir deney.” olarak görülüyor. İnsanı insan yapan bütün özellikleri kaybetme riski de var. Ve de şuana kadar en basiti, bahsedilen virüsün ne kadar mutasyona uğradığı ise bilinmiyor!

Aşı karşıtları da bunlara ve DSÖ'ye de hiç inanmıyor!..

Yorumlar (2)

Zeynep 3 Yıl Önce

Bunlara rağmen bizim salgın ve korku bakanımız bizi tehdit etmeye devam edıyor!

Anıl 2 Yıl Önce

Virüsün s proteinini arttırarak bunu insan vücudunda çoğaltma girisimidir mrna burada virusun s proteinini demek virüsün izole olduğuna işaret degilmidir ? TTB 'nin 17 haziran 2021de 5gvirusnews platformuna verdiği cevaptada virüsün izole olduğuna dair bir dsö açıklaması vardı..Dr.Saaed Qureshi izole olmadı demişti..Sonucta bu virüs goruntulenemiyor hareket alanı tespit edilemiyor dedi..17 ocak 2020de pcr tani kiti çıkarıldı virüsün tanisi için protokoldeki kişi bununla ilgili bir çalışma yok dedi yani virüs ve pcr arasında bir ilişki bağlantı yok demek istedi..insani insan yapan proteinlerle aminoasitlerin birlesimine rna denir..Mrna spike proteinlerinin insan vücuduna nüfus edilmesidir..Varligi tespit edilemeyen virüse karşı kalkan olma görevi goren mrna ajanmidir ?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.