Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Deprem TL Acil

KORKULAN OLDU MU?

Yeni dalga, mutasyon ihtimali, yeni salgın derken 45.000 çeşit korona türünden söz ediliyor. Uzmanların 7 gruba ayırdıkları türlerden L ve O grubunun mutasyona uğradığı belirlenirken, mutasyona uğrayanlar da kendi aralarında 3 grup oluşturdular. Mutasyona uğrayan G, GH ve GR grubundakiler yeni dalganın %80’ini oluşturuyor!.

Tüm dünyada 5G, Virüs, aşı, Chip, Uzayın işgali ve toplumsal olaylar çok yönlü olarak tartışılmaya devam ediyor.

Covid-19 tanısı ile meydana gelen ölümlerde yapılan otopsilerin sonuçları yeni bir tartışma konusu olurken, 2020 ilk 6 aylık ölüm istatistiklerinin açıklanması ile yeni bir tartışmanın başlaması bekleniyor.

Korku Pandemisi”ne dönüşen Virüs Pandemisi paralelinde ABD’de ortaya çıkan toplumsal olaylar, bir siyahinin öldürülmesinden, siyasi bir muhalefete, oradan ideolojik muhalefete ve yağmaya, oradan da sömürge karşıtı hareketlere dönüşürken, sömürge döneminde milli kahraman kabul edilen bir takım isimlerin heykellerine yönelik saldırılan ve bazı bölgelerde hükümet binalarının işgal edilmesi ile şiddet olaylarının yönü değişti. Süreç içinde şiddet olayları Avrupa’da da kendini göstermeye başladı.

Bu arada Covid19’un ilk 6 aylık seyri ve ülke raporları, mikrobun yayılmasına ilişkin ve zaman içinde yayılmasına bağlı olarak mutasyon haritası da çıkartıldı. Bu haritaya göre, mikrop dünya genelinde 45.000’den fazla çeşit özellik ve semptom göstermiş, hatta aynı ülkede farklı hasta grupları, yaş ve cinsiyette de farklı bir seyir izlemiş ve izlemeye devam ediyor.

Uzmanların, O, S, L, V, G, GH, GR Şeklinde 7 ayrı gruba ayırdıkları korona grubu virüslerin, L ve O grubu kendi aralarında 3 yeni mutasyona uğramış durumda. Mutant(1) G, GH ve GR grubu virüsler, mevcut pandemideki hastaların %80’ini enfekte etmiş. Bu durumun aşı ve ilaç üretimi konusunda sorunlara sebeb olması beklenirken, uzmanlar, yeni dalga karşısında yeniden, “evde kal” kampanyasının, iktisadi ve içtimadi açıdan, önceki dönem kadar kolay olmayacağını belirtiyorlar.

https://www.gisaid.org/epiflu-applications/next-hcov-19-app/ internet sitesinde yayınlanan veriler konu ile ilgili bir çok ayrıntılı bilgilere yer verirken, bir çok yönetici, Media ve STK bu ilmi verileri görmezden geliyor. Söz konusu internet sitesinde tıp alanında uzman bir çok kişi ve kuruluş temsilcisi, elde ettikleri verileri paylaşıyorlar. GISAID ABD, Avrupa ve Asya’da bazı hükümetler, Üniversiteler ve kuruluşlarla bir çok ortak çalışma da yapıyor.

(1) Mutant, organizmaların X, Y, Z, Gama ve benzeri hiper ışınımlara maruz kalması sonucunda hücre çekirdeğindeki DNA dizilimlerinde ve sarmallarında bozulmalar meydana gelmesiyle canlının, fizyolojik ve biyolojik özelliklerinde gözle görülür değişmelerin görülmesidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.