DSÖ PCR YALANININ ALTINDA KALDI!

SAĞLIK

PCR testi ile ilgili 14 Aralık 2020 tarihli yaptığı açıklamayı sayfalarından kaldırdı.  

5gvirusnews Haber Merkezi Cenevre / 23 Ocak 2021

DSÖ’nün ilan ettiği pandeminin yalan olduğu PCR testi ile kanıtlandı.

DSÖ’nün 12 Mart 2020 tarihinde ilan ettiği pandemiden 4 gün sonra (16 Mart) Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus’un dikkat çektiği tek bir konu vardı, o da, “Tüm ülkeler için basit bir mesajımız var: test, test, test. ” dedi.

O günden sonra tüm medya ve sağlık bakanlıkları PCR testi ile elde edilen vaka sayılarını açıkladı. Ve test artıkça vaka sayısı artı, arttıkça kapanalım, okulları, işyerlerin kapatalım hayat eve sığar dediler. Maske, sosyal mesafe ve hijyen üçlemesini her gün 40 kez söylediler, nerdeyse yazmadıkları bir tek dağlar kaldı.

Fakat PCR’ı geliştirerek Nobel kazanan bilim adamı Karry Mullis, HIV'i tespit etmek için PCR kullanımı hakkında konuştu : “Kantitatif PCR bir oksimorondur.(1) PCR, kalitatif(2) olarak maddeleri tanımlamayı amaçlamaktadır, ancak doğası gereği sayıları [viral yük] tahmin etmek için uygun değildir. Bu testler, hiçbir şekilde serbest, bulaşıcı virüsleri tespit edemez. Testler, virüslerin genetik dizilimlerini tespit edebilir, ancak virüslerin kendisini tespit edemez.” dedi. Ama vaka sayısını artırmanın başka yolunu bulamayanlar, duymazlıktan geldi. Çıkan gürültüde de PCR’ın işe yaramadığı fazla duyulmadı.

Ardından bilim insanları sayısız açıklamada bulundu. O da olmadı. Nihayet PCR testi ile ilgili davalar açıldı. Portekiz’de mahkum oldu. Almanya ise işi biraz daha sıkı tuttu ve Berlin dava açtı. Nihayet DSÖ 14 Aralık 2020 tarihinde PCR Testleri ile ilgili 17 Ocak 2020 tarihinde kabul ettiği 45 Ct-döngüyü fazla bulduğunu açıkladı. Tabii ki bu açıklama yavaş yavaş kamuoyu ile paylaşılınca DSÖ’nün vaka saylarının da yalan olduğu anlaşıldı. Ve 16 Mart 2020 de “test, test, test. ” diyen DSÖ Başkanı bu sefer 14 Mart tarihinde yaptığı açıklamanın üzerini biraz örtmek için, 20 Ocak 2021 de bir açıklama yapan Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus’un PCR testi döngüsünü değiştiğini hatırlattı. Ama işi işten geçti!. Geride bugün itibari ile yalnızca PCR testi ile buldukları olmayan 96 milyon vaka sayısı kaldı.

Asıl felaket ise DSÖ ardında iz bırakmamak için 14 Aralık 2020 tarihli açıklamalarını sildiler.

1)Oksimoron, birbiriyle çelişen ya da tamamen zıt iki kavramın bir arada kullanılması ve bu şekilde oluşturulmuş ifade. Bazen anlamı kuvvetlendirmek için veya edebî sanat yapmak amacıyla kullanılır; bazen de halihazırda kullanılan bir kavramı eleştirmek veya alaya almak için kullanılır.

2)Kalitatif, analitik kimyada maddenin analiz edilmesi için kullanılan iki işlemden bir tanesidir. Analiz, kalitatif ve kantitatif diye ikiye ayrılır. Kalitatif analiz; maddenin ne olduğunu anlamaya yönelik yapılan bir analizdir.

Yorumlar (5)

Tuncay 3 Yıl Önce

Siz tesbit edebildiniz, zor ulaşması olanaksız bir bilgi değilmiş.saygıdeğer! Bilim kurulu bu bilgilere ulaşması zor mu? Bilmiyorlarmı,bildikkerini mi saklıyorlar yoksa ne tebliğ edimişse onu tekrar mı ediyorlar....her karanlığın bir aydınlığı var o zaman ne olacak.toplumun yüzüne nasıl bakılacak.akıbet hayrolsun

Metin 3 Yıl Önce

Ne sandin abe hayraan

9 temmuz 2020 DSÖ açıklama 3 Yıl Önce

DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ 9 TEMMUZ 2020 https://www.who.int/news-room/commentaries/detail/modes-of-transmission-of-virus-causing-covid-19-implications-for-ipc-precaution-recommendations ‐------------------ İNGİLTERE DEVLETİ RESMİ SİTESİ 19 MART 2020 İTİBARİYLE COVİD19 BULAŞICI HASTALIK OLARAK KABUL EDİLMİYOR . https://www.gov.uk/guidance/high-consequence-infectious-diseases-hcid

Enes.. 3 Yıl Önce

Bütün çocuklar mutluluğu hak ediyor. Bütün çocuklar mutlu olmalı. Hepsi sıkıldı, hepsi okullarından, eğitimlerinden mahrum bırakıldı. Ancak garibanların ensesinde dolaşan bu sistem, sadece zenginlere mi yaşam hakkı veriyor? 15 yaşındaki bir çocuğa babasıyla birlikte sokağa çıktı diye polis ceza kesiyor, diğer yanda aynı yaşa yakın çocuğa, Uludağ'da doluluk oranı ful olan yerlerde ailesine tatil imkânı tanıyor, kısıtlamadan muaf tutularak yaşam hakkı veriyor. Polisin çocuğa tavrı Türk polisinin üniformalarına yakışmıyor. Polis: "Babanı mı bekliyorsun. Baban nerde?" Çocuk: "İçerde..". Polis: "İçerde. Ne yapıyor baban, para mı çekiyor içerde? Babana söyle 900 lira fazla çeksin" Bu nasıl bir üsluptur böyle? O çektiği para ceza kessinler diye mi kazanılıyor? Alın teri kolay mı kazanılıyor? Belki gıda alacak, belki kirasını verecek, belki faturalarını ödeyecek, belki çocuğuna bir şeyler alacak. Belki de kimi, kimsesi yok, çocuğunu evde tek bırakamadı. Belki özel bir durumu, ihtiyacı var. Bas

tnt 3 Yıl Önce

Silinen DSÖ açıklamasını arşivde yerini almış: https://web.archive.org/web/20201214195523/who.int/news/item/14-12-2020-who-information-notice-for-ivd-users - - - - - - Ek olarak, Reuters, PCR testlerinin virüsleri tespit edememesiyle ilgili Kary Mullis'in bir açıklaması olmadığını, sadece John Lauritsen'in 1996 yılında HIV konulu bir makalesinde bundan bahsettiğini belirten bir 'fact check' yayınlamış. https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-pcr/fact-check-inventor-of-method-used-to-test-for-covid-19-didnt-say-it-cant-be-used-in-virus-detection-idUSKBN24420X

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.