Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Deprem TL Mehmet Eymür

NE OLURSUNUZ GÖRELİM ARTIK

Tehlikenin raporu SSCB döneminde, Aşılar ve Sera imeni Mechnikov Bilimsel Araştırma Enstitüsü N.P. Zalyubovskaya Khar'kov  tarafından 1977 de yazıldı. CIA de 10 Mayıs 2012 tarihinde çevirisini yaptı.

Tehlike, 5G Teknolojileri ile birlikte önümüzdeki  yıllarda karşımıza çıkan en önemli ve gizlenen sorun, insan sağlığına etki edecek olan,  kablosuz radyasyon ve elektromanyetik milimetrik dalgalardı.

Milimetrik dalgalar insanın elektrik sistemini bozuyor. Bu da bağışıklık sistemine zarar veriyor. Üst düzeyde konuyla ilgili araştırma yapan bilim adamları bu gerçeği tartışmıyor. Nasıl önlem alırız, zararları nasıl minimize ederiz onu tartışmakta.

Bugün Covid-19 bahane, asıl amaçları 5G ile ilk önce bozulacak olan insanın bağışıklık sistemini güçlendirmek. Bill Gates de  bu aşının peşinde ve DSÖ de bu amaca hizmet ediyor.

Ama asıl ilginç olanı bu gerçeğin uzun zamandır biliniyor olmasıdır. Konuyla ilgili ilk  araştırmanın bilimsel verileri, Zalyubovskaya tarafından 1977 yılında,  “Milimetre Radyo Dalgalarının Biyolojik Etkisi” isimli bir makalede yer almıştır. Bu rapor 2012 yılında CIA tarafından çevirisi yapılarak resmi web sitelerinde yayınlanmıştır.

Zalyubovskaya makalesinde, bugün de kabul gören deneylere de yer verdi.  5G’yi  var eden milimetrik dalgalar için Zalyubovskaya, daha  1977 yılında yalnızca cilt  değil, aynı zamanda kalp, karaciğer, böbrek, dalak dokusu ve kan ve kemik iliğinde de etkisinin olduğunu yazdı.

Ne yazık ki 1977 yılında yazılan bu gerçek, 5G Teknolojisinin devamı için olmazsa olmaz olarak bugün insanlığın karşısına duruyor. İnsan sağlığı ile teknoloji arasında bir yol ayrımına geldik.  

Kafamızı çok karıştırdılar, maske, sosyal mesafe ve el yıkama eylemeleri ile uğraşıyoruz ve uğraştırıyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın 4 yıl önce

"Burada, "5gvirusnews.com", yer alan bilgilere; komplo torisi, yanlış bilgi, aldatmaca vb. gözüyle bakanlar, inanmayanlar; burada ezberlediğiniz, hap gibi yutmalık, gdo lu bilgiler yok...insanları iyiliğe-doğru olana yönlendirmek, kötü şeylerden sakındırmak, uyarmak önemli..."Sizin inandıklarınız size, .."

Avatar
allah akil fikir versin 4 yıl önce

bu yaziyi yazanin da buna inananin da aklindan suphe ederim

Avatar
Tuba 4 yıl önce

Bazı kişiler batıyı ilah edindiği için ordan gelmeyen hiçbirşeye inanmıyor zavallilar.Kuran okuyunda beyn i niz açılsın biraz

Avatar
Detay 4 yıl önce

Ya neye inanalım

Avatar
ibo 4 yıl önce

benim aklimin almadigi, Dilipak'a ne olmus? akli selim saniyordum, meger 5G virüs bulastirir diyecek kadarmir sadece. Her yerde olan wifi sinyalleri hangi frekanslarda saniyorsunuz? virüs moleküler seviyede isliyor, em-dalgalarini ise vücud sadece isi olarak algiliyor.

asil soke edecek seyi söyleyeyim o zaman size: kaloriferden gelen isi var ya, veya sobadan: elektromanyetik dalganin ta kendisi!

lutfen komiklikten cikin. Allahtan sosyoliji degil de fizik okudum

Misafir Avatar
Ünsal GEYİK 3 yıl önce @ibo

Sobanın yaydığı ısınında elektromanyetik dalga olduğunu ve zararsız olduğunu söyleyen zat! seni mikrogalga fırınının içine çalışır halde elini sokmaya davet ediyorum.

Beğenmedim! (0)