Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik İlker İpekdal Türkiye

SİBER FAŞİZM

Tamam, “yeni normal” dönemden, eskiden ne varsa, başına “siber” ekleyeceğiz anlaşılan. “Daha hızlı”, “daha etkili” olacak herşey. “Siber diktatörlük”, “siber polis”, “siber asker”, “siber okul”, “siber ekonomi”, “siber imam”, “siber yargıç”.. Ve yöneticilerimiz “sibermen” olacak.

Cinsiyetimizi bile yeniden tanımlıyorlar artık. Bir “birey”e şöyle bir şey sorarsanız, alacağınız cevap yeni normal dönemde çok farklı olabilir. Anne dediğiniz cinsiyetini değiştirip erkek, babanız da kadın olmuş olabilir.

-Anneniz kim, babanız kim? Cinsiyetiniz ne?

-Ne?

-Biyolojik babam ya da taşıyıcı annemden size ne? Cinsel tercihim, cinsel yönelimimden, toplumsal cinsiyetimden, biyolojik cinsiyetimden size ne?

Hakikati unutun, gerçekliği de. Artık, sanal alemde gerçek dediğiniz şey, gerçekten daha gerçek olabilir. Artık “artırılmış gerçeklik” diye bir şey var. Sanaldünyada herşey mümkün. Siz kendinizi hem sanal alemde Avatarolarak, hem genetik olarak, hem de humonoid olarak kopyalayabilecek, çoğaltabileceksiniz.

Yeni mitolojik çağ”a hoş geldiniz!? Direnmeyi aklınızdan geçirmeyin. Zaten bir tıklık canınız var. Kansız!, acı bile duymadan. Mutluluğunuz, rüyalarınız gibi sipariş usulü.

Covid ne muhteşen bir okul oldu. Evde bütün aile eğitiliyoruz. Bütün davranışlarımız izleniyor ve  her yaşta herkesin algı dünyası ile oynanıyor. Çocuklarınız çizgi film izlerken, siz belgesel ya da dizi film izler Realty Show izlerken, sosyal mediada dolaşırken, farkında olmadan izleniyor ve eğitiliyorsunuz.

“Siber tanrı”lar, siber tarikat guruları fenomenler  modern zamane büyücüleri olarak aklımızı çelmeye devam ediyor. “Siber Tanrılar” çok katılar ve acımasızlar. Kibirli ve inatçılar. Onlar Kovid var diyorlarsa vardır. Aşı yaptık diyorlarsa yapmışlardır. “Maske takılacaaak…Tak!” diyorlarsa takılacak. Yoksa onlar size takarlar. Siber tanrılar yeryüzünde kendilerini ElonMusk, Bil Gates gibi kişilerin bedeninde temsil ediyorlar. Rothchiller, Rocofellerler bedenlerinde bu “siber tanrıların kutsal ışığı” (!?)nı taşırlar. (Baphomet onlardan razı oldu!)

Bunlar yarın siber mafyalar kurarlarsa, siber cinayet şebekeleri örgütlerlerse, siber terör eylemlerine kalkışırlarsa şaşmamak gerek. “Siber uyuşturucu” işi girdiklerinde artık kim tutar onları. Bu 5G’ler, NEOM, Starlink, Neuralink, GPT3 gibi sistemler niye kuruluyor ki! Bütün bunlar “yeni dünya düzeni” için değil mi? Great Reset, bu anlamda bir milad olacak.

Bu siber teröre somut bir örnek vermek gerekirse Alman Doktor  HeikoSchoningdaha ilk günden itibaren bu Covid yalanları ile mücadele eden biri. Londra’daki bir gösteriye katıldı ve Cici İngiliz Demokrasisi onun orada bulunmasına izin vermedi ve gözaltına alındı.

Paris, Londra ya da Berlin, Washington farketmiyor. Çıkarları sözkonusu olduğunda ilkelerini unutuyorlar.

Covid konusunda, aman dikkat, evde hayat var, maskeni tak, fiziki mesafeye dikkat, elini yıka, kolonya kullan, misss!..

Sessussuzluk, sonra cısss! Selam ve dua ile.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.