Öne Çıkanlar Cristian DROSTEN Türkiye DSÖ Orhan Kutan Coronavirüs

NEDEN DSÖ KENEVİR FAYDALI DEDİ?

Haber :  5G Virus News - Platformu

Dünyada kenevir’in yasak algısı güçlendirildikten sonra, şimdi ki moda serbest bırakılsın oldu. Ve başını da Kanada çekiyor.  

Kanada’nın uluslararası yayın yapan RCI’de yayınlanan habere göre,  Dünya Sağlık Örgütü esrardan elde edilen tüm bileşenlerin kullanıcılarda bağımlılık problemleri yaratma olasılığının bulunmadığını yazdı.

DSÖ gerçekten de bir çalışmanın sonunda, esrarda ve kenevirde bulunan kanabidiolün (CBD), "insanlarda kötüye kullanım veya bağımlılık potansiyeli belirtisi”  göstermediğini de  açıkladı. Ama bu sonuç henüz Health Canada tarafından tanınmadı. Bu nedenle CBD içeren bazı ilaçların satışı tüketiciler için bir risk oluşturduğu konusunda, örgütün notu var.

Kanada Tüketici Sağlık Ürünleri de, Kanadalıları dikkatli davranmaya çağırdı.  Kanada’nın  sağlık kuruluşu Health Canada ise kenevir için, tedaviler de kullanılacak net bir yöntemi bulunmadığını söyledi.

Yine Health Canada dışında çalışan araştırmacılar,  esrarın bazı bileşenlerinin de iltihabı azaltacağını ve bilinen koronavirüs aktivitesini yavaşlatacağına inanıyorlar. Ancak doktor Igor Kovalchuk, incelenen maddelerin birden fazla molekül içerdiğini ve bu moleküllerden hangisinin gözlemlenen faydalı etkiden sorumlu olduğunu bilmek zor olduğunu belirtiyor. “Neler olup bittiğini anlamak birkaç yıl alabilir” diyor.

Ama asıl burada ki hadise, DSÖ neden kenevir’in faydalı olduğuna ilişkin açıklama yaptı?  Sözde Covid-19 ile başından itibaren tutarsızlık içinde olan ve bir sağlık örgütünden ziyade Bill Gates ile birlikte, yeni dünya düzeni kurduğu yönünde kuşkuları üzerine toplayana bir örgüt, acaba şimdi hangi menfaat doğrultusunda hareket ediyordu. Bu soru ve kuşkuların tam karşılığı, KENEVİR’in 5G teknolojilerinin etrafa yaydığı radyasyon ve oksijen sorununu çözecek, her şeyden önemlisi bağışıklık sistemini güçlendirecek tek bitki olmasıdır.

Aynı zamanda küresel güçleri kurtaracak tek bitki KENEVİR…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.