Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik Mendy Chitrik Türkiye

COVİD LOBİSİ ŞİMDİ NE YAPACAK?

5gvirusnews Haber Merkezi 4.8.2020

DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus'tan, aşı çalışmalarıyla ilgili açıklama "Elimizde şu an için Covid-19'u bitirecek sihirli bir silah yok ve belki de hiç olmayacak".

Euronews.com’de 4.8.2020’de (bugün) yayınlanan haberde, sık sık “media”da gördüğümüz, aşı çalışmalarında sona gelindi, “BillGates vakfının desteklediği aşı projesinde seri üretime geçilmeye hazırlanılıyor”. “İngiliz Bilim adamları sona yaklaştı”, “Japonlar aşı konusunda sona geldi”. “Çin yeni aşıyı insanlarda deniyor” haberleri DSÖ genel direktörünün açıklaması ile çöpe atıldı.

Haberin “Euronews” gibi seküler dünyanın güvenilir haber kaynaklarında yer alması, birilerinin “komplo”, “bunlar bilimsel çalışmaları reddeden gericilerin uydurmaları” gibi suçlamalara zemin oluşturmayacak olması açısından önemli.

“Global çetenin ölümü gösterip, çaresizlik ve korku ile, COVİD lobisi olarak da bilinen, Kutsal Seküler Konsülün azizlerinin söyledikleri ve onların “yerli” işbirlikçilerinin buyruklarına göre COVİD sopası ile yola getirilerek, insanlık teslim alınmaya mı çalışılıyor” sorusu her gün biraz daha can alıcı bir hal almaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammed 4 yıl önce

Virüsten değil Allah'tan korkalım