Öne Çıkanlar ABD Cenevre ÇKP Aşık Veysel KKTC

ÖLÜ SAYISI ÇOK AZ

Salgında senaryo gereği 30 milyon insan ölecek 18 ay sürecekti.

Ama olmadı.

Bill Gates 7 milyar insana 14 milyar doz aşı yapacaktı.

Ama uydurdukları salgının, klinikte ve test sonucu tespit edilmesi gerekiyordu.

Covid 19’u tespit için, PCR kitini buldular.

İcat eden bile bu iş PCR kiti ile olmaz dedi.

Ayrıntısı https://www.5gvirusnews.com/saglik/veriler-kirli-mi-h20.html 

PCR ile dünya’da ve Türkiye’de test sonucu negatif çıkanlar hoşlarına gitmedi.

Üstelik son zamanlarda, zatüre ve solunum yetmezliği gibi hastalıktan ölenlerin test sonuçlarının negatif çıkması da canlarını çok sıktı.  

Hiç utanmayan bir bilim adamı, “Ancak kamuoyuyla paylaşılan rakamlar sadece PCR testi pozitif çıkmış olan kişilerden oluşuyor. Bu olası vakalar sonra da bu tabloya eklenebilir, çünkü kayıtları duruyor. Bazı ülkeler öyle yaptılar biliyorsunuz, sonradan sayı düzeltmesi yaptılar. ‘Olası vakaları da biz ekledik, sayımız şuna ulaştı’ dediler” diye konuşuyor. Bunu da büyük bir gazetenin, büyük bir yazarı aynen yazıyor.

Yetmiyor, konuşmasına eklemede bulunuyor.

“Çok büyük olasılıkla PCR negatiflerinin çok büyük kısmını da COVID gibi kabul etmenin çok yanlış olmayacağını” belirterek, “Dünya Sağlık Örgütü de böyle öneriyor” diye devam ediyor.

Sonra da ABD’ye bile yardım götüren bir ülkenin Sağlık Bakanlığına akıl veriyorlar, “Önümüzdeki dönemde test teyidi olmamakla birlikte klinik bulgular üzerinden COVID-19 tedavisi yapılan vakalara ilişkin bilgileri de kamuoyuyla paylaşması, şeffaflık ilkesi ve salgın fotoğrafının bütün boyutlarıyla görülebilmesi bakımından yararlı olacaktır.”

Anlaşıldığı üzere hala ne olduğuna bir türlü karar vermedikleri COVİD19’dan ölenlerin sayısı az olunca;

Hapşıran.

Ateşi olan.

Üşüten,

Solunum yetmezliği.

Grip. 

Zatüre ve benzeri rahatsızlık olanları eklemek istiyorlar.

Dünyada bu tür rahatsızlıkları olan ve şuana kadar ölen sayısının toplamı 51 milyon!!!

Bugün C19’dan ölen sayısı 228 bin. Ama büyük bir organizasyon sonucu  açıkladıkları rakam ile intihar eden 353 bin sayısına dahi ulaşmadılar.

Ve kuduruyorlar.

Onun için dalga geçer gibi, birinci dalga da istediğiniz sonucu almayınca, şimdi de ikinci dalga yalanını ortaya atmak için hazırlık yapıyorlar.

Ama Bill Gates tarafı ile Çin’deki köleleri çok iyi biliyorlar ki,  yarattıkları C19 sayesinde dünya mali piyasaları, tarihinin en büyük kaosunu yaşıyor.

Zaten istedikleri de bu kaos ortamıydı.

Küresel sapıklar, “C19’u PCR testi ile bulamadık ama salgın için söylediğimiz belirtileri taşıyan insanları gözlemle C19 ilan edelim. Test sonucu negatif veya pozitif çıkmış önemli değil.” diyorlar.  Eğer 21. Yüzyılda insan zekası ile alçakça dalga geçiyorsanız ve buna da insanlık ses çıkartmadığını düşünüyorsanız, 5G’niz 5Ğ oldu. 30 Nisan 2020

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.