Öne Çıkanlar Russia Starlik DSÖ Dr Tess Lawrie . AFİK

İNSANCIKLAR ARTIK BİLGİSAYARIN BİYOLOJİK PROTEZİ Mİ OLACAK?

Biz sanmıştık ki, bilgisayar beynimizin protezi olacak. Tersi oluyor. Düşünsenize, alçak irtifa uyduları ile odanızda otururken, tüm dünyada olup bitenleri görebileceksiniz. Kuş sürüleri arasında uçabileceksiniz. Bunun adı “İmmersive Media” olacak. Olayların içinde bir ruh gibi dolaşacaksınız. Onlar sizi görmeyebilecek ama siz onları görebileceksiniz. Onlara dokunabileceksiniz. Zaten onların bir “tık”lık canı olacak sizin için. Cep telefonları onların katili olabilir. Onları uzaydan lazerle alçak irtifa uydularından da vurabilirsiniz.

Nesneler arasında haberleşme diyorlardı. Artık sadece cep telefonları üzerinden değil, İnsan, hayvan ve bilgisayar tek bir networkta buluşuyor. Hoş geldin Neuralink!?

Musk, 28 Ağustos’ta Neuralink'in kaydettiği 1 yıllık gelişim ile ilgili bilgi paylaşacak. Fare ve Maymun üzerinde test başarılı olmuş. Bu proje2019’de başlamıştı.

Bu projeler Genomic yani geni ile oynanmış canlılar, Neuralink, bilgisayar ve diğer canlı ve cansız nesneler arası networku ifade ediyor.

Mutant, organizmaların Gama ve benzeri hiper ışınlama yöntemi ile hücre çekirdeğindeki DNA zincirinde yapılacak bir manipülasyonla canlının fizyolojik ve biyolojik özelliklerinde radikal değişmelerin görülmesi olayı olarak tanımlanıyor. Artık “yeni insan”ı konuşmaya başladık.

Neuralink 2016 yılında San Francisco'da ElonMusk tarafından kuruldu. O zaman bu olacakları anlattığımızda komplo dendi. Fantezi olarak algılandı. 2019 beyin manüplasyonu yaptığı cihazı Türkiye’de de test ettiler. Şirketin CEO'su Jared Birchall ve Elon Musk, Neuralink'in otizm ve şizofreniye çözüm getireceğini söylüyor. Bilimsel, insani, çağdaş bir başarı hikayesinden söz ediyorlar. Ama aslında bu bir silah. Bize söyledikleri hafızanın kopyalanabileceği. Tabi kopyalıyorlarsa silebilir ve bir başkasının hafızasını da size yükleyebilirler. Birden fazla ölü ya da dirin insanın kopyalanmış hafızasını siz de kullanabilirsiniz. Ya da bilgisayarda kendiniz için bir kişilik tanımlaması yapabilirsiniz.

Sahi, böyle bir dünyaya razı mısınız? Kaldı ki, size soran yok. Starlink ve 5G’nin döşenen yollarından geçerken, bir de chip takacaklar derinizin altına. Ve sonra, Global sağlık ve Performans Pasaportunuz olacak. Siz tam bir Genomik ve Mutant olmasanız bile, geçiş kuşağı olduğumuz için bizi kobay olarak kullanmak isteyecekler.

Ülkemin, Uluslararası Uzay Ajansı ile alçak irtifa uydu programından, Sağlık Bakanlığının, Elon Musk ve Bill Gates’in suç ortağı DSÖ’ye Türkiye’de ofis açma izni vermesinden, Global sağlık Pasaportu çalışmalarına başlanacak olmasından, ülkemizin yarı ilinde yapılan 5G çalışmalarından, sağlık bakanlığı ve gıda Tarım bakanlığı, bilişim setöründeki bir takım kurumlardaki çalışmalardan, gelecek adına derin bir kaygı duyuyorum. Ülke halkının bu derin komploların kurbanı olmamasını temenni ediyorum. Selam ve dua ile.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.