Öne Çıkanlar Orhan Kutan Cristian DROSTEN Diyarbakır CİMER Coronavirüs

BUNLAR YARGILANACAK, UYANLAR ALDATILDIK DİYECEK

Yazan Muammer KARABULUT

5G’yi var etme adına sanal virüs ile dünya insanlarını fare gibi kobay olarak kullananlar  yargılanacak, bunlara uyan dünya liderleri ise ALDATILDIK diyeceklerdir.

Bill Gates ve arkadaşlarının, Türkiye’de son yüzyılda binlerce yalanı, darbesi ve operasyonunu  biliyoruz, çoğuna da tanıklık ettik. Onların çeşitli burslar ile yetiştirdiği insanları ve de en son adı yere göğe sığdırılamayan,  “hoca efendi”  hazretlerinin FETÖ olduğunu da hep birlikte gördük. İşte bu  hoca efendiyi  yaratanlar, bugün DSÖ’yü kullanarak insanlığın var ettiği bütün değerler ile dalga geçiyorlar…

Türkiye’yi bayramda  sokağa çıkma yasağına dönüştürenler de bunlardır.

Yarın bu yaşadıklarımız kara bir mizah ile tarihte yerini alacaktır.

Ne yapalım herkesin bayramı kutlu olsun…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gökhan 4 yıl önce

sizlere nasıl destek verebiliriz

Avatar
Özgür Adam 4 yıl önce

Abdurrahman Dilipak içi dolu dolu yazılara yazıyor,Sizin yazılarınız adeta bir istihbaratçının algı oyununa benziyor,Başlıklarınızla adeta 5G Virüs ü başka yerlere kanalize etme çabalarınızı sırıtıyor,fetö terör örgütü nün çalışmalarına çok benziyor yazılarınız,bende not düşeyim,belki de Dilipak a iletmek lazım,Sizin onunla yakından uzaktan alakanız yok gibi,sanki provakatif çilik ön planda yutmuyoruz bilesin,Dilipak dikkatli olmalı,Başlığınız da bunu ön plana çıkarmışsınız zaten,istihbarat ayuncularına karnımız tok,Dilipak a bunları yapman rezalet.