DSÖ TÜRKİYEDE MERKEZ AÇIYOR

TEKNOLOJİ

STARLİNK 2. EVREYE GEÇİYOR!

Türkiye bu projelere destek vererek, siber Humonoid orduların hareket alanı olarak yerde 5G röleleri, uzayda starlink’lere destek vererek, kendi cellatlarının bıçağını bilemeye devam mı ediyor?

5gvirusnews Haber Merkezi Ankara / 10.7.2020

Elon Musk Neuralink'in Eylül’e kadar 2. Evreye geçilmesini planladıklarını duyurdu.

“Kıyamet saati” çalışıyor. Elon Musk’un uzayı işgal planı işlemeye devam ediyor, Ankara 2023’e kadar yeni haberleşme uyduları için Elon Mask’ın açtığı kapıdan ilerliyor.

Elon Musk’ın uzaydaki mevcut alçak irtifa uyduları aktif hale getirilecek. Bunun için alçak irtifa uydularının yerdeki bağlantı noktalarını oluşturacak 5G röleleri 30 ilde test edilmeye başlandı ve yeni hava alanında bu istasyonlar Microsooft ve Huawei gibi yabancı ve bir takım “yerli” kuruluşların işbirliği ve devletin desteği ile aktif hale getirildi. (!?)

Dünya Sağlık Ögütü, derin çetenin kısırlaştırıcı aşı kampanyası için ülkemizde. İstanbul’da ofis açacak. Microsoft’tan Bill Gates insanları Chliplemek için pilot çalışmalarını tamamladı, son hazırlıklarını gözden geçiriyorlar. Türkiye hazır. Hatta “yerli ve milli” bir Chip yazılımı !? için hazırlık yapıyoruz. “Muasır medeniyet” seviyesine ulaşıyoruz!?

Tarım ve sağlık bakanlığı “kurulu düzenin uygulama ve normlarına karşı çıkanlara” karşı ağır para cezaları getirmek için yasa teklifi hazırladı.

ABD DSÖ’den çekilirken, Türkiye DSÖ’ye Türkiye’deki operasyonları ve Türkiye üzerinden Türk dünyası ve İslam dünyasına yönelik operasyonlar için Türkiye’de ofis açması onaylandı.

ABD ve İsrail Suudi topraklarında dünyanın ilk yeraltındaki siber şehrinde, robotlar tarafından insanımsı robot askerler üretmeye devam ediyor. Gelişmelerle ilgili olarak “İsrail, Mısır, Suudi Arabistan, Bahreyn ve ABD’nin gözetiminde üretilen siber orduların ilk ve en yapın operasyon alanı olarak Türkiye bu siber Humonoid orduların hareket alanı olarak yerde 5G röleleri, uzayda starlinklere destek vererek kendi cellatlarının bıçağını bilemeye devam ediyor” yorumu yapılıyor.

DİLİPAK: GİDİŞAT VAHİM!

Konuyu Abdurrahman Dilipak’a sorduk. Dilipak “Bir yandan Ayasofyayı açmaya hazırlanıyoruz. Öbür yandan 2023 e hazırlanıyoruz derken, hava su ve toprağımız kirletiliyor. İnsanlıkla birlikte insanımız tehdit altında. Bu ülkede anlam veremediğim bazı şeyler de oluyor. Siber orduların işgali için altyapı hazırlıyoruz bir yandan. O kazanımlar, o zaman hiçbir anlam ifade etmeyecek. Birileri bu olanlar övünerek sunuyor. Adeta insan zekası ile alay ediyorlar. Uzay işgal ediyorlar, ağzımıza bir parmak bal çalıyorlar susuyoruz. DSÖ açık bir ihanet içinde. O örgüt artık parasını devletten değil Bill Gates vakfından alıyor ve parasını veren düdüğü çalıyor. ABD DSÖ den çekiliyor, biz davet ediyoruz. Bu olaylar İstanbul sözleşmesinden daha vahim. Gidişat iyi değil.. İnsanın ‘durdurun dünyayı inecek var’ diyeceği geliyor. Birilerinin basireti mi bağlandı bilmiyorum. Gözleri var görmüyorlar, kulakları var duymuyorlar, kalpleri var hissetmiyorlar mı? Dilerim bu derin uykudan uyanırlar.” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.