Öne Çıkanlar REPLİKON AŞILAR İlker İpekdal BIRD FLU Nursultan Çağla Yalçın

“Tahmini Polislik”

Bundan sonra güncel hayatınıza girecek olan tüm yenilikler ve uygulamalar 5G teknolojileri ile çalışacak veya ihtiyaç duyacaktır. Bunlardan birisi de yine Bill Gates tarafından desteklenen,  “Güvenli Damga”

Bill Gates'in GÜVENLİ DAMGA, BM üyesi ülkelerin zaten kabul ettiği bir biyometrik kimlik sistemidir! Bu teknoloji, bir kişinin tek bir fotoğrafını, avuç içi veya parmak izini temel alan bir “3D maske” oluşturur.

Güven Damgası - Aşı geçmişinize dayalı dijital kimliğinizi yaratacak Bill Gates tarafından desteklenen program.

Güven Damgası, Bill Gates tarafından finanse edilen ve Mastercard ve GAVI tarafından uygulanan, yakında biyometrik dijital kimliğimizi aşı kayıtlarınıza bağlayacak olan aşı bazlı bir dijital kimlik programıdır. “Siz evrimleştikçe evrimleşiyorsunuz” diyen program, Küresel Nakit Savaşı'nın bir parçasıdır ve aşılama geçmişinize dayalı olarak gözetim ve “tahmini polislik” amacıyla potansiyel ikili kullanıma sahiptir. Aşılanmak istemeyenler, güven puanlarına göre sistemden kilitlenebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüseyin akbulut 4 yıl önce

yaşadığımız yeryüzünü yaşanmaz hala getirmek ve insanoğluna bir köle olduğunu gercek mana da 10 yada 20 yılda sömürü dışına çıkartarak göstercekler. bunun için insanoğlu BAŞKALDIRMAK zorunda teşşekkür ederim hayırlı yaşamlar