Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Mendy Chitrik

“ELİT PAKET”

Yazan Muammer KARABULUT

Hitlerin sayesinde öğrendiğimiz üstün ırk yaratma projesinin bugünkü adına, “EctoLife(*) dediler ve dünyanın, “ilk yapay rahim tesisi”'nin tanıtımını da yaptılar.

Biyolojik insana elveda diyen EctoLife konsepti diğer bir ifade ile “Elit Paket” robot bebeklerin zeka seviyesini, boyunu, saçını, göz rengini, fiziksel gücünü ve hatta ten rengini seçmesine olanak tanıyor.

Yapay rahim bilimsel çalışmalar yumağında yabancısı olmadığımız bir hadise ama Berlin’de yaşayan, "meslekten moleküler biyolog" aynı zamanda, film yapımcısı ve bilim iletişimcisi Hashem Al-Ghaili’nin (bkz) bugüne kadar izlenen videoları 17 milyar olunca kısa sürede dünya gündemine oturdu.

Kullanılan, "CRISPR-Cas 9”(*) gen düzenleme aracı sayesinde, genetik mühendisliğin eseri olan yeni tip bebeğin, "embriyoyu yapay rahme yerleştirmeden önce” herhangi bir özelliğini 300'den fazla gen aracılığıyla düzenlemesi yapılacak.

Şimdilik tartışılan, henüz anlaşılmayan ve söz konusu olan Anneden fetüse geçen antikorlardır.

Eğer yaşamın yiyecekten içeceğe kadar doğal ortamla olan bütün bağları kesilirse ki ona doğru hızlı yol alıyor. O zaman, "CRISPR-Cas 9” teknolojisi sayesinde yapay antikorların kodlaması da kendiliğinden oluşacaktır.

Demek ki yeni dünya düzenin de mekanik görünümlü değil, insan kılıklı robotlar olacak!

(*)EctoLife, gebe kalmakta zorlanan, rahmi olmayan, hamilelik döneminin sancılı süreçlerinde zorlanan ya da evlat edinme gibi zorlu ve uğraştırıcı dönemleri yaşamak istemeyen insanlar için tasarlanan bir konsept.

(**) CRISPR-Cas9, bir genom düzenleme aracı. Yani genetikçilerin ve tıp araştırmacılarının DNA üzerinde ekleme, çıkarma yapmalarına ya da DNA dizilimini değiştirmelerine olanak tanıyan özgün bir teknoloji.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.