Öne Çıkanlar AHİM TMK Abdullah Gül Domuz Gribi AK Parti

Grafen Güvenli mi? / BELGELERLE

5gvirusnews Haber Merkezi Londra / 6 Ağustos 2023

Artık modRNA’larda grafen var mı yok mu tartışması sona erdi. Yayınladığımız bu yazı da bu soruya büyük ölçüde açıklık getiriyor. Tabii ki bundan sonra da bilimsel makale ve araştırmalar olacaktır. Ama ilgili yazımızdaki bilgileri yadsınmayacaktır.  

Kurucu ortağı olduğumuz Dünya Sağlık Konseyi web sayfasında araştırmacı Francesca Havens, modRNA sıvıları ile birlikte belki de en çok dikkat çeken bu sıvılarda grafen var mı yok mu sorusuna ve tartışmaya çok yönlü açıklık getirdi.(bkz)

Ve özelikle makalenin sonunda ayrıntılı olarak verilen belgelerden, Grafen’e ilişkin yayınlanan bilimsel referansları da takip edebilirsiniz. Grafen araştırmasında, kuşkuları gidermek ve belgeli olması için kaynakçaların içeriği konusunda da özet bilgi verilmiştir. Yine Covid-19 sıvılarından, Pfizer/BioNtech ve diğer enjeksiyonlarda bulunan grafen hidrojelin mikroskobik görüntüsü belgeler arasında bulunmaktadır. (bkz)

Covid-19 enjektabllarında gerçekten bulundu mu?

Bazı insanların enjeksiyon bölgelerinde manyetik alan oluşmasının nedeni bu olabilir mi?

Kanıtlara bir göz atalım.

Grafen oksit veya indirgenmiş grafen oksit (GO/rGO), yirmi yıldan kısa bir süre önce icat edildiğinden bu yana pek çok araştırmaya, pek çok kullanıma ve pek çok tartışmaya konu olmuştur.

Birkaç yıl öncesine kadar çoğu insan PEG, lipid nanopartiküller ve hatta GO gibi artık yaygın olarak kullanılan şeylerin hiçbirini duymamıştı. Oysa şimdi milyonlarca, hatta bazılarına göre milyarlarca kadın ve erkek, geceleri rüyalarına giren grafenin karanlık, elektrikli meleğiyle uyuyor.

Nasıl yani diye sorabilirsiniz, eğer bu sizin için henüz yeniyse?

En güçlü tartışmalar şu anda, bazılarının sürekli armağan olarak adlandırdığı bu paradigma değiştiren uzun süreli sağlık krizinin ortasında yaşanıyor: pandemi. Avrupa Birliği'nin 2013'ten bu yana devam eden 1 milyar Euro'luk Grafen Amiral Gemisi projesinden ve endüstriye yönelik web sitesi graphene-info.com'dan elde edilen kanıtlara inanacak olursak, GO kesinlikle her şeyin içinde var! Pillerden hijyenik pedlere, biyomedikal uygulamalar için algılama mürekkebinden burun aşılarına, su filtrelerinden DNA dizilemeye, tenis raketlerinden araba parçalarına ve elektronik cihazlara kadar her şeyde var. Sıcaklıktaki değişikliklere ve ayrıca ortamdaki elektromanyetik frekanslardaki değişikliklere yanıt olarak kendi kendine bir araya gelebilir. 2004 yılında keşfedilen bu madde, kendi kendine bir araya gelen nanotüplere kadar daha büyük ölçekli düzeneklerde kullanılmaktadır.

Çelikten 200 kat daha güçlü olmasının yanı sıra mükemmel bir ısı ve elektrik iletkeni olduğu, çok manyetik olduğu ve mükemmel ışık emme özelliklerine sahip olduğu söylenmektedir, bu da onu hemen hemen her endüstride anlaşılır bir şekilde çok aranır hale getirmektedir.

AÇIK BİR SORU: GRAFEN GÜVENLİ Mİ?

Toksikoloji çalışmaları, endüstrinin katlanarak büyümesine eşlik etmiş ve grafenin her alanda ve beyin de dahil olmak üzere insan vücudunun herhangi bir bölümüne nüfuz edebilecek formlarda kullanılmadan önce daha fazla araştırma yapılması gerektiğine işaret etmiştir.

Çeşitli akademisyenler ve araştırmacılar, RAMAN spektroskopisi elektron mikroskobu teknikleri aracılığıyla, 2021'de Almeria Üniversitesi'nden kimyager Prof. Dr. Pablo Campra ile başladı (bkz) ve diğer araştırmalarla desteklendi; Zeee Media 2022, Avusturyalı Patologlar 2021, Biscardi 2021, Botha 2021, Burkhardt 2021, Cipelli 2022) Covid-19 enjektabllarında grafenin mevcut olduğunu göstermiştir, Delgado Martin 2022, Deruelle 2022, Exposé News 2023, Gazzeri 2022, Giovannini 2022, Google Patents 2023, Hugues 2022, Iturriga 2021, Lee 2022, Madej 2021, Milhacea 2023, Monteverdi 2022, Nagase 2022, Nixon 2022, Noack 2021, Reissner 2021, Smith 2022, Van Welbergen 2022, Verkerk 2021, Wagh 2022, Wakeling 2022, Yanowitz 2022, Young 2021 ve Zalewski 2021

Buna ek olarak, grafenin hidrojellerde (bkz) ve maskelerde kullanıldığına dair kanıtlar vardır, bu nedenle insan hayvanı hangi yöne dönerse dönsün, bir grafen tuzağı vardır.(bkz)

GRAFEN VE NANO ŞEYLERİN İNTERNETİ

Bildiğim kadarıyla insan-makine arayüzlerinin oluşturulmasına yönelik herhangi bir kamu istişaresi yapılmadı, ancak tam da bunu inceleyen çok sayıda araştırma var:

"Bilgi aktarmak için moleküllerin kullanıldığı biyo-esinlenmiş moleküler iletişim (MC), fizyolojik olarak ilgili ortamlarda doğal biyouyumluluğu, enerji verimliliği ve güvenilirliği sayesinde Nano Nesnelerin İnternetini (IoNT) gerçekleştirmek için en umut verici tekniktir.”

Bu tür nano iletişimlerdeki ana zorluk, biyolojik sistemlerde kullanıldığında malzemelerin elektriksel ve manyetik olarak elverişli nitelikleri gibi görünmektedir ve grafen mükemmel bir çözümdür. Birçok çalışmada, teknolojinin rızası olsun ya da olmasın implante edilmesi nedeniyle yaşayan erkek, kadın ve çocukların ya da diğer hissedebilen varlıkların gