Öne Çıkanlar Türkiye Orhan Kutan Cristian DROSTEN Diyarbakır CİMER

PÜF NOKTASI

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya / 8 Ağustos 2020

Aşağıdaki bilgiyi, bırakın bilim adamlarına  ilkokul mezunu olan 100 kişiye anlatalım.  Eğer mantıklı bulup evet diyen sayısı %5 çıkarsa,  DSÖ ve T.C. Sağlık Bakanlığı’nın bu hızı konusunda hiçbir şüphe duymayalım.  Hata 2 maske ile dolaşıp, sosyal mesafeyi de 10 metreye çıkartalım, salgın bitinceye kadar evden çıkmayalım, her gün aşı vurulma kampanyası çıkarsa ona da katılalım ve her tarafımıza da chip taksınlar..

Yapılması gereken, her iki bilgiyi ve yayınladıkları tarihlere dikkat etmek…

1 . PDF dosya 13 sayfa olarak, 17 Ocak 2020 tarihinde  Dünya Sağlık Örgütü tarafından yayınlandı…

Orijinal adı :  2019-nCoV

O çok bilinen ve hayatımızın her alanına giren Covid-19’un varlığı ile ilgili Berlin Charite Viroloji Enstitüsü Başkanı Prof. Christian Drosten, DSÖ’ye bir protokol sunuyor ve göz açıp kapayıncaya dek kabul ediliyor test.

2. PDF dosya 21 sayfa olarak,  24 Ocak 2020 tarihinde T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı.

Sağlık Çalışanları Rehberi, Bilim Kurulu Çalışması

DSÖ’nün 17 Ocak 2020 Cuma günü 2019-nCoV  protokolünü yayınlıyor.  Türkiye’de 24 Ocak 2020 yılında hazırlıklarını tamamlıyor.

Türkiye’de hemen hazırlıklar başlıyor…  Ama araya 18-19 Ocak Cumartesi ve Pazar günü giriyor.  Bilim Kurulu 20 Ocak Pazartesi günü mesaisi  başlıyor, 21 Ocak Salı, 22 Ocak Çarşamba, 23 Ocak Perşembe ve 24 Ocak Cuma günü çalışarak  aynı gün 21 sayfalık raporunu yayınlıyor.  

Ve 12 Mart 2020 tarihinde DSÖ Pandemi ilan ediyor..   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın 4 yıl önce

memur olarak çalışıyorum. çok mecbur kalmadıkça maske kullanmamaya çalışıyorum.dün çalıştığım yerdeki imam-müezzin tarafından amirlerime şikayet edildim.camiilerde ezandan sonra mutlaka maske takın, sosyal durun evden çıkmayın anonsu yapılıyor.Din adamlarının Dsö, bill, ile bu kadar paralel hareket etmeleri beni hayretler içinde bırakıyor.

Avatar
bülent 4 yıl önce

17/25.ergenekon.korona .benzer diziler.iyi seyirler

Avatar
Elif 4 yıl önce

Topluca katliam yapın hepimizi yok edin sizde rahatlayin bizde ...nedir bu insanlığı bitirme çabaları anlamıyorum bu kadar mı birbirimizden nefret eder olduk.Allah hepinize haketiniz cezayı ahirete bırakmasın