Öne Çıkanlar DSÖ Sukharit Bhakdi Erhan Arıklı Aşı Karşıtı Sitrik Asit

TÜRKİYE’DE MAHKEME KARARI İLE ÇIKACAK!
İngiliz hükümeti Huawei’yi 5G altyapısından çıkarma kararı aldı.  İngiltere Kültür, Medya ve Spor Bakanı Dowden, Çinli Huawei şirketinin ekipmanlarının 2027 yılına kadar İngiltere’nin 5G altyapısından çıkarılmasına karar verildiğini söyledi.
5gvirusnews Haber Merkezi Londra / 14 Temmmuz 2020

Antalya’da açılan davanın ne kadar  isabetli olduğu İngiltere’den gelen haber ile ortaya çıktı. Ulusal Siber Güvenlik Merkezi’nin (NCSC) danışmanlığında İngiliz parlamentosu karar verdi.   Huawei’nin İngiltere’deki 5G  faaliyetlerine son verilecek.

Bu sabah İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın Ulusal Güvenlik Konseyi ile toplantı yaptığını bildiren Dowden, 5G ağının güvenliğinin sağlanmasının en iyi yolunun operatörlerin yeni Huawei ekipmanlarını kullanmayı sonlandırması olduğunu söyledi.

 5G'li Huawei İngiltere için ulusal güvenlik sorun ise dünya için de sağlık sorunudur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.