Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi TL 5G Mehmet Eymür Deprem

TAKMAYIN

5gvirusnews Haber Merkezi Ankara /  8 Temmuz 2020

2020 yılında kuruluşu tamamlanan Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri YALÇIN, “Maske Sağlığa Zararlıdır. TAKMAYIN” diyerek, örgütlü olduğu 59 il’de kampanya başlattı.  

5Gvirüsnewes’e açıklama yapan YALÇIN, “henüz tam olarak ne olduğunu bilmediğimiz Covid-19 ile ilgili gelişmeleri ülkemizde ve dünyada büyük bir dikkatle izliyoruz. Virüsten korunmak için ortaya atılan maske takma ve beraberinde gelen uygulamaların toplumun psikolojisinin bozma noktasına gelmiş ve geçmiştir. Yine bu bağlamada maskenin  insan sağlığına zararları konusunda bilim insanlarının makalelerini okuduk ve görüşlerini dinledik. Bilim bize, maske takmanın zararlı olduğunu açıkça bilimsel verilere dayanarak  söylüyor. Biz de bilimin izinden giden bir parti olarak, halkımızı aydınlatmayı bir  görev biliyoruz. Bu yüzden,  Maske Takmayın kampanyası başlattık.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet ERCAN 4 yıl önce

Her zamanki gibi doğru söylüyorsun Başkanım

Avatar
L.Apollyon 4 yıl önce

Kesinlikle takmayalım, çünkü hiç bir faydası olmadığı gibi zararı var. Fakat mesela İstanbul'da uygulanan 900 TL para cezasından nasıl kaçalım?? Sırf bu ceza yüzünden takmak zorunda bırakılıyor insanlar ve ben kendi adıma sırf bu maskeyi takmamak için dışarıya çıkmıyorum. Tam bir kısır döngü ve hayat kısıtlayıcı bir şey.