Öne Çıkanlar DSÖ Dünya Ekonomik Forumu Müslüman YouTube Yahdiler

AKLIMIZI BAŞIMIZA GETİRDİ

Atalarımız, “Bir musibet, bin nasihatten yeğdir.” demiş.  Bu mealde demek ki DSÖ’nün nasıl bir örgüt olduğunu anlatmak için, Acun Ilıcalı’nın desteğini beklemek gerekiyormuş.   

Dün Acun Ilıcalı canlı yayınlanan Survivor finalinde, biranda konuyu pandemiye oradan da DSÖ’nün İstanbul’da şube açmasına getirdi. Anlaşıldığına göre  metin daha önce yazılmış ve önüne konulmuştu. Belli ki birileri, Türkiye’nin izleyici olarak adete kilitlendiği Survivor finalinde, DSÖ’den bahsetmesinin iyi olacağını biliyordu. Nitekim öyle de oldu.  Acun, sözde Covid-19 ve DSÖ’nün ne olduğunu bizlere bütün ayrıntıları ile anlattı.  

Haberin görüntüsü Türkiye’de yalnızca 5gvirüsnews-platformunda yeniden gündeme geldi. Ve Twitter hesabında görüntü, Acun'dan beklediğimiz DSÖ'nün İSTANBUL'a şube açmasına destek açıklaması bugün nihayet geldi. yazısı ile yayınlandı. Kısa sürede görüntü, Acunun milyonlara ulaşan izlenme sayısına yaklaşmasa da  10 binlerce kişi izledi, yüzlerce kişi yorum yaptı.

İşte o yorumlardan bazıları;

  • Oku diyorlar okuyor. Şeytanların son durağı ateşten başkası değil.
  • Her şey ortada yaşanıyor, gizli saklı yok...
  • Bunu adam diye izleyen millet bir gün uyanacak ama inşallah geç olmasın
  • Şaşırdık mı, tabi ki hayır!
  • 1 tek göz işareti yapmadı
  • Ne alaka ya ne alakaaaa. Acun bugüne kadar neyi açıklamış, yorumlamış da bir eğlence programında DSÖ’ den bahsediyor. Evet her şey ortada kimin neyi desteklediği. Neden ülkemize gelindiği belli. Anlamayan zahmet olmazsa araştırsın.
  • Her zaman dedim Acun Ilıcalı bu ülke için en büyük tehdit. Hangi açıdan bakarsan bak.
  • Kukla kuklacısının dediğini söyler. Gayet normal
  • Acaba ABD DSÖ’ yü bilerek mi kovaladı ? Dünya'da başka şehir veya ülke yok muydu neden Türkiye? Sicili bozuk DSÖ nün burada işi ne olabilir ?

Acun canlı yayında, DSÖ’nün İstanbul’a şube açmasının nedenini, pandemi döneminde Türkiye’nin başarısı ile açıklarken, o çok bahsedilen maske, sosyal mesafe gibi insanları kafesleyen ve kurala dönüşen tedbirlerin nasıl yok sayıldığını da gösterdi. Canlı yayında, maske takmayanlara ceza kesildiği, maskesiz toplu yerlere sokulmadığı bir ülkede, nerdeyse kucak kucağa oturan insanların tümü bu kuralları nasıl yerle bir ettiğini de izledik.

Bu özgürlük, ancak DSÖ üzerinden dünyayı dönüştürmek isteyenler ile birlikte hareket etmesiyle olurdu. Acun Ilıcalı’da bizlere Survivor finalinde bu gerçeği gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tosun 4 yıl önce

bu dsö nün iatanbulda açacağı şubenin yeri falan belliolmuşmudur ki? teşvikiye,galata, çemberlitaş.dsö nün ana sayfasında ispanya,italya,kazakistandaki temsilcilik binalarına bir bakarmısınız.benim kuruntum bunlar herhalde

Avatar
Aras Semerkand 4 yıl önce

Sadece Acun degil ki . Iktidar da maalesef ayni yolun destekcisi . Saglik bakani canli yayinda soyledi , Yeni hava alaninin kulesi yilan seklinde resmen , Elon Musk baskani ziyarete geldi. E tabi kimse korkusundan hukumeti ve baskani elestiremiyor , saglik bakanini da elestiremiyor aciktan . Acun yapinca insanlarin olanlarin farkindayiz tepkisi guzel . Bagira bagira kureselcilerin yanindayiz diyoruz. Kral ciplak kimse diyemiyor korkudan . Yeni gida kanunu ? resmen zehirleneceksiniz ve susacaksiniz deniyor . Ergun dilerin dunku yazisini okuyun lutfen. Olusturulacak 4 milyarlik kole sisteminde bizim ulkeden bu olanlara ses cikarmayanlar bu 4 milyari olusturacak en buyuk kitlelerden biri olacak anlasilan . Sayin Dilipaki tebrik ediyorum . Yurek ister iktidara yakin olup KRAL CIPLAK diyebilmek.

Avatar
M 4 yıl önce

Adam nasıl meşhur oldu?o güce nasıl ulaştı?haliyle kendini o noktaya getiren,küreselci-satanist efendilerine hizmet edecek