Öne Çıkanlar DSÖ yağmur duası 28 Şubat Abdurrahman DİLİPAK Mendy Chitrik

PANDEMİ GERÇEĞE DÖNÜŞECEK

5gvirüsnews Haber Merkezi Antalya / 1 Ağustos 2020

Bugün insan neslini, ailesini, ülkesini, kültürünü, inancını ve  toplumsal değerlerini hedef alan bir değişimin arifesindeyiz.

Savaşta hedef alınan ise insan beyni, tüm geçmişte elde ettikleri ve sonrasında da tam bir robota dönüştürmek.

Eğer ortada robota dönüştürülmüş  insan olursa, tabii ki  tüm kazanım ve değerlerin de hiçbir önceliği kalmayacaktır.  

İzlediğiniz video da yapılan sahne shovu, uyarının ve  anlatılanın tam özetidir.

Sahnede shov yapan kişi içindeki cenini çıkartıyor ve o arada, onu engellemek isteyen, Hristiyan dünyasında çocukların koruyucu azizi olarak bilinen  ve Antalya’da yaşadığı kabul edilen Noel Baba kıyafetli birisi de sahneye geliyor. Ama müdahalesi işe yaramıyor. Sahnedeki sapkın içinden çıkarttığı çocuğu yemeye devam ediyor ve kanlı uzuvlarını  kopararak sahneye atıyor.

Evet dünya DSÖ’nün 12 Mart 2020 tarihinde Covid-19’u Pandemi ilan etmesi ile başlayan tatbikat, 2020 yılı bitmeden gerçeğe dönüşecek. Hayatımıza 5G teknolojileri öncesi içimizdeki yüzlerce virüs ortaya çıkacak.  Ama dünyadaki milyarlarca insanın çoğu bu gerçeği görme konusunda hala direnç gösteriyoruz. Hatta bu konuda uyarılara karşı, uyaranlara tepki gösteriyoruz. Beynimizde  kalan ve yarın için hiçbir işe yaramayacak,  her türden ayrımları içimize gömmeyi de bir türlü beceremiyoruz.  

Dünyayı idare edenlerin sahne shovunda olduğu gibi, hedefte insan nesli var.  Ve bu gerçeği de enerjimizi boş eylemler ile harcadıkları için, idrak etme konusunda güçsüz kalıyoruz.  

3. Dünya savaşı başladı. Savaş  İNSAN ile sapkınlar arasında…

Eğer İNSAN olduğumuzu kabul ediyorsak, kime karşı savaşacağımız belli.  Birbirimizi yemeye devam edersek İNSAN nesli savaşı kaybedecek.  

Not : Düne kadar izlediğiniz video da anlatılanlar  sapkınlar tarafından gizleniyordu. Ama artık açık açık kamusal alanda dahi yapmaktan çekinmiyorlar.  Küresel güçler paranın sahibi, kanla beslenen, hastalıklı ruha sahip ve doymak bilmez egoya sahip yaratıklardır.  Daha fazla ayrıntı ilgili uzantıda var.

https://www.5gvirusnews.com/5g/cocuk-kani-iciyorlar-h163.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Müge 4 yıl önce

Bu sapıklar herşeyi artık aleni şov diyerekten yapıyorlar .. uyan ey insanoğlu uyan ey Türkiye ve uyan ey müslüman ..yarın çok geç olacak tavrını koy silkenlenip ayağa kalk.. neslini ve tarladaki tohumunu koru .. ahir zamandayiz

Avatar
Özgür 4 yıl önce

Dünyd Uyananlar uyandı, vu şeytanlar amacın ulaşamayacak