Öne Çıkanlar Türkiye DSÖ Biyolojik Savaş Cristian DROSTEN Orhan Kutan

SAĞLIMIZ İÇİN

Tarih : 4 Temmuz 2015, 3G için, İnsan sağlığını ciddi tehdit eden baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik alana maruz kalan birçok bitki, bu tehlikeliye karşı savunmasız kalıyor. Örneğin, buğday yetişmiyor.

Elektromanyetik alanlardan etkilenen birçok kuş türü ve arılar baz istasyonları çevresinde yaşayamıyor.

Yaşam alanlarına kurulan baz istasyonları doğadaki canlılara aralıksız radyasyon veriyor. Bu da doğal bağışıklık sistemlerinin zayıflamasına, sağlıklarının bozulmasına, üreme problemlerine sebep olmaktadır.

Bu satırlar 4 Temmuz 2015 tarihinde Üsküdar Üniversitesi Elektrik- Elektronik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim Şeker’e aittir. Bahsettiği 3G, bugün ise 5G ile karşı karşıyayız.

Tehlikenin ne olduğunu anlatma konusunda zorluk çekildiği bu zamanlarda Prof. Dr. Selim Şeker 2018 yılında yazdığı, “5G Nesnelerin İnterneti ve Sağlımız” isimli kitabında,  “An içinde yaşadığımız elektromanyetik dalgaların daha da beterinin getirilmesi planlanıyor.” diyordu.

Evet daha beteri geldi. Ama hala farkında değiliz. Farkındalığımızı artırmak için de bugün, 5gvirusnews Haber Merkezi olarak Prof. Dr. Selim Şeker ile görüştük. Kendisi karanlıkta aradığımız bir çok konu hakkında araştırma yapmış bir bilim insanı. Onu için bundan sonra, 5G teknolojileri ile insanlığı neyin beklediğini sıklıkla gündeme getireceğiz.

Şimdi ki zaman, insanlığın Prof. Dr. Selim Şeker gibi hiçbir şirkete danışmanlık yapmayan, paraya ihtiyacı olmayan ve vicdan sahibi bilim insanlarının bilgi birikiminden faydalanma zamanıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yakup 4 yıl önce

Çok önemli bir konuyu araştırıp insanların dikkatini çektiğiniz için teşekkürler başarılar diliyorum Kolay gelsin..