Öne Çıkanlar Twitter Sosyal Tıp Bahçeli Mendy Chitrik Sağlık Bakanlığı

GELENEKSEL TIP AÇISINDAN “AŞI KULLANILMAMALIDIR.”

Yani vücuttaki protein üretim sırası şu şekildedir:

Kalıtsal bilgi (DNA)> haberci madde (mRNA)> protein.

5gvirüsnews Haber Merkezi Antalya / 13 Nisan 2021

Aşılanmış RNA elbette DNA'ya dönüştürülebilir! Bu gerçek herkes tarafından bilinmelidir -ve bir süredir de öyle. Farklı taraflar tam tersi olduğunu iddia etseler de! Bu kesinlikle bir sır değil ...

Bu konuda kendinizi daha iyi yönlendirebilmek için: Şu anda piyasada ne tür aşılar var?

1- RNA aşıları (ör. BioNTech'in yeni aşısı)

2- DNA aşıları / (vektör aşıları) (örneğin AstraZeneca'nın yeni aşısı)

3- Diğer aşılar, ör. B. Canlı veya ölü aşılar (örn. Kızamık veya difteriye karşı)

İlk ikisi genetiği değiştirilmiş maddelerdir. Yine açıklığa kavuşturuldu: Genetiği değiştirilmiş nükleik asitler yoluyla bir transfer var.

RNA, bir kodun (bölüm) bir kopyasıdır, mRNA bir haberci görevi görür. Bize yeni aşılarla vermeyi amaçladıkları bu genetiği değiştirilmiş RNA, bu bilgileri aktarmak, bir plan sağlamak için kullanılıyor.

RNA aşıları, nanoteknoloji yöntemlerini kullanarak DNA aşılarının etkinliğini kısaltır. ( Nanopartiküller biyoorganizma için son derece tehlikelidir ve onarılamaz hasara neden olur) . RNA, doğrudan sitoplazmamıza dahil edilir. Temelde DNA aşıları ile uygulanması gereken bir adımı atlıyorsunuz.

Bir Plan dahilinde DNA'ya müdahale eden aşılar, genetik yapımızı bozan genetik deneylerdir.

Çalışmalar ve araştırmalar bir dizi öngörülemeyen, dolaylı zararları zaten ortaya çıkardığından, bu manipülasyonun uzun vadede vücudumuzda neye yol açacağını kimse henüz yüzde yüz tahmin edemiyor.

RNA AŞILARI DOKU DEĞİŞİKLİKLERİNE (HASTALIK SEMPTOMLARI) VE CİDDİ OTOİMMÜN REAKSİYONLARA NEDEN OLDU!

Canlıların tüm yapıları ve işlevleri esas olarak proteinler  ve protein bileşikleri tarafından belirlenir ve kontrol edilir -hedeflenen ve sıkı bir şekilde kontrol edilen üretimleri bu nedenle her yaşam biçimi için vazgeçilmezdir.

Bu protein sentezinin tam planı, her canlının, "genetik bilgisinde" kodlanmıştır.

Bu protein planlarını protein üreten hücre bileşenlerine (sözde ribozomlar) taşımak için, bilgileri haberci RNA (sözde transkripsiyon) adı verilen çok daha küçük taşıma moleküllerine aktarılır. Bu mRNA molekülleri daha sonra ribozomlarda, son derece karmaşık (vücut) proteinlerin (sözde çeviri) sentezi için doğrudan talimatlar olarak görev yaparlar, bunlar birleştikten sonra işlevlerine bağlı olarak ya hücrede kalırlar ya da kabuğuna yerleştirilirler.

Ayrıca hücre dışına kanalize edilebilir daha fazla taşıma için çıkarılır.

Yani vücuttaki protein üretim sırası şu şekildedir:

Kalıtsal bilgi (DNA)> haberci madde (mRNA)> protein.

(Böylece proteinlerin% 90'ı için DNA planı bulunamadı ...)

Bu sekans -yine basit bir şekilde, "protein biyosentezinin merkezi dogması" dır, (Crick F. 1970. Nature 227, 561-563 (1970) ) -DNA ve mRNA aşılarının güvenliği büyük önem taşımaktadır.

