Öne Çıkanlar Orhan Kutan Cristian DROSTEN Diyarbakır Coronavirüs Fide Kürşat

KANSER OLMAK İÇİN MASKE TAKALIM

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya / 16 Temmuz 2020

Hayatını kanserin kök nedenlerini araştırmaya adayan Nobel ödüllü Dr. Otto H. Warburg, 1931'de Oksijen seviyesinin düşmesinin ve CO2 / Karbondioksit seviyesindeki artışın kansere yol açtığını gösterdi. Küresel seçkinler elbette bunu biliyorlar ve zorunlu maske yasalarını halka karşı taktik bir silah olarak kullanıyorlar.

“Normal hücrelerin oksijene mutlak bir gereksinimi vardır, ancak kanser hücreleri oksijensiz yaşayabilir” kuralı istisnasız kabul edilmiştir. "Bir hücreyi gerekli oksijenin % 35'inden 48 saat boyunca yoksun bırakın, kanserli hale gelebilir." Warburg, kanserin kök nedeninin insan vücudunda asidik bir durum oluşturan oksijen eksikliği olduğunu açıkça belirtmiştir. Dr Warburg ayrıca kanser hücrelerinin anaerobik (Havasız) olduğunu (oksijeni solumayan) ve alkalin halde bulunan yüksek oksijen seviyelerinde varlığını sürdüremediğini keşfetti.

Şimdi bu bilgi eşliğinde, bugün maske takarak ne yapıyoruz? - Oksijeni kısıtlıyoruz ve geri soluduğumuz karbon dioksit miktarını arttırıyoruz.  Kısacası, oksijen ve yüksek CO2 seviyeleri nedeniyle KANSER ve diğer hastalıklara davetiye çıkartıyoruz. Tıbbi maskeler sadece virüsün yayılmasını önlemek bir yana, 1995 yılında yapılan bir araştırmanın sonuçlarından yola çıkarak, bir bez maskesi takmanın bizi enfeksiyon için daha büyük bir risk altına sokabileceğini kesin olarak söyleyebiliriz.

Bu durumda tartışmasız Gates’in yönetimindeki DSÖ, yaygın medya ve hükümetler aracılığıyla gerçekleştirdiği MASKE zorlaması ile insanın en temel hakkı olan yaşama hakkına  tecavüz etmektedir.

Artık dünyada daha fazla insan ve bağımsız medya, MASKENİN koruyucu ve bilimsel olmadığını  fark etti.  Maskenin, virüslerin yayılmasını durdurmayacağı ise bu gün  bilimsel bir gerçek olarak ortada..

TEKNİK BİLGİ

Takılan  maskeler, 0.03 mikrondan daha büyük partikül maddeyi filtreler. Dolayısıyla sorun, COVID partikülünün ne kadar büyük olduğudur. COVID partikülü yaklaşık, 0.0125  mikrondur.

O zaman, neden MASKE takmaya zorlanıyoruz?

Açık olalım. Oksijeni kısıtlayan ve CO2 alımını artıran her koşul sağlığımız için çok tehlikelidir. Düşük oksijen, hastalık, enfeksiyon, bakteri, virüs, mantar ve kanser için uygun koşullar yaratır. Yüz maskesi CO2 alımını % 300'ün üzerinde arttırır.

MASKENİN ARKASINDA Kİ GERÇEK

1- İnsanı totaliter kontrol mekanizması ile boyun eğmeye zorlamak.

2- Küresel stratejiye hizmet eden taktiksel bir propaganda aracı olarak kullanmak.

3- İnsan benliğinde saygıyı azaltmak.

4- İnsanların yüz ifadesini gizlemek.

5- Psikolojik rahatsızlık ve depresyon yaratmak.

ÖNEMLİ NOT :

Piyasada ciddiyetten  uzak dağıtılan maskeler hariç, özellikle eczanelerde satılan maskelerde, mutlaka bir UYARI yazısı ile birlikte kullanımı ve koruma özelliğini yazan bir açıklamanın mutlaka olması gerekir.

-Var mı?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tuncay 4 yıl önce

maske=türban. bir dönem türbanı politize ettik başımızı örtelim derken açılmadık yerimiz kalmadı kevgir olduk şimdide maske.ağzı kapat ya geri kalan yerler.halbuki tesettür sadece başı örtmekten ibaret değildi hal,tavır,söz süs erkek ve kadın için farz olan örtünme.maskeyide aynı şekilde politize edip kapa çaneni der gibi yerimize oturtuyorlar.ağzımıza maske,gözümüze at gözlüğü oldu olacak altımıza hasta bezi(korku pandemisi koronadan daha baskın çıktı) .oldu olacak korona kamplarıda yapsınlar

Avatar
tosun 4 yıl önce

cambazşhokkabaz misali.şapkadan tavşançıktı vs derken arka planda neler oluyor.boyalı medya kopyala yapıştır haberş bir tutam ehli keyf cebellezi ahiret var hesap var ama bu dünyadada bir adalet var.bir gün bir deli çıkar kral çıplak der.libyaşakdeniz yunanistan,pkk,azeri-ermeni çatışması, ayasofya dsö anakara temsiciliği varken neden istanbula ve nereye temsilcilik açıyor, amerikalı bilişim şirketi türkiyeye yatırım yapıyor..bu ve diğer parçalı yapıştırınca.......perde açılır perde kapanır makyaj silinince gerçek yüz ortaya çıkar.hayır isteyelimşhayırlısıyla mücadele edelim mevla neylerse güzel eyler.bakınız şu makberlere kimler yatıyor kimler..

Avatar
Ahmet ŞENGÜL 4 yıl önce

Yeni Dünya Düzeni!

Tanrısı: #SatanistTarikat
Dini: #BilimselDogma
Peygamberi #BillGates
Dili: #Maske
Ayeti: #Veri
Devleti: #BirleşikDünyaDevleti
Yönetim Şekli: #Teknofaşizm

Avatar
Tuba 4 yıl önce

Keşke bana denk gelseler sokakta vAllahi ağzımı açıcam gözümü yumucam.Ayni Ashab ı kehf gibi biz sizden ve sizin Allah'tan başka taptiklarinizdan uzağız LÂ diyorum bütün Tagut laraaaa diyeceğim inş. Sizde belki haberlerde duyarsınız. ...

Avatar
Okur 4 yıl önce

Ne yazarsanız yazın dediğiniz tutulmadıktan sonra ne işe yarar. Batılılar maske üretmekten ağızlı ki; maskeyi bizden alıyorlar. Almanya da maske takmamak için gösteriler yapıldığı söyleniyor.

Avatar
Sema 4 yıl önce

Maske takmanın insan sağlığına zararlı olduğunu biliyorum. Bizleri senelerce güneşe çıkmayın diyerek vücud için en önemli olan D vitamininden yoksun bıraktılar. D vitamini eksikliği kanser dahil her türlü hastalığa kapı aralıyor.

Avatar
Fehmi TÜMER 4 yıl önce

Maske takmak kanser yapıyorsa 13 saat ameliyatta kalan doktorların hepsi kansermi oldular o prof hocalar sizin kadar bilmiyorlarmı laf olsun diye yazmayın akıllı olun karşınızdakiler aptal değiller.

Avatar
Ahmet 4 yıl önce

24 saat takıyoruz sadece dışarı çıkınca takıyoruz bununda haber diye ekledin sırf halkı hülümette kızdırma için