Öne Çıkanlar DSÖ mRNA ABD BIONTECH FETÖ

HERKES YAHUDİ Mİ OLSUN?

Yazan Muammer KARABULUT

Nazi Almanya’sında yaşanan Holakast(*) sonrası Yahudi milletine karşı duyulan düşmanlık, nefret, ön yargı veya ayrımcılığın karşılığı ANTİSEMİTİZM olarak algılatılır.

O zaman, Yahudi milleti homejen mi ya da türdeş mi, her yerde aynı özellikleri mi gösteriyor da tüm Yahudiler böylesi bir zırhla korunuyor? Yoksa içlerinden çıkan sapkınlar mı Yahudileri üstün ırk göstererek bu milleti mi kullanıyor veya koruduğu Yahudi milleti değil de kendileri mi?

Tarihin en karmaşık konusu hakkında bir çok soru çıkartabiliriz. Ama unutmamız gereken, Yahudiler de tıpkı diğer milletler gibi insandır. İnsan olmayan onları da kullanan küresel sapkınlardır.

İnsanların üstün meziyetleri olduğu gibi kusurları da olabilir. Her milletin içinden çete, mafya yapılanmaları ve terör örgütü üyeleri çıkabilir.

Ve o milletin içinden çıkan örgütler yine insanlığa karşı suç işlemiş veya kendi aile çıkarları için örgütlenmiş de olabilir.  

Şimdi, bir kişi veya suç örgütü mensubu Yahudi ise onu cezalandırmayalım mı?

Eğer suç işleyen kişi Yahudi ise onu suç işlememiş olarak mı görelim?  

Ortada bir millete karşı böylesi bir ilkellikle pozitif ayrımcılık kararı varsa ve akla mantığa aykırı böylesi bir algı oluşturulduysa, bu durum her türlü ırk ayrımcılığını ortadan kaldırılmasına ilişkin hazırlanan Evrensel İnsan Hakları Beyannamesine zıt bir görüştür.    

Çünkü aksisini düşünenler hemen ırkçı, faşist, ayrımcı ve hoşgörüsüzlükle suçlanıyorsa burada kocaman bir eşitsizlik vardır. Günümüzde bu eşitsizlik öyle bir duruma gelmiştir ki, tüm insanlara karşı yapılan soykırım bile görünmez olmuştur.

21. yy’da İNSAN hangi düşünce, ırk ve inançta olursa olsun eşit görüldüğü bir dönemin içindedir. Çağdaş insan, her türlü ayrımcılığı ortadan kaldırmak için evrensel hukuk kurallarını geliştiriyor. O zaman, yalnızca Yahudiler için geçerli olan bu ucube ayrımcılığın da değiştirilmesi gerekir.

İnsanlara karşı kim suç işlerse işlesin, ne suçun hafifletilmesi ne de o suçun inkarı söz konusu olamaz.

Şimdi Türkiye’de kurulmuş olan bir terör örgütü suçlanırken, bütün Türk Milleti mi suçlanıyor veya o terör örgütü, o milleti mi temsil ediyor gibi sorulara da yanıt aramalıyız.

Benim gördüğüm birileri yani küresel paylaşımcılar, başta Yahudiler olmak üzere dini ve parayı kullanarak dünyayı yönetiyor. Ayrımcılık tanınan her bir Yahudi’nin özel uçağı, şatosu ve bankası olmadığına göre Hz. İbrahim’in asıl oğulları kim oluyor? Yukarıda bahsettiğim küresel paylaşımcılar ve onları toplumun her kesiminde kullanan kan emici küresel paylaşımcılar.  

Aşağıdaki 5gvirusnews paylaşımında, bir  Macar Yahudi’si, yine Yahudi bir örgüt olarak bilinen CHABAD’ı Hz. Musa’ya gelen 10 emirden birisi olan, “Çalmayacaksın” yani hırsızlıkla suçluyor. Suçlayan Yahudi  ANTİSEMİTİZ mi yapmış oluyor?

Burada beni Macar Yahudi’sinin yerine koyabilirsiniz…

Ve buraya kadar yazdıklarım anlaşılmadıysa, o zaman hepimiz Yahudi olalım daha iyi. Bir de üstün ırk yaratmak isteyen Adolf Hitlerden özür dileyelim…

Hepsi bu kadar.

(*)Holokost sözcüğü, İbranice "olah" kavramının Yunanca çevirisidir. Olah, Yahudilikte tamamen yakılan bir tür adaktır. Holokost sözcüğü (Yunanca: holókauston), "holos" (tüm, komple) ve kaustos (yakılmış, köz olmuş) sözcüklerinin birleşiminden oluşur ve tamamen yakılmış, yanıp kül olmuş anlamına gelir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.