Öne Çıkanlar Dünya Ekonomik Forumu Yahdiler Sosyalizm Müslüman YouTube

FARKLILIKLARIMIZ ZENGİNLİĞİMİZDİR

Yazan Muammer KARABULUT

2. Dünya Savaşından sonra nihayet 3. Dünya Savaşı da başladı.

Çin Devleti ile Bill Gates’i taşeron olarak kullanan küresel güçler,  bugünler de 5G teknolojileri temelinde, 4. sanayi devrimini açıkça 3. Dünya savaşı çıkartarak yaşatıyorlar. Rakiplerini de DSÖ’nün  henüz etkin olmayan, “Covid-19”  adı ile bir salgın bahanesi ile ülkelerin Sağlık Bakanlıklarını kullanarak etkisizleştirmeye çalışıyorlar.

Küresel güçlerin tamamen kontrolünde olan  ve hatta Bill Gates’in birinci bağışçısı olduğu DSÖ’nün, 2015 yılından itibaren www.grip.gov.tr de  var olan bilgiler ile kendisine nasıl bir zemin yarattığını görebiliriz. Yaptıkları plan, her gün bütün dünyayı gösterdikleri grafikler ve ölüm oranları vb. her şey burada var. İşte bu tablodaki mevsimsel gripler çıkış noktasıdır.  

Dünyada,  “pandemi hastahanesi” yaptıkları yerlerdeki ölümlerin çoğuna da, “Covid-19” tanısı koyarak ölüm raporu yazıyorlar. Yarattıkları algı ise sanki insanın tek hastalığı, “Covid-19” ve ölüm nedeni de, “Covid-19”.  Toplumlara bu şekilde korku enjekte ediliyor. Devletler de başta ekonomik olmak üzere birden fazla nedenden dolayı buna boyun eğmek zorunda kalıyor ve bu süreç böyle ilerliyor.

Eğer buraya kadar anlattıklarıma komplo teorisi diyorsanız, bundan sonra ki bölümü okumayın…

Eğer aynı düşüncedeysek, ağır bir sorumluk altındayız. Çünkü kısa bir süre önce,  Avrasya bloğunda yer aldığı iddia edilen Çin,  tamamen küresel güçlerin kontrolünde oluşturulan cephede  insanların tüm geçmişini yok saymak üzere esir alınmıştır. Ve hedeflerinde geçmişimiz var. Bu savaşı, şu darbeyi sen yaptın, buna o yaptı, sağ, sol, türban, Alevi, Sünni gibi daha niceleri ile kan döktüğümüz, küstüğümüz ve ayrıştırdığımız tüm konuları bir kenara bırakırsak kazanırız.

En büyük zenginliğimiz, en büyük kazancımız aramızdaki bu farklıklardır. Bugüne kadar bu farlıklarımızı çatışmaya dönüştürerek bizleri yoksullaştırdılar. Dünya aramızdaki bu farklıklarla ve bu farklılıklara duyulan saygı ve sevgi ile  güzel olacak. Bizler insanız.

Teknoloji adı ister 5G, isterse olsun, eğer insan sağlığına bir zararı yoksa, insanın  gelişimine katkı sağlıyorsa yüz bin kere evet demesini de  biliriz.  22 Mayıs 2020   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.