Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Deprem TL Mehmet Eymür

OLMAYAN VİRÜSÜ, 10 ADIMDA TEHDİDE DÖNÜŞTÜRME

Haber : 5G Virüs News

Dünya’da şimdilik pandemi kabusu yerini yavaş yavaş normal dönüşe bıraktı. Off-guardian’da Catte Black’de  normal dönüşe inanmadığı için hayal edin dedi.  Yazısının girişinde okuyucularına,  tanrısal bir sosyopatik elit üyesi olmadığınızı biliyorum” diyerek başladı. Ve geçmişi bütün yönleri ile hayal edin diyerek devam etti.

Tehdit edici olmayan bir virüsü adını taktığı Covid-19 ile nasıl  küresel bir güce dönüştürüldüğünü 10 madde de anlattı.   

1-Kötü tanımlanmış bir virüsle başlayın, bunun için yanlış bir test ekleyin ve pozitif veya test edilen hastaları mümkün olan en fazla sayıda testi pozitif olana kadar tekrar test etmeye teşvik edin .

2- Kaçınılmaz olarak çok yüksek ölüm oranlarınızı rapor edin ve bu insanların virüsten mi yoksa sadece, İLE mi öldüğüne dair belirsiz olun.

3- Bazıları uzun süredir planlamada olan ve sadece bir azınlığın pandemi önleme konusunda olası bir uygulaması olan geniş bir otoriter önlem ağını ortaya çıkaran, 'krize' bir 'yanıt' oluşturun . (Bir sonraki duyuruya kadar seçimleri iptal ettiğinizden ve polisin tutuklama ve gözetim yetkilerini büyük ölçüde artırdığınızdan emin olun.)

4- Hastanelerinizi, 'covid davaları' dışında kapatın. Elektif ameliyatları, böbrek diyalizini, kanser tedavilerini, normal GP konsültasyonlarını ve tüm “acil olmayan sağlık hizmetlerini” iptal edin. Böylece kaçınılmaz olarak tüm neden mortaliteyi arttırır.

5- Bu yeni ölümlerin neredeyse tamamının normal kontrolleri ve dengeleri atlamasına ve yanlış testle veya sadece, 'klinik sunum' ile kolayca, 'covid-19 ile ilgili' olarak teşhis edilmesine izin vermek için yasalarınızı çeşitli şekillerde değiştirin .

6- Katılan bazı sağlık görevlilerinin bununla isteksiz olmaları durumunda, söz konusu hastayı hiç görmemiş olabilecek tek bir MD'nin kendi isteğine göre covid19'u teşhis etmesine izin vermek için yasayı değiştirin.

7- Yeni otoriter önlemlerin, 'hayat kurtarmak' için ne kadar önemli olduğunun kanıtı olarak, bu çeşitli manipülasyonların sonucunda bulduğunuz yeni vakaların şaşırtıcı sayılarını bildirin.

8- İnsanların çektiği acı, sınırlı sağlık kaynaklar ve solunum tedavisinde kullanılan ventilatörler hakkında itiraz edilirse, herhangi  bir ülkede bulunan nüfusun yapısını, durumunu, dinamik özelliklerini inceleyerek, ironi duygusu olmadan yeniden iyileşmeleri tanıtın.

9- Covid19 toplamlarına sonraki ölümleri eklemeyi unutmayın.

10- Medyanın bunun herhangi bir bölümünü sorgulayan herkesi, 'komplo teorisyeni' olarak adlandırdığından emin olun .

Böylelikle herkes yalancı Covi-19’un varlığına inanacak ve inim inleyecektir. Bill Gates ve onun emrindeki DSÖ daha fazla test test diye bağıracak,  bu yalanlara itibar eden veya işine gelen hükümetler  ise sosyal mesafeyi 100 metreye kadar çıkartacaklardır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hıdır 4 yıl önce

Reis işin içersinde olduğunu açıkladı Küreselcilerle beraber

Avatar
volkan 4 yıl önce

Dünyayı geçtim, ya ülkemizde bu kadar can kaybı. Doktor ve sağlık personelinden bu virüse yakalananlar ve ölenler. Bu kadar uzman prof. bunlarda mı bilmiyor, çözemiyor, göremiyorlar. Yoksa işin içindeler mi?
Veya ülkeleri yönetenler mi işin içinde?
Bunlara cevap verebilirmisiniz?

Misafir Avatar
tuncay tosun 4 yıl önce @volkan

bence siyasiler baş aktör.g-20,davos.bilderberglerde tavla oynamıyorlardır herhalde.masonlardaki gizlilik yemini gibi tüm siyasilerinde gizli bir yemini olduğunu tahmin ediyorum.isoata muhtaç ama birileri daha fazlasını zamanı gelince belgelerle ispatlayabilir

Beğenmedim! (0)
Avatar
Zeynep A.. 3 yıl önce

Testın canı cehenneme