Öne Çıkanlar Türkiye DSÖ Cristian DROSTEN Biyolojik Savaş Orhan Kutan

İNSAN VE ÜLKE SEVGİMİZ İLE MÜDAHİL OLDUK

5gvirüsnews Haber Merkezi Ankara / 12 Temmuz 2020

Anadolu Birliği Partisi olarak Antalya 1. Tüketici Mahkemesi’nde, bilim dünyasının deney, rapor ve araştırmaları ile  insan sağlığına zararları kanıtlanmış olan 5G teknolojilerinin en güçlü iki şirketine karşı açılan davaya destek vermek ve müdahil olmak için, 13 Temmuz 2020 tarihinde saat 14.00 Antalya Adliyesi’nde olacak.

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri YALÇIN dava ile ilgili yaptığı açıklamada, “Dünyadaki tüm canlıları bekleyen tehlike açıkçası 5G teknolojileridir. Ülkemizde de dünyada en çok tanınan kentler arasında bulunan Antalya’da açılan bu dava ile Türk Milleti’nin kobay olarak kullanılmasının önünün kesilmek istenilmesi, partimizde heyecan yaratmıştır. İnsan sağlığına verdiğimiz değerin ölçüsü, insan ve ülke sevgimiz ile bir araya gelince davaya müdahil olmanın zorunluluğumuz ortaya çıkmıştır. Bu dava insanlığın var olma ve birlikte yaşama davasıdır.” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.