Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Twitter

BURAYA BİR MİM KOYALIM

Başlarken.

Evet bundan sonra inşallah her hafta bu köşede birlikte olacağız.

İstanbul’da Habitat Konferansında tanıştım Muammer Karabulut’la, Sonra “Derviş Nikalaus” bizi buluşturdu ve bu günlere geldik. Şimdi de 5GVIRUSNEWS Platformunda birlikteyiz. Geleceğe birlikte yürüyoruz. Aynı ülkenin çocuklarıyız. Farklılıklarımıza rağmen, barış içinde, erdem üzere, adalet, barış, hürriyet için bir aradayız.

Burada 5G, GENOM, KORONA, YAPAY ZEKA, UZAY, HUMONOİD’i, daha doğrusu global tehditlere karşı ortak geleceğimizi konuşacağız. Burası bir buluşma noktası olacak, sadece Türkiye için değil, tüm dünyadan aynı tasada ve umudda, mutlulukta buluşmak isteyenler bir blok zincir oluşturacağız ve her birlikte, sesimizin çıktığı kadar, haksızlıklara, zulme ve sömürüye hayır diyeceğiz.

Dünyada heyecan verici olduğu kadar, kaygı verici şeyler de oluyor. Paris sokaklarında, Honkongd’a, Beyrut, Bağdat ve Amerikan eyaletlerinde yükselen bir çığlık var.

Yeryüzünde, insanlara  İlahlık ve Rablik taslayan birileri var. Bu yaşanan süreç, Kapitalizmin içine sürüklendiği krizin sonucudur. Hiç kimseye sormadan ve hesap vermeden, istedikleri herşeyi yapacağını sanan birileri. Birilerinin onlara dur demesi gerek. Yoksa bu korku pandemisi öfke pandemisine dönüşecek ve yeryüzü herkes için yaşanmaz bir yer olacak. Söz konusu olan insanlığın ortak geleceğidir.

Şunu da görelim artık. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İyi ya da kötü yönde, her şey değişecek. 19.YY sonunda oluşan kavram ve kurumlarla zaten 21.YY açıklamak mümkün olmayacaktı. Yeni bir dünya kuruluyor.

Üzgünüm, biz Korona korku pandemisi ile ev hapsine hüküm giydiğimiz günlerde, Uzayın işgali hız kazanmıştı ve bu işgal hala devam ediyor. Ve insanlık suskun!

Egemen emperyal derin güçler, minareyi çalmaya karar verdiklerinde  kılıfı hazırlamışlar. Tehdit, şantaj, çıkar ilişkileri ile bir çok uluslararası örgüt yöneticisi, politikacı, bürokrat akademisyen, basın, STK kontrol altına alınmış. Kendi haklılıklarını ispat için, “yalancı şahitlik” görevi yapacak hakemlik ve sorgulama sistemleri kurmuşlar. Bilimsel makaleler (!?) hazırlatmışlar, bilim adamları kiralamışlar. Gerçekleri susturmak için global sosyal medya üzerinde tam bir tahakküm gücüne sahipler. Gerçekleri saptırmak için bilgi ve belgeleri tahrif edip sonra da yalanlama yoluna gidiyorlar. STK’lar, şirketler, satın alınmış ya da baskı altında tutuluyor. O dünün anlı şanlı insan hakları örgütleri, strateji merkezleri, BM, AB gibi örgütler suspus oldular. Kamuoyu şirketleri başka işlerle meşguller.

Pandemi sürecinde, başta Çin olmak üzere bir çok istatistiki veri saptırıldı. Gerçekler gizlendi.

Yazacak çok şey var.. Bizim gücümüz haklılığımızda. Karşımızdaki güçlerin ne kadar yalancı, ne kadar karanlık ve derin güçler olduklarını biliyoruz. Allah’ın yardımı ile insanlığın vicdanı bu karanlık çeteleri yenmeye yeter. Yeter ki daha akıllı, daha dürüst ve daha cesur olalım. Karanlığın en koyu anı, aydınlığa en yakın olduğu zamandır.  Vira bismillah. Selam ve dua ile.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ saltık 4 yıl önce

Fetoculer neden adlî tıp, Tübitak gibi bilirkişilik yapacak kurumları elegecirmeye çalıştı. Diğer yerlerde yaptıkları pis işlerini kapamak, istediklerini mahkûm etmek için.

Avatar
Remziye 4 yıl önce

Nasıl üye olabilirim bu siteye

Avatar
Fatmagucuk 4 yıl önce

Hocam çok az takipçi var

Avatar
tuncay tosun 4 yıl önce

31 mayıs mavimarmara katliamının yıldönümüydü sağolsun hiçbir medyada adı sanı duyulmadı.ne çabuk unutuyoruz unutturuluyoruz.ne oldu düşmanlar dost dostlar düşman mı oldu, yoksa işlerine gelince işlerine geldiği gibi dost ve düşman mı gösteriyorlar.bu günlerde geçer.ölüm hak ahiret hak.zalimlere duyrulur;benim mevlam bana yeter o ne güzel vekildir.. ya sizinkiler munafıklar guruhu., sevdiklerinizle haşrolunacığınız gün yakındır

Avatar
Ali kılıç 4 yıl önce

Viraz bismillah gayret bizden

Avatar
Yusuf Toygun 4 yıl önce

yirmi yıldır takibettiğim yeni akit gazetesini semizlenmiş menfaatlerini hükümetin menfaatleriyle örtüştürüp ülke ve ümmetten yana tavır almak yerine cukkasından yana tavır aldığı için takibi bıraktım...sizi buradan takibetmeye çalışacağım...