UYARI ABD’DEN GELDİ, PCR İPTAL!

SAĞLIK

YANİ PANDEMİ İLE AŞI DA İPTAL!!!

ARTIK, "PANDEMİYİ VAR" DEMEK AHMAKLIK

5gvirusnews Haber Merkezi Atlanta / 24 Temmuz 2021

CDC'nin(*) 21 Temmuz 2021 tarihinde yayınladığı Laboratuvar Uyarısı ile, DSÖ’nün 17 Ocak 2020 tarihinde kabul ettiği Real-Time RT-PCR tanı kiti protokolünün kullanımına son verdi.

DSÖ 17 Ocak 2020 tarihinde büyük eleştirilere neden olan, bir oldu bittiye getirerek hazırlanan RT-PCR tanı kiti protokolünü, üstüne üstlük “45 döngü” yapılarak PCR çalıştırılmalı diyerek yayınlandı. İlgili protokol Profesör Christian Drosten ve ekibi tarafından acele ile hazırlanmıştı. PCR testinin mucidinin, “bununla hastalık belirlenmez” uyarılarını kimse dinlemedi. Nihayet ilk resmi karar Portekiz Mahkemesinden geldi. Mahkeme bilirkişilerden aldığı rapor sonunda, "Bir kişi PCR ile test yaparsa, bu testte 35 döngü veya daha yüksek bir eşik kullanılırsa ( Avrupa ve ABD'deki çoğu laboratuvar), bu kişinin enfekte olma olasılığı

Yorumlar (8)

Tuncay tosun 3 Yıl Önce

Ee nolacak şimdi hadi bakalım.iktidarlar marifetlerinş nasıl açıklayacaklar.daha bu başlangıç.plandemiyi iktidarlara yukıp halkıyla karşı karşıya getirecekler.kaybeden kim? Kazanan hep küresel güç.plandemi tutsada onkar kazanacaktı tutmadı yine onkar kazanıyor.iktidarı halk nezdinde itibarsızlaltırıyor.yine mi aldatıldınuzb yemezler.sorun bağımsızlık sorunu.ilk önce küreselci işgalcilerin temsilciliklerini def edin!

Mustafa kardaş 3 Yıl Önce

Lütfen yaptığınız işe saygınızı belli etmek adına, yazıdaki imla hatalarını ve anlatım bozukluklarını düzeltin.

Halil kaptan 3 Yıl Önce

Abdurrahman Dilipak ALLAH'U AZİMUŞŞAN SENDEN

Halil kaptan 3 Yıl Önce

Abdurrahman Dilipak ALLAH'U AZİMUŞŞAN SENDEN

Misafir 3 Yıl Önce

Verilen linklerde uygulanan testlerin hatalı olduğu değil daha ekonomik ve daha hızlı sonuç veren alternatif protokollerin kullanılmasını oneriyor

Kartzela 3 Yıl Önce

evet CDC acil kullanım izni için FDA'ya yaptığı talebi geri çekeceğini söylüyor.

kartzela 3 Yıl Önce

fakat biraz daha aşağıda da şunlar yazıyor; 'CDC, RT-PCR testini kullanan klinik laboratuvarların ve test merkezlerinin, FDA onaylı başka bir COVID-19 testine geçişlerine başlamalarını önerir.' yani PCR'dan vazgeçiliyor.

Müslüm 3 Yıl Önce

Bu iş nereye gidiyor bilim Kimin emrinde

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.