Öne Çıkanlar Tefeci Tekin Arhun Sarper Altıncık Can Sarvan Ankara Üniversitesi

5G İNSANI KOBAY OLARAK KULLANIYOR!

Antalya'da, Microsoft ve Huawei'ye açılan davanın görülmesine başlandı.

Dün öğleden önce yapılan duruşmaya Davacı Muammer Karabulut Avukatı Dilan Kartal  ile birlikte Microsoft’un avukatı Hüseyin Yazar ve Huawei’nin Avukatı Refik Güner de katıldı. Gazeteci- yazar ve 5Gvirusnews platformunun sözcülerinden Abdurrahman Dilipak'ın asli müdahillik talebi de dosyaya eklendi.

Antalya 1. Tüketici Mahkemesi'nde açılan davanın dilekçesinde, uluslararası araştırmalara göre, Huawei ve Microsoft’un elde ettikleri 5G teknolojilerinin yaydığı elektromanyetik radyasyon sonucu insanın bağışıklık sisteminin bozulacağı kaydedildi. Bu bilimsel gerçek de davanın ana konusu oldu.

Duruşmada, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun yazısı en dikkat çekeniydi.  Çünkü Huawei vekili Refik Güner, ülkede 5G kullanımı için henüz bir yetkilendirme yapılmadığından dava açılmasında hukuki yarar bulunmadığını ifade etti. Microsoft avukatı Hüseyin Yazar da şirketin, tüketicilere böyle bir hizmet sunmadığını, söyleyerek, davanın reddine karar verilmesini talep etti.

Mahkeme ise dava şartlarının oluştuğunu kabul ederek, Microsoft ve Huawei avukatlarının itirazlarını kabul etmedi.

Duruşma sonrası açıklama yapan Muammer Karabulut ise Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Hukuk Müşavirliği’nin mahkemeye sunduğu bilgilendirmede, Huawei’nin içinde bulunduğu tedarikçilerin, ‘TEST ve DENEME’ izni başvurusunda bulunduğu ve izin aldığını yazdı. Yine aynı raporda  test sonuçları olmasa da  2G, 3G ve 4G mobil telefonların testleri yapıldığı belirtildi. Ama ne yazık ki, ‘5G Teknolojisine ilişkin testlerin bu teknolojinin ülkemizde kullanılmaya başlamasından’ sonra yapılacağı yazılıydı.

BTK’nın bu bilgilendirmesine karşı da davalı Huawei vekilleri, ‘Türkiye’de olmayan 5G teknolojileri’ ile ilgili dava açılmayacağını savunarak, davadan kurtulmak istediğini söyleyen Karabulut,  “BTK henüz sağlığa zararlarını bilmiyoruz, kullanılmaya başladıktan sonar test yapacağız diyor. BTK, 5G ile ilgili test ve deneme izinleri veriyor. HUAWEI’de henüz ortada olmayan 5G uyumlu ürünlerin reklamını yaparak satıyor. Böylelikle davalı şirketlerin savunmasında çıkan sonuç; dünyada farelerden sonra, 5G Teknolojileri ile İNSANLAR DA KOBAY OLARAK KULLANILACAĞI GERÇEĞİDİR.” dedi.

Muammer Karabulut 2011 yılında yapılan bir haberi hatırlatarak, “Amerika’da yaptıkları araştırmalarda ürettikleri ilacın yararlı olduğuna dair herhangi bir onay almayan dev ilaç şirketlerinin, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu birçok ülkede insanlar üzerinde deney yaptıkları iddia edildi. İngiliz Independent gazetesi, son 3 yıl içerisinde Türkiye’de bu deneylerde 893 Türkiyeli’nin öldüğü yazdı.” Şimdi söylediklerimi bu bağlamda değerlendirin. Ve 5G Teknolojilerini dünyada denerken de, Bill Gates’in  olası bir salgın 30 milyon kişiyi öldürebilir, tahminini çok iyimser bulduğunu söyleyen  Karabulut, yüz milyonlarca insan sokak ortasında ölebilir. Ölüm nedenini elektromanyetik konusunda bilgisi olan herhangi bir akademisyen ile insanların bağışıklık sistemleri konusunda uzman bir akademisyeni yan yana getirin açıklasınlar.” dedi.

Türkiye’de 5G konusunun görülen dava, dünyada ilk olup ilerleyen zamanda davanın haklılığı gittikçe ortaya çıkacak ve 5G Virus News-Platformu da mahkemeye kapsamlı belgeler sunacaktır.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sule 4 yıl önce

Kesinlikle karsiyim. Queensland de bir hotel de 59. Katta kaldik. Dorduncu gecede nefes darligi ve grip gibi semptomlar yasadik kardesimle. Sonradan ogrendikki o bolgede bilhassa ust katlarda 5G mevcutmus ve Radyasyon olculeri cok tehlikeli gosteriyormus. Demek ki radyasyon zehirlenmesi yasadik.

Avatar
Arzu 4 yıl önce

5G hayır. Devlet ne yapmaya çalışıyor. 5G'yi isteyenler antenleri kendi evlerine takıp deneme yapsınlar. İnsanlar salak degil.

Avatar
mstf 4 yıl önce

5G yi asla kabul etmiyoruz, birer modern köle olmak istemiyoruz.

Avatar
memin 4 yıl önce

Allah azminizi arttırsın.bu şuur uğruna farkındalık yaratmak adına Bir kelime edenide bin cefa çekenide Allah muzaffer kılacak inşaAllah.Mermeri eriten suyun çokluğu hızlı akışı değil,suyun yavaş ama devamlılığıdır.
Muammer abimize ve Abdurrahman abimize ve isminizi bilmediğimiz bu uğurda kol kola yanyana kimler varsa hepsine canı gönülden selam ederim.

Avatar
Üzeyir 4 yıl önce

Abdurrahman ve Muammer beye Memleket insanın yararı ve sağlığı için verdikleri bu mücadeleden ötürü tebrik ediyorum.Maddi manevi ne gerekiyorsa destek vermeye hazırım

Avatar
Seher Açıkgöz 4 yıl önce

Zararlarını araştırmadan 5G Baz istasyonlarını kurdunuz. İnsanlar Aşırı dozda Radyasyondan zehirlenecekler, Her yüksek binanın tepesinde birden fazla istasyon gördüm. Buna izin veren evsahipleri ; çocuklarınıza çok büyük zarar verdiginizin farkindamisiniz,

Avatar
9yle teknoleji yerinde düşün G bin dusunde0n bile insanlar hastalıklardan sapiir sapı dokluyor yediğimiz içtiğimiz organik degilbu planları yapanlar maksatlı yapıyorlar G5 demek canlıların yok olması demek 4 yıl önce

Turkan