KTTB’DEN ŞÜPHECİLERE

SAĞLIK

“DUR DEMELİYİZ!”

5gvirusnews Haber Merkezi Lefkoşa / 14 Mart 2021

Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı Dr. Özlem Gürkut göre;

1-PCR’dan şüphelenenler halkı yanıltıyor.

2-PCR Davası kamuoyuna sanki salgının yalan olduğuyla ilgiliymiş gibi yansıtılıyor.

3-PCR Davası 15 günde bir test yapılmasıyla ilgili açıldı. Mahkeme davacıyı haklı bulursa, “15 günde bir PCR testi zorunluluğu kalkacak, başka bir şey olmayacak ancak kamuoyu yanıltılıyor.”

4-PCR Davasının şüphecileri, Virüs pandemi değil. Kapitalistlerin yaptığı oyundur. Virüs 5G ile yayılır, diyen bir akımdır. Ancak davaya dahil edildi.

5-PCR Davası kamuoyuna, sanki pandeminin ve PCR testlerinin geçerliliğinin olmadığı ve salgının yalan olduğuyla ilgilidir gibi yansıtılıyor.

6-PCR şüphecileri inanmıyorlar ama “ortada ciddi bir salgın var. Ve insanlar ölüyor.”

7-PCR şüphecileri, salgın ve virüs yoktur gibi söylemlerden dolayı “tedbirler alınmazsa ölümler olursa günahı bizim boynumuza olur. O nedenle sessiz kalamayız. Dur demeliyiz.”

8-PCR şüphecilerinin bilmediğini ima ederek, “Koronavirüs nedeniyle yayınlanan bu konuda binlerce araştırma ve yayın var. Bilimsel çalışmalar ışığında salgın, testler ve aşı sürekli bilimsel kurulda tartışılıyor.”

9-PCR konusunda en can alıcı açıklama ise “İlk başta uygulanan tedavi ile test uygulaması şimdi farklı.”

10-PCR şüphecilerin, “Covid 19 tanısıyla yatan hastaların raporları ve akciğer filmlerini görülebilir. Birçok insan ve meslektaş ölmüşken bu hastalık yok kabul edilemez.”

11-PCR şüphecileri bilmiyor, “Maskeden dolayı grip azaldı. Maskeden dolayı bulaşmıyor. Covidden korunurken aynı zamanda damlacık yoluyla bulaşacak hastalıklardan korunduk.”

12-“PCR ile ilgili dava Sağlık Bakanlığı’na açıldı, bazı iddialar olabilir bu nedenle hekimler cevap için çalışıyor.”

PCR Davasını takip eden Tuğçehan ÖREN’de KTTB Başkanının yaptığı açıklama için, “İstediğimiz Covid-19 adı verdikleri bu virüsün izolasyonun nasıl yapıldığı ve döngü sayısı ile ilgilidir. Bunu da bize açıklamak zorundalar.” dedi.

Kayanak : https://haberkibris.com/gurkut-pcr-davasi-teknik-bir-konudur-farkli-ve-yanlis-yerlere-cekilmemeli-1401-2021-03-13.html 

Yorumlar (2)

Nonono 3 Yıl Önce

O yeni akım şüpheciler size sormaz mı o zaman gripten koruyan maske beden covitfen korumuyor? İkisi de damlacık yoluyla bulaşıyor. Papa hazretleri Irakta maskesiz el öptürüyor herkese. Acaba kendisi covitfree’mi? Daha soracak çok soru var. Yemiyoruz

Reyhan 3 Yıl Önce

Bıktırdınız insanları düşün yakamızdan artık!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.