Öne Çıkanlar Orhan Kutan Cristian DROSTEN Diyarbakır Coronavirüs Aşık Veysel

ELMADAN SONRA 5G SINAVI

Koronavirüse neden olan bütün mikropların kaynağı 5G’ye çıkmaya başladı. 1980 yılında 1G ile başlayan ve gelişerek 4G ile devam eden hücresel ağ sistemlerinde sıra 5G’ye geldi. 1G den itibaren üstünlüğünü koruyan ABD sıra 5G’ye gelince üstünlüğünü Çin’e kaptırdı.  Çin 17 Ağustos 2009 tarihinde kamuya ait telekom şirketlerinden China Telecom, China Unicom ve China Mobile Pekin'deki Expo China’nın açılış töreni sırasında 5G yayınlarına başladığını açıkladı. Böylelikle 3. Dünya Savaşı da  başlamış oldu.

Yaşadıklarımız ise büyük bir soygun öncesi çıkartılan yangına benziyordu. Büyük soygun, dünyada  dördüncü sanayi devrimine neden olacak olan 5G teknolojisine sahip olmak için yapılıyordu.

Soygunda rol alanlar ise bir tarafta ABD, diğer tarafta küreselciler ile Çin var. AB ile  gelişmiş diğer ülkeler ise bu savaşın bitmesini bekliyor. 5G teknolojisi kimin kontrolünde olursa dünyaya da o hakim olacak.  Onun için koronavirüs yangınının, çok büyük ve bütün dünyayı sarması gerekiyor.

Küreselciler kendi icadı olan darbe, psikolojik savaş ve algı operasyonu gibi tüm argüman ve  taktikleri kullanıyorlar. Her zaman olduğu gibi korku yayarak insanların akıllarını alıyor,  ellerinde bulundurdukları ve sürekli besledikleri basın-yayın organları ile de virüsü, aynen çok hızlı olacak dedikleri 5G hızı ile yayıyorlar. Çin’de küreselciler sayesinde elde ettikleri ekonomik gücü kaybetmemek için, ne isterlerse yapıyor. ABD ise küresel gücün merkezi olma ve küreselcilerin sahibi olduğu doları kaybedeceği korkusuyla yanıp tutuşuyor. Trump kızgın Beyaz Saray ise yangın yerine dönmüş durumda.

Evet tüm bu yaşananlardan dolayı kafalar çok karışık gibi gözükse de eğer Çin Devlet Başkanı Xi Jinping  salgınla mücadele konusunda destek veren Bill Gates teşekkür ediyorsa, ABD Başkanı Donald Trump Dünya Sağlık Örgütü’ne gerekli uyarıları yapmadığı için eleştiriyor ve yardım yapmayacağı yönündeki   eleştirilere yalnızca Bill Gates tepki gösteriyorsa, Trump’un danışmanı ve arkadaşı Roger Stone virüsü Bill Gates yaydı, insanları mikroçip takacak diyor ise ve hala koronavirüs ile 5G arasında ki ilişki görünmüyorsa gerçekten yapacak bir şey yok.

İnsanlık elmadan sonra 5G sınavını verirken, sıra cennetten sonra dünyadan kovulmaya gelmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İzzet erdem 4 yıl önce

Onlarin planları var elbette
onlara karşılık Allah'ın da planları var yeterki biz uyanık olalım ve insanları uyandiranlardan olalım

Avatar
Anıl 1 yıl önce

Amerika da Çin de kureselciler tarafından fonlanan desteklenen ülkeler..Amac;4.Sanayi devrimini , 5G'ye sahip olarak başlatmak..1G'den 4G'ye kadar ambargo koyan Amerika , 5G Çine kaymaya başlayınca üstünlüğünü kaptırmak istemiyor..Donald Trump'ta DSÖ'ne sen kovid surecini yonetemedin sana maddi yardimlarimi kesiyorum soruşturma açacağım dedi sonrasında Bill Gates DSÖ'den başka kuruluş Yok bu süreci yönetecek dedi..Bir tarafta Kovid diğer tarafta 5G (Sanayi Devrimi)