Öne Çıkanlar DSÖ Dünya Ekonomik Forumu Müslüman YouTube Yahdiler

EVDE ÇALIŞMAK

Dünyamızı geleceğe daha iyi hazırlanabilmesi için neler yapabileceği ile ilgili  kafa yoran, cömert yardımlar yapan Bill Gates’in eşi de 2017 yılından itibaren evin bodrumuna gıda stoku yapmış.  Yıllardır salgın hastalıklar konusunda dünyayı uyaran ve aşı bulunması için yatırımlar yapan Biil Gates sonunda, “evde çalışmak” daha iyi olur dedi.

DÜNYA DURSUN HERKES 1 AY EVDE KALSIN

Rothschild Türkiye Başkanı Dr. Yılmaz Argüden’de, ulusal kararların BM'ye devredildiği küresel bir model önererek, “Bir ay dünyayı durduralım, herkes evinde otursun, zengin-fakir ayırmadan devlet herkese eşit oranda temel ihtiyaçlarını karşılayacak parayı versin…” önerisinde bulundu.

Her iki öneriyi de değerlendirecek olursak,  dünya’da küresel güçlerin muhtarı olan Bill Gates’in yaşadığı malikhanelerde yaşamayı 1 ay değil, ömür boyu tercih edecek  7 milyar insan var.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.