RNA AŞILARI NEDEN ÖNEMLİ

Bu yüzden imkansız görünüyordu ve bugün hala mRNA aşıları hakkındaki güvenlik tartışmalarında, bir RNA'dan (örneğin aşı) alınan genetik bilgilerin, aşılanan kişinin DNA'sına (örneğin kalıtsal bilgiler) geri yazıldığı tartışılıyor.

Ama birazdan bu düzenin istisnaları olduğunu öğreneceğiz, çünkü tersi de geçerli. Bu, RNA'nın DNA'yı saçmalığa çeviremeyeceği iddiasını azaltır.

HIV'den [yanlış yorumlama, virüs bilimsel olarak kanıtlanmamıştır] , ancak bunun doğru olmadığı bilinmektedir: Çok sayıda [yanlış yorumlanmış] virüs, özellikle HIV gibi sözde retrovirüsler, DNA'yı çok iyi sentezleyebilen enzimler içerir. RNA'dan: sözde ters transkriptazlar (RT'ler).

Ve dahası: O zamanlar yalnızca virüslerde bulunduğundan şüphelenilen bu enzimleri spesifik olarak inhibe etmesi amaçlanan ilk HIV ilaçlarının zayıf tolere edilebilirliği, diğer şeylerin yanı sıra, insan hücrelerinin de RT'ler içermesinden kaynaklanıyordu ( bkz. spektrum ). Bu, RNA'nın aşılanan kişinin DNA'sına dahil edilmesinin insan hücrelerinde göz ardı edilemeyeceği ve kesinlikle genetik bilgilerimizde değişikliklere yol açabileceği anlamına gelir.

Başka bir gerçek: RNA'nın DNA'ya dönüşümü (retrotranspozon)

Dikkat Aşağıdaki virüsler bugüne kadar bilimsel olarak kanıtlanmamıştır ve izole edilmemiştir. Tamamen normal fiziksel süreçlerin yanlış yorumlanmasıdır.

Ters transkriptaz ilk olarak retrovirüslerde (örneğin HIV, HTLV, SIV) keşfedilmiştir. Bir RNA genomuna sahip bu virüsler, genomlarını DNA'ya yeniden yazmak için RT kullanır. RT böylelikle virüsün çoğalmasında çok önemli bir işlevi yerine getirir. Ek olarak, hepadnavirüsler gibi bazı DNA virüsleri (örneğin, hepatit B'ye neden olan patojen (HBV, protein P) veya bitkilerde meydana gelen kaulimovirüsler) ayrıca bir RT içerir. Retro elemanlar olarak da adlandırılan sınıf I transpozonlar da eski, mutasyona uğramış retrovirüslerden türetilir. Bunların kopyalanması için bir RT'ye ihtiyacı vardır. Bu ya sizin tarafınızdan kodlanır (otonom HAT'lar ve LTR retrotranspozonları) ya da kullanıma sunulmalıdır (örneğin SINE'ler ile). ( 11 Mart 2021 itibarıyla Wiki alıntı )

Vektör aşılarıyla ilgili durum herkes için açıksa, mRNA aşıları konusunda maalesef bu herkese ulaşmış gibi görünmüyor. Bilim dergisi Spektrum, haklı olarak aşağıdaki aşıların DNA'da bir değişikliğe neden olabileceğini, ancak görünüşe göre RNA aşılarının sorunlarının farkında olmadığını yazdı.

AstraZeneca aşısı, Johnson & Johnson / Janssen adayları ve Rus aşısı Sputnik V gibi, bilim adamlarının üremeleri için gerekli genleri çıkardıkları adenovirüslere dayalı vektör aşılardır. AstraZeneca, şempanzelerde (Y25 olarak adlandırılır) doğal olarak oluşan bir patojen kullanır ve Johnson & Johnson aşısı insan adenovirüsü 26 kullanır.

Adenovirüs Aşıları Çekirdeğe Girer

Zürih Üniversitesi'nde viral immünobiyoloji profesörü olan Christian Münz, "Bu beni biraz endişelendiriyor." diyor.

Kromozomların dışındaki hücre çekirdeğinde bulunan DNA, heterolog rekombinasyon olarak bilinen rastgele bir süreç olan genoma dahil edilebilir. Christian Münz , "Ne yazık ki, bu entegrasyon umulduğu kadar nadir.” olmadığını söyledi.

"Farelerde, enjekte edilen her milyon virüsten biri konakçı DNA'ya entegre edilir - ve AstraZeneca aşısıyla, doza bağlı olarak 25 ila 50 milyar virüs enjekte edilir."

Bu, RNA aşısına kıyasla daha yüksek bir uzun vadeli hasar riski ile sonuçlanır. Erken gen tedavilerinde ortaya çıktığı şekliyle kanser ortaya çıkabilir. "Ancak, çok daha sık entegre olan retro ve lentivirüsler kullandılar" diyor Münz. "Adenovirüslerde risk çok daha düşük." Kaynak: spektrum - Adenovirüs DNA'sı genoma dahil edilecek mi?

Robert F.Kennedy Jr.'ın bir gönderisinden alıntı yapıyorum (anlatı açısından)

Gates'in on yıldan fazla bir süredir desteklediği test edilmemiş ve oldukça tartışmalı RNA deneysel teknolojisi. Moderna, geleneksel aşılarda olduğu gibi bir antijen ve bir adjuvan enjekte etmek yerine, koronavirüsün genetik kodunun küçük bir parçasını insan hücrelerine enjekte ediyor. İnsan vücudundaki DNA'yı değiştirir ve hücrelerimizi virüsle savaşmak için antikorlar üretecek şekilde yeniden programlar. mRNA aşıları, ‘germ hattı gen düzenleme’ adı verilen bir genetik mühendisliği biçimidir. Moderna'nın genetik değişiklikleri daha sonra gelecek nesillere aktarılıyor. "

RNA Aşılarının Bazı Dezavantajları Şunlardır:

mRNA'nın bu sonuncu doğal kararsızlığı aynı zamanda mRNA aşılarının hazırlanması ve uygulanmasındaki problemlerden biridir. Bir yandan mRNA'nın bozulmasını önlemek veya en azından geciktirmek ve diğer yandan uygulanan (örneğin enjekte edilen) mRNA'yı çalıştığı yere (yani ribozomların daha sonra istenen protein sentezini gerçekleştirdiği hücrelere getirmek) ), çok çeşitli oldukça karmaşık katkı maddeleri kullanılır. Bu katkı maddelerinin çok azı için şu anda anlamlı güvenlik çalışmaları mevcuttur ( Roier S. 2019. Trillium Immunologie 3/2019. Erişim tarihi 3 Mayıs 2020.), en sık kullanılan yardımcılardan bazıları nanoteknolojiye atanabilir (örneğin, lipon nanopartiküller, LNP'ler), bunun için insan kullanımında yalnızca çok sınırlı ve çelişkili deneyimler vardır.

( Bkz. Roier S. 2019. Trillium Immunologie 3/2019. Erişim tarihi 3 Mayıs 2020 ) |

( NANO parçacıklarından kaynaklanan MEGA riskine bakın - doku ve genetik bilgilerin yok edilmesi )

Geleneksel aşılardan daha açık bir şekilde, laboratuvar hayvanları üzerindeki çalışmaların insanlara aktarılabilirliğinin mRNA aşıları ile garanti edildiği görülmemektedir. En son mRNA aşısı çalışmalarının ikisinde (kuduz ve grip), insan deneklerde test hayvanlarında (fareler ve aynı zamanda maymunlar veya domuzlar gibi daha büyük memeliler ) mükemmel bir bağışıklık tepkisine (gerçekte vücudun zehirlenmesi ) rağmen , düşük veya hiç antikor oluşumu bulunmadı.

Pardi N. 2020. İmmünolojide Güncel Görüş. 65: 14–20 (PDF sayfası 18/19)

İnsan deneklerle yapılan birkaç çalışma bile, ciddi aşı yan etkileri için önemli bir potansiyel olduğunu göstermektedir: Alman CureVac şirketi tarafından yapılan bir kuduz aşısı üzerinde bugüne kadar yapılan en büyük çalışmada, sadece 101 deneğin% 78'i sistemik yan etkiler gösterdi (ateş, üşüme, ...) ve aşılanan insanlardan biri yüz sinir felci geçirdi.

Alberer M. 2017. The Lancet. 390 (10101): 1511-20

Pardi N. 2018. Doğa İncelemeleri İlaç Keşfi. 17 (4): 261-79

Gönüllü insanlarda mRNA aşıları ile yapılan diğer çalışmalar, otoimmünolojik enflamatuar süreçler dahil olmak üzere şiddetli lokal veya sistemik (enflamatuar) reaksiyonlar da göstermiştir (Pardi 2018).

Pardi N. 2018. Doğa İncelemeleri İlaç Keşfi. 17 (4): 261-79

Ek olarak, mRNA aşıları sırasında hücrelerin dışında kaçınılmaz olarak ortaya çıkan mRNA, hücre duvarı geçirgenliğinde bir değişiklik (olası su tutma / ödemin sonucu) ve patolojik kan pıhtılaşmasının teşvik edilmesi dahil olmak üzere çeşitli patolojik reaksiyonlara neden olur. Tromboz.

Pardi N. 2018. Doğa İncelemeleri İlaç Keşfi. 17 (4): 261-79

GELENEKSEL TIP AÇISINDAN AŞI KULLANILMAMALIDIR

1- Çünkü RNA, çeşitli mekanizmalarla DNA'ya dönüştürülür ve kromozomlara zarar verir.

2- Çünkü virüsün bileşenleri olarak yanlış yorumlanan vücudun kendi enzimlerini etkiler.

Kesin olarak söylemek gerekirse, BioNTech RNA aşısı nanopartiküllerin kendisinden daha tehlikelidir, çünkü aşı RNA'sı lipo nanopartiküller içinde paketlenmiştir ve burada esasen beyinde biten ve içinde olduğundan çok daha sık narkolepsiye neden olan çift reaktif bir karışım buluyoruz.

Mainz (mRNA) aşısı, alerjen olarak bilinen çözücü PEG (polietilen glikol) dahil olmak üzere çözünmeyen ve sürekli olarak çok reaktif nano partikül formunda yağlar içerir. Ek olarak, bilinmeyen sayıda insanda, aşı, kromozom iplikçiklerinin kırılmasına ve sonuçta yavruda enerji zayıflığına, kısırlığa ve sakatlığa, yani kromozom ipliği kırılmalarının kadın ve erkeklerin "germ hattında" da meydana gelmesine yol açacaktır.

Bu, Uğur Şahin'in şahsen sorumlu olduğu aşı hasarının mümkün olan en kısa açıklamasıdır ve kesinlikle gözlemlenebilir sayıda ölüme yol açacak ve bu da sonuç olarak virüse atfedilecektir.

Kötü bir biyolojideki (geleneksel tıp) hurafenin bakış açısından, toplu iade yükümlülüğü ile birleştiğinde, aslında doktorların aşılamanın etkinliğine inandıklarını varsaymaya meyilli olabilir.

Görevimiz sorumluları şeytanlaştırmak değil, yanlış yaklaşımlarını kendilerinin fark edebilmeleri için onlara hatalarını göstermek olmalıdır.

Kaynak : https://www.samueleckert.net/wenn-verimpfte-rna-im-koerper-zu-dna-umgewandelt-wird/

Anahtar Kelimeler:
DNAMRNARNE
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin tetik 3 yıl önce

Hocam sizin bu aşılar hakında söylediklerinizin doğru olduğunu kabul ediyorum fakat yapılacak bir şeyinde olduğunu zannetmiyorum çünkü benim gibi düşünenleri önce ailesi sonra mahaledekiler son olarak tüm toplum tarafından izole edilir öyleki apartmanların önündeki cöp konteynırlarına sütcüler alsın diye asılan ekmekleri almamıza bile izin vermezler.