Öne Çıkanlar BIRD FLU İlker İpekdal Nursultan REPLİKON AŞILAR Çağla Yalçın

TRUMP, FETÖ LİDERİNİ İADE EDECEK Mİ?

Haber : 5G Virus News

Nihayet  3. Dünya Savaşı’nı yaşıyoruz. Savaşın başlama nedeni ise eskiden olduğu gibi yeniden sınırların belirlenmesi değil. Dünyanın yüzeyinden ziyade,  altı da üst  de yeni yaşam alanları oldu. Sınırlar kalktı.  Şimdi ki savaşın konusu, para, sanayi ve teknoloji dünyasına kimin hakim olacağıdır.

Dünyada  domino etkisi ile insanların, toplumların elde ettiği değerlerin hepsi birer birer yıkılıyor. En çok da ABD’de olanlara şaşırıyoruz. TV’lerdeki program konukları biranda virüs uzmanından, ABD’de olanları yorumlayacak siyaset bilimcilerine dönüştü.

ABD’DE TOPLUMSAL SİSTEM ÇÖKTÜ

Nasıl ki, Çin’in Vuhan kentinde çıkan adı da  “Covid-19” olan salgının arkasında 5G teknolojileri çıktı. ABD’de yaşanan protestoların nedeni  de, polis tarafından sokakta öldürülen George Floyd olmadığı anlaşıldı. Yaşanan 4. Sanayi devrim öncesi,  ABD toplumu dönüştürülüyor. ABD eskidi. ABD artık süper güç değil.

Hatta bir araştırmacı ABD’de yaşananları,

1-Irkçılık veya “Beyaz ayrıcalık.”

2-Polis şiddeti.

3-Sosyal yabancılaşma ve umutsuzluk.

4-Yoksulluk.

5-Trump.

6-Sosyal yangınlara yakıt döken liberaller.

7-ABD seçkinleri / derin devletin kavgası.

Olarak sıraladıktan sonra, bunların hiçbiriyle ilgili olmadığını, tüm bu konuların daha fazlasını kapsadığını belirtti. Listelenen tüm faktörlerin gerçek olduğu doğru olsa da hiçbiri şahit olduğumuz şeyin gerçek nedeni olmadığını da yazdı. “ABD gerçekleşen olayların gerçek nedeni,  toplum sisteminin çöküşüdür.” dedi. Aslında bunun açıklaması çok basit. Yeni olan her şey yeni, eski olan her şey de eskidir. Yine de yeninin yanında eskisi de işlevini tamamlayıncaya kadar kullanılır. ABD’nin durumu da böyle oldu. Trump ise yeniyi ortaya çıkartan, yani küresel güçlere karşı ABD’nin gücünü korumak istiyor.

- Kime karşı korumak istiyor?

- Küresel güçlerin bilinen yüzlerinden olan Soros’a, yirmi üç ulusal ve bölgesel”  olmak üzere 120 den fazla ülkede  yönetim yeri olan Açık Toplum Vakıflarına, Bill Gates ve onları piyasaya süren gerçek güçlere karşı koruyor.

Şimdi Trump gerçekten küresel güçlere karşı bir savaş veriyorsa, Türkiye açısından bunu anlamanın tek yolu var. O da ABD’de yaşayan terör örgütü lideri F. Gülen’in  Türkiye’ye iadesini istemektir. Çünkü FGÖ, Trump’ın savaştığı küresel güçler tarafından kurulmuş, maddi destek verilmiş, himaye edilerek dünyada örgütlenmesi sağlanmıştır. Eğer Trump bu savaşında samimi ise FGÖ liderini özel uçağı ile büyük bir tören ile Türkiye’ye iade eder. Bunun için, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir telefon açması yeterlidir.  

Eğer ABD’de yaşananlar bir tiyatro değilse, Trump FETÖ liderini iade edecektir.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan 4 yıl önce

yaw he he