Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Mendy Chitrik

%100 POZİTİF ÇIKTI

5gvirusnews Haber Merkez Panama / 19 Temmuz 2020

PCR testleri ile virüs tespiti yapılmayacağı bilinen bir gerçek olarak yerinde durmaya devam ediyor. Ama ellerinde başka oyuncak bulunmayan kürselci kan emiciler, DSÖ ile test faaliyetlerine manipüle ederek devam ediyor.

Florida'daki laboratuvarlar, yüzlerce PCR ile test edilen kişilerin, yüzde 100'ünün COVID-19 için pozitif olduğunu bildirdikten sonra, bir kez daha testlerin inandırıcılığı ile birlikte ölü sayıları da sorgulanmaya başlandı.

Florida Sağlık Bakanlığı 305 testin, pozitif durumu % 100 olunca  kuşku arttı. Laboratuardan gelen sonuçlar araştırılmaya başlandı. Aynı durum, diğer laboratuvarlarda yüzlerce kişinin test sonuçlarında da tespit edildi. Sağlık Bakanlığı negatif vaka sunmayan laboratuardan Lab24 Inc ve Lee Memorial Hospital isimlerini verdi.

ABD’de bunlar yaşanırken, daha önce PCR testi ile COVİD-19’u tespit etmenin olumsuz olacağını Çinli araştırmacılar da açıklamışlardı. PCR’ı geliştirerek Nobel kazanan bilim adamı Karry Mullis, HIV'i tespit etmek için PCR kullanımı hakkında yaptığı açıklamada, “Kantitatif PCR bir oksimorondur.(1) PCR, kalitatif(2) olarak maddeleri tanımlamayı amaçlamaktadır, ancak doğası gereği sayıları [viral yük] tahmin etmek için uygun değildir. Bu testler, hiçbir şekilde serbest, bulaşıcı virüsleri tespit edemez. Testler, virüslerin genetik dizilimlerini tespit edebilir, ancak virüslerin kendisini tespit edemez.” dedi.

Türkiye’de de Prof.Dr. Harun ALBAYRAK’ın PCR teknikleri konulu powerpoint sunum(3) da, PCR testlerinin olumsuz sonuçlarını engellemek için nasıl olağanüstü  tedbir alınması gerektiğini anlatıyor. Şöyle ki, C19 gibi bir salgının PCR testinde eğer gerekli önlemler alınmadığı takdirde, yalancı pozitif ve negatif sonuçlar almak kaçınılmazdır. Üstelik, pozitif ve negatif testler için alınan önlemler de birbirinden farklıdır.

Araştırmacı yazar Michael Tellinger ise Florida’daki test skandalı ile ilgili “Gerçek düşmanı tanıyın - "THE VIRUS düşman DEĞİLDİR." DSÖ, Gates ve Rothschild İmparatorluğu'nun devam eden emirleri altında yol alan bozuk hükümetler ve liderlerdir.” dedi.  

Eğer bu test ile ilgili bu kadar çok kuşku var.

O zaman, DSÖ ve Bill Gates  neden test istiyor? – Hükümetler bu isteği, Milli Güvenlik sorunu olduğu için, bağımsız bilim insanları ile Sağlık Bakanlığı’nın Pandemi sürecinde yaptığı bütün işlemleri araştırmalıdır.  

1) Oksimoron, birbiriyle çelişen ya da tamamen zıt iki kavramın bir arada kullanılması ve bu şekilde oluşturulmuş ifade. Bazen anlamı kuvvetlendirmek için veya edebî sanat yapmak amacıyla kullanılır; bazen de halihazırda kullanılan bir kavramı eleştirmek veya alaya almak için kullanılır.

2) Kalitatif, analitik kimyada maddenin analiz edilmesi için kullanılan iki işlemden bir tanesidir. Analiz, kalitatif ve kantitatif diye ikiye ayrılır. Kalitatif analiz; maddenin ne olduğunu anlamaya yönelik yapılan bir analizdir.

3) https://avys.omu.edu.tr/storage/app/public/harun.albayrak/121582/Molek%C3%BCler%20Teknikler.pdf

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.