Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik Mendy Chitrik Türkiye

5GVİRUSNEWS.COM YAYIN KURULU BELLİ OLDU

5gvirusnews Haber Merkezi /Antalya 18.6.2020

5GVİRUSNEWS Platformu ve platforma bağlı 5GVİRUSNEWS.COM internet sitesi ve sosyal media ağlarının yayın kurulu üyeleri belli oldu.

Kurul gazeteci, yazar, İnsan Hakları Aktivisti Abdurrahman Dilipak, Noel Baba Barış Konseyi Başkanı, araştırmacı-yazar Muammer Karabulut, akademisyen hukukçu Ömer Çelen, Tv sunucusu haber portalı yayın yönetmeni bilişimci Bülent Deniz ve işadamı Türkiye Düşünce Platformu Koordinatörü Taşkın Koçak’dan oluşuyor.

Platform, bir çok ülkedeki benzer gruplarla kendi aralarında bir ortak akıl arayışı için  bilgileşim ve ortak eylem için inisiyatif üslenme konusunda işbirliği arayışını sürdürürken, ayrıca etkin bir çalışma için işbirliği yapmak isteyen çok sayıda STK temsilcisi aktivist, gazeteci, sendikacı, hukukçu, akademisyen, sanatçı, hukukçu ile ortak çalışma zemini oluşturmak için yeni bir takım çalışma grupları oluşturmaya çalışıyor.

Şu anda 40’dan fazla ve sayı olarak giderek artan ülkelerdeki benzer insiyatif grubu ile temas halindeki grubumuz, bir çok ülkedeki çalışmalar içinde örnek oluşturacak nitelikte bir performans sergiliyor.

Kendi alanında tanınmış, saygın, söz ve davranışları itibarı ile güven oluşturan paydaşlar, çözüm için bir yandan yasama, yürütme ve yargı nezdinde girişimlerini sürdürürken, öte yandan toplumun güven ve desteği için düzenli ve güvenilir bilgilerin zamanında servis edilmesi konusunda çalışmalarını sürdürmektedirler.

KARABULUT: İNSAN ONURUNU YÜCELTMEK İÇİN VARIZ

Abdurrahman Dilipak ve Muammer Karabulut’un sözcülüğünü üslendiği platform ile ilgili olarak sözcü Karabulut, Antalya’da konuyla ilgili olarak  ayrıca şunları söyledi: “Herşey doğru yönde ileri doğru. Şu anda açılmış 2 davamız var. Yeni davalar da açılacak. Biz hukuk yolunda kalarak uzun soluklu bir mücadele içinde olacağız. Global bir tehdit söz konusu onun için global bir dayanışma gerekli. Bu anlamda her kesimden insanların erdemli bir dayanışmaya ihtiyacı var. Bu hedefe yürürken gelecek aylarda yeni çalışma grupları, danışma meclisleri ve her il ve ilçeden  kişisel ve kurumsal muhabirler ve inisiyatif grupları oluşturmak ve bunları sanal ortamda bir network de buluşturmak istiyoruz. BİZ AYRI BİR  GRUP OLUŞTURMA ÇABASINDA DEĞİLİZ. Herkes bulunduğu yerden bizimle birlikte olabilir. Diğer STK, Platform ve birlikler içinde bir ruh gibi onların içinde var olmak istiyoruz. Yıkmak için değil yapmak için, kavga için değil barış için, emperyal bir dayatmaya karşı hayatı ve insan onurunu yüceltmek için varız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tülay akın 4 yıl önce

İns dunyanin duzenine ve insanlarin yasama haklarina bozan insanlarla mücadeleniz de mufakkak olursunuz