Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi TL 5G Mehmet Eymür Deprem

ABDURRAHMAN DİLİPAK AKİT TV’DE,  TÜRKİYE GÜNDEMİNE, “5G KALDIRILSIN” SÖZLERİ İLE DAMGA VURDU…

Bugün 5GVirüs Platformu’nun kurulduğu,  AKİT TV’de yayınlanan Akşama Doğru programında Abdurrahman DİLİPAK tarafından açıklandı.

Sözcülüğünü  Abdurrahman DİLİPAK  ve Muammer KARABULUT’un yaptığı 5GVirüs Platformu, Dışişleri Bakanlığı, İletişim Başkanlığı ve AA’nın katılımı ile bir COVİD’19 Ajansı kurulması çağrısında bulundu.

KARABULUT yaptığı yazılı açıklamada, İnsanlara Chip takılması yanında, Starlink projesi ile uzayın işgali korona tartışmasının gölgesinde kalmaktadır. COVİD’19 ile ilgili aşı kampanyasının kısırlaştırıcı etkisi üzerinde de yoğun tartışmalar söz konusudur. Bu konu artık bir ‘Milli Güvenlik’ sorunu olmasının ötesinde global bir tehdit olarak algılanmaktadır. Dünya Sağlık Örgütü bu süreçte adeta köşeye sıkıştırılmıştır. Konu artık bir çok ülkede yargıya taşınmış bulunmaktadır.” dedi.

diyen Abdurrahman DİLİPAK’ın  AKİT TV’deki açıklamaları  ise Türkiye’de büyük yankı uyandırdı.  

https://www.youtube.com/watch?v=jpF0hHm7OW8&feature=youtu.be

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anıl 1 yıl önce

Yargıya tasinmasinin ilk fitilini ateşleyen Donald Trump oldu..Dsö suçludur bu süreci yönetememistir dedi..Sorusturma açacağım dedi..Bill Gates'te DSÖ'den başka kurum yok bu süreci yönetecek dedi..Donald Trump acaba başkanliktan inmeylemi bedel ödedi: ) arka perdede Kureselciler tarafından fonlanan Amerika ve Çin var..1GDen 4Gye kadar ambargo koyan Amerika var, 5G Çine kaymaya başlayınca bu mücadeleye dönüştü tabi..5G demek 4.Sanayi devrimine öncülük etmek demektir..