Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Twitter

Hz. İsa Sorgulanırsa Geriye Ne Kalır?

Yazan Abdurrahman DİLİPAK

Bir süredir uyarıp duruyorum.  Ama memleketimizde insanlar sun’i gündemlerle oyalanmaya devam ediyor.

RPT3 konusu kimsenin dikkatini çekmiyor mesela. Ya da “Genetiği değiştirilmiş 75 milyon sivrisinek” haberi günün hengamesi içinde kaybolup gidiyor. Covid zaten ana gündem. Aşı bulundu mu bulunacak mı? RPT3’e soruyorlar, salgın ne zaman bitecek diye. Verdiği rakam 2023. Bu süre içinde de bir çok kişi hayatını kaybedecek! Bu konuda dünyadaki mevcut bilgilerden çıkan nihai sonuç bu! Biz maske, sosyal mesafe, kolonya ile idare etmeye, aşı ya da ilaç beklemeye devam edelim. Yani “Korku pandemisi” cephesinde yeni bir durum yok. Ölümü gösterip aşıya, Chip’e razı etmeye çalışacaklar. Tarihin en büyük komplosunu gerçekleştirmek için birileri duraksamadan çalışıyor. Starlink’lerle uzayın işgaline devam, NEOM ve daha bir çok noktada 24 saat Humonoidler’den oluşan siber ordular kendi kendilerini üretmeye devam ediyorlar. CHIP teknolojisi adım adım uygulanmaya devam ediyor ve Neurolink’ler de artık hayata geçirilmeye hazır.

RF jeneratörleri ile, canlı ve cansızların hücrelerindeki elektromanyetik alanların frekansları etkilenecek, bu şekilde canlı organizmaların davranışları kontrol edilebilecek. Mesela Oksijen atomlarının frekansını değiştirdiğinizde, canlıların ciğerleri bu oksijeni tanımadığı için onu kabul etmeyebilecek. Bir yandan genetiği değiştirilmiş canlılar, öte yandan canlı hayatın devamı için gerekli, inorganik maddeler, hava, su, toprak, mineraller ya da vitamin, hormon ve enzimlerin frekansını etkileyerek onların canlı hayattaki fonksiyonlarını sınırlandırabilir, yönlendirebilirsiniz.

Netfilix’de“Biohacker” dizisi aslında, geleceğin dünyasına ilişkin çok önemli bir takım mesajlar vermekle kalmıyor, insanlığı tehdit de ediyor.

RPT3’ü yakında herkes tanıyacak. Bu “yapay zeka” bir çok konuda tek başına karar verebilecek. Din ya da siyaset fark etmez. “Sosyal metrik sistem” denilen bir sistemde, birkaç saniye içinde kimseyle iletişim kurmadan, insanların genel sosyal davranışları ve sosyal medyadaki fikirleri üzerinden, her hangi bir ülkede ve her hangi bir konuda size sonucu söyleyebilecek. Dahası da var. Beynimize Chip taktıktan sonra milyonlarca insanın beyinlerini de okuyabilecek bu sistem. Bu sistem de ne yargıya ihtiyaç var, ne de parlamentoya. Bilinen medyaya da gerek yok. İnsanın beynini scan edebiliyorsunuz. İnancı, düşüncesi, dünden bugüne değişimi ve gidişatı. Siz artık “biyonik bir robot”sunuz. Mesela, daha üretilmemiş bir ürünü, ürün üretildikten sonra sizin onu satın alma ihtimalinizi hesaplayan bir sistem bu. Sadece izlemiyor, sizin düşüncenizi okuyanlar, sizin beyninize düşünce ya da bilgi de yükleyebilecek.

Mutlu olmak, haz ya da heyecan duymak, rüya görmek, sadece isteyerek ulaşabileceğiniz şeyler.

Bakın, birileri bir çok ülkeden “sakalışerif” topluyor. Tek bir saç telinden bile klonlama yapmak mümkün. Tamam bedensel kopyalama herşey demek değil. Aslolan ruhu. Buradan yola çıkarak aslında bir çok Hristiyan azizinin de klonlanması mümkün. Daha da ilginç olanı, mesela RPT3 başlıklı makalemde (ki bu makaleyi Youtube kanalımda ‘Abdurrahman Dilipak’ adresinde yayında)

Bakın, sanal ortamda Mevlana’nın Avatar’ını yapabilirsiniz.  Aynı şekilde bir de Eflatun’un Avatar’ını üretim ve siz bu iki kişiliği karşıya getirip, bugünkü meseleleri tartışabiliyorsunuz ve hatta bu insanlara gelecek ile ilgili beklentilerini sorup, onlardan cevap alabiliyorsunuz. Aynı şekilde, bu teknoloji ile Hz. İbrahim, Hz. Musa, Hz. Davud, Hz. İsa ve Hz. Muhammed (Hepsine salat ve selam olsun)’in Avatarlar’ını da üretebilirsiniz ve bugünkü meseleleri onlara sorabilirsiniz.

Z kuşağından birileri “Neo Scientologyst” bir dine sapabilirler. Mesela bu yöntemle Pavlus’un gerçek kişiliğini, Teslisi, Hz. İsa’nın Rab’liğini RPT’le sorgulayabilirsiniz. İkonoklast dönemi de sorgulamak mümkün. O zaman bakın bakalım Hristiyanlıktan geriye ne kalır. Mmeymonedes’in ruhunu çağırmaya gerek kalmayacak, Nostradamus’un kehanetleri ile vakit kaybetmeye de gerek yok. Kutsal metinler bu anlamda yeniden tartışma olacak bu kesimde. Muhiddiniarabinin keşifleri için de RPT3’e başvurabilirsiniz. Sahi bizim DİB ne buyurur bu hususta!

Biliyorum, mayınlı tarlada top oynuyorum. Biliyorum içeriden, dışarıdan birilerinin ayağına basıyorum. Hepsi tamam da, dışarıdan birilerinin ayağına basıyorum, içeriden bizimkilerden birileri ah çekiyor. Zaten bu işin içi-dışı kalmadı. Bunu RPT3’e sormaya gerek yok. Anlıyorum. Selam ve dua ile.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 4 yıl önce

Maalesef farkinda olmadan bu makalelerle bu gelecek planlarini yapanlara istemeden beyin firtinasi kaynagi olmak ta var isin icinde. Isteseniz de istemeseniz de kullaniyorsunuz. En keskin elestiri ve en iyi beyin firtinasi sistemi muhaliflik yapayim derken gelistirmek icin gerekli entellektuel vizyonu sagliyor. Yani artik bu tur entellektuel aktivitelere para oderlerken, digjital ortamda uretilen dusunceler sadece ihtiyac duyduklari entellektuel keskinlik gelecek vizyonunu onlara bedava sunuyor. Ne guzel degil mi. Hepimiz onlarin bedava iscileriyiz artik. Ama alternatif ne? Alternatif, giremeyecekleri kapali dijital ortamlarda bu dusunceleri uretmek ve bu dusunceleri kendimizin insanlik icin pozitif olarak uygulamasi. Selamlarimla.