Öne Çıkanlar İlker İpekdal BIRD FLU Nursultan REPLİKON AŞILAR Mendy Chitrik

Açık Mektup

5gvirusnews Haber Merkezi Nürnberg / 8 Ocak 2022

Yaşadıklarımızın daha iyi anlaşılması için, Nasrettin Hoca’nın ağaçtan düştükten sonra ki feryadı karşısında gelenlere, bana ağaçtan düşen birisini çağırın gibi, bizde İkinci Dünya Savaşı sırasında insanlığa karşı yapılan mezalimlerden sağ kalanların yazdığı mektubu aynen yayınlamak istedik.

A gönderildi:

- EMA - Avrupa Tıp Ajansı - Avrupa Birliği

- MHRA - İlaç ve Sağlık Ürünleri Düzenleme Kurumu - İngiltere

- AHPRA -  Avustralya Sağlık Düzenleme Kurumu - Avustralya

- TGA-Terapötik Ürünler İdaresi - Avustralya

- Medsafe - İlaç ve Tıbbi Cihaz Güvenlik Kurumu - Yeni Zelanda

- FMRAC - Tıbbi Düzenleyici Otoriteler Federasyonu - Kanada

Bayanlar ve Baylar,

İkinci Dünya Savaşı sırasında insanlığa karşı yapılan mezalimlerden sağ kalan bizler, vicdanımızın sesini dinlemek zorunda hissediyor ve bu mektubu yazıyoruz.

Gözlerimizin önünde daha büyük bir başka soykırımın gerçekleştiği aşikar. Dünya nüfusunun çoğunluğu henüz neler olduğunun farkında değil, çünkü bunun gibi organize bir suçun büyüklüğü onların deneyim alanlarının ötesinde.

Ancak biliyoruz. Josef Mengele (Nazi Doktoru) adını hatırlıyoruz. Bazılarımızın kişisel anıları var. O kadar korkunç bir déjà vu yaşıyoruz ki, zavallı insanlarımızı korumak için ayağa kalkıyoruz. Tehdit altındaki masumlar artık çocukları ve hatta bebekleri içeriyor. Sadece dört ayda, COVID-19 aşıları 1997'nin ortasından 2013'ün sonuna kadar olan 15,5 yıllık bir süreye kadar mevcut tüm aşıların toplamından daha fazla insanı öldürdü. Ve en kötü etkilenen insanlar 18 ila 64 yaş arası – Covid istatistiklerinde yer almayan grup.

İnsanlık üzerindeki kutsal olmayan bu tıbbi deneyi derhal durdurmaya çağırıyoruz. SARS-Cov-2'ye karşı “aşı” dediğiniz şey aslında doğaya dine küfür niteliğinde bir tecavüzdür. Daha önce hiçbir zaman tüm gezegenin insan vücuduna sentetik bir mRNA verilmesiyle aşılanmadı. Nürnberg Yasasına göre uygulanmaması gereken tıbbi bir deneydir. Bu belgedeki 10 etik ilke, insanların bir daha asla istem dışı tıbbi deneylere ve prosedürlere maruz kalmamasını sağlamak için Nürnberg Doktorlar Duruşması sırasında formüle edilmiş temel bir tıp etiği yasasını temsil etmektedir.

Nürnberg Yasasının 1. İlkesi:

(a) “İnsan deneyinde  gönüllü rıza kesinlikle esastır. Bu, ilgili kişinin rıza vermek için yasal kapasiteye sahip olması gerektiği anlamına da gelir; herhangi bir güç, sahtekarlık, aldatma, baskı, aşırı erişim veya diğer gizli kısıtlama veya zorlama unsurlarının müdahalesi olmaksızın özgürce seçim yapma yetkisini uygulayabilecek şekilde yerleştirilmelidir; ve ilgili konunun unsurları hakkında anlayışlı ve aydınlatıcı bir karar verebilmesi için yeterli bilgi ve kavrayışa sahip olmalıdır.

(b) Bu ikinci unsur, deney deneği tarafından olumlu bir kararın kabul edilmesinden önce, deneyin doğası, süresi ve amacının kendisine bildirilmesini gerektirir; yürütüleceği yöntem ve araçlar; makul olarak beklenebilecek tüm rahatsızlıklar ve tehlikeler; ve deneye katılmasından kaynaklanabilecek sağlık veya kişi üzerindeki etkiler.

(c) Rızanın niteliğini tespit etme görev ve sorumluluğu, aşağıdakileri başlatan her bireye aittir: deneyi yönlendirir veya deneye katılır. Cezasız bir şekilde başkasına devredilemeyecek kişisel bir görev ve sorumluluktur.

Re (a): Özgür bir karar söz konusu değildir. Kitle iletişim araçları korku ve panik yayar ve Joseph Goebbels'in  (Nazileri iktidara getiren propagandaların ve kitleleri ikna eden yalanların ustası olarak biliniyor.) propagandasının kuralını kullanarak, gerçek olmayanları inanılana kadar tekrar eder. Haftalardır aşılanmamışların toplumdan dışlanması çağrısında bulunuyorlar. 80 yıl önce bulaşıcı hastalık yayıcıları olarak şeytanlaştırılan Yahudilerse, bugün virüsü yaymakla suçlananlar aşısızlardır. Fiziksel bütünlük, seyahat özgürlüğü, çalışma özgürlüğü, bir arada yaşama özgürlüğü, aşılamaya zorlamak için insanların elinden alındı. Çocuklar, ebeveynlerinin kararına karşı aşı olmaya ikna ediliyor.

Re (b): FDA acil kullanım yetkilendirmesinde halihazırda listelenen 22 korkunç yan etki, deneysel denemenin deneklerine ifşa edilmedi. Bunları dünya kamuoyunun yararına aşağıda sıralıyoruz.

Tanım olarak, hiçbir zaman bilgilendirilmiş onay alınmamıştır. Bu arada sayısız veri tabanında kayıtlı binlerce yan etki kayıtlara geçmiştir. Sözde vaka sayıları tüm kitle iletişim araçları tarafından 30 dakikalık aralıklarla biplenirken, ne ciddi yan etkilerden ne de yan etkilerin nasıl ve nerede raporlanacağından bahsedilmiyor. Bildiğimiz kadarıyla, her veri tabanında kayıtlı hasarlar bile büyük ölçekte silinmiştir.

Nürnberg Yasasının 6. İlkesi şunları gerektirir:

“Alınacak riskin derecesi, deneyle çözülecek sorunun insani önemi tarafından belirlenen risk derecesini asla aşmamalıdır”.

Covid'e karşı, "aşılamanın" tüm insanların yaklaşık %99'u için Covid'den daha tehlikeli olduğu kanıtlanmıştır. Johns Hopkins tarafından 48.000 çocuk üzerinde yapılan bir çalışmada belgelendiği gibi, çocuklar virüse karşı sıfır risk altındadır.

Kendi verileriniz, virüse yakalanma riski olmayan çocukların aşılamadan sonra kalp krizi geçirdiğini gösteriyor; 900'den fazla ciddi olay dahil olmak üzere 15.000'den fazla kişi olumsuz olaylara maruz kalmıştır. ABD'de aşılamanın ardından en az 16 ergen öldü. Bildiğiniz gibi, sadece %1 civarında rapor ediliyor. Senin bilginle. Ve biz yazdıkça sayılar hızla artıyor.

Nürnberg Yasasının 10. İlkesi:

"Deney sırasında, sorumlu bilim adamı, iyi niyetin uygulanmasına inanmak için olası bir nedeni varsa, herhangi bir aşamada deneyi sonlandırmaya hazır olmalıdır, deneyin devamında deney deneğinde yaralanma, sakatlık veya ölümle sonuçlanabileceği konusunda kendisinden üstün beceri ve dikkatli muhakeme gerekir.”

İddiaya göre dünya nüfusunun yaklaşık %52'si en az birine deneme yapıldı. Dünya çapındaki “aşı” yaralılarının, ölümcül şekilde yaralananların ve ölenlerin gerçek sayısının dürüstçe ifşa edilmesi çok uzun zaman alacak. Bu arada bunlar milyonlar. Bize şimdi Kovid aşısı zayiatlarının gerçek sayılarını sağlayın.

Vicdanınızı uyandırmak için kaç tane yeterli olacak?

Acil durum onayından önce FDA tarafından bilinen yan etkilerin listesi:

1- Guillain-Barré sendromu (Bağışıklık sistemi, sinirlere saldırır ve sinirlerin etrafındaki miyelin kılıfın zarar görmesi. Bağışıklık Sistemi Hastalığı)

COVID-19 “Aşısı” ve Nürnberg Yasası. İnsanlığa Karşı Suçlar, Soykırım

2- Akut yayılmış ensefalomiyelit (Nadir görülen ve tanı aşamasında sıklıkla gözden kaçabilen bir sendromdur.)

3- Enine miyelit (omuriliğin bir kesitinin her iki tarafının iltihaplandığı anlamına gelir.)

4- Ensefalit/ensefalomiyelit/meningoensefalit/menenjit/ensefalopati

5- Konvülsiyonlar /nöbetler (Beyin hücrelerinin normal dışı bir aktivite göstermesi.)

6- İnme, Felç

7- Narkolepsi ve katapleksi (Kas ton, ani uyku hali)

8- Anafilaksi (Hemen tedavi edilmesi gereken ciddi, potansiyel olarak hayatı tehdit eden alerjik bir reaksiyondur.)

9- Akut miyokard ihlali (Kalp krizi bir veya daha fazla koroner arterin tıkanması sonucunda gerçekleşen, hayatı tehdit eden bir durumdur ve doku hasarına neden olur.)

10- Miyokardit/perikardit (Kalp duvarının orta tabakasının iltihaplanması olarak da tanımlanabilen miyokardit, kalp kası hücrelerinde bozulmalara yol açar. Hastalığın çoğunlukla kaynağı olan viral enfeksiyonlardır.)

11- Otoimmün hastalık (Bağışıklık sisteminin kendi dokularına saldırmasına otoimmün hastalıklar denir.)

12- Ölümler

13- Hamilelik ve doğum sonuçları

14- Diğer akut demiyelinizan hastalıklar (Sinir sistemindeki nöronlarda myelin kılıfı hasarı sonucu meydana gelen hastalıkların genel ismidir.)

15- Anafilaktik olmayan alerjik reaksiyonlar

16- Trombositopeni (Kanınızda platelet adı verilen hücre parçacıklarının normalden daha az sayıda bulunması durumudur.)

17- Yaygın damar içi pıhtılaşma

18- Venöz tromboembolizm ( Damarda Kın Pıhtısı)

19- Artrit ve artralji /eklem ağrısı (Eklem ağrısına artralji, eklem iltihabına artrit denmektedir.)

20- Kawasaki hastalığı (Orta Büyüklükleteki damarlarda iltihaplanma)

21- ÇOCUKLARDA Multisistem İnflamatuar Sendrom (Kalp, akciğerler, böbrekler, beyin, cilt, gözler veya gastrointestinal organlar dahil olmak üzere farklı vücut bölümlerinde iltihaplanma)

22- Aşı sonrası ortaya çıkan hastalıklar durumu

İmzalı

İyi niyetli ve vicdan sahibi kişiler de dahil olmak üzere Toplama Kampından kurtulanlar, oğulları ve kızları ve torunları.

Mevcut Rızalara Göre:

Haham Hillel Handler
Hagar Schafir
Sorin Shapira
Mascha Orel
Morry Krispijn
Shimon Yanowitz
Hila Moscovich
Tamir Turgal
Amira Segal
Jacqueline Ingenhoes
Andrea Drescher
Edgar Siemund, Esq.

Kaynak : https://www.globalresearch.ca/stop-the-covid-holocaust-open-letter/5755902

Anahtar Kelimeler:
SARSCOV2MRNANürnbergEMA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep A. 2 yıl önce

Şu Hahamların gösterdiği duyarlılığı biz de gösterebilen tek bir hoca gösterin bana!

Avatar
Dahi 2 yıl önce

cübbeli ahmet çok duyarlı. aşı olun diyor.tip doktoru mübarek.

Avatar
Z 2 yıl önce

Yalnız şu süreci tezgahlayan global çetenin büyük bir bölümü köklü yahudi ailelerden oluşuyor.

Avatar
Hurafe düşmanı 2 yıl önce

Hahamlardan bile medet umacak duruma düştünüz safsatacılar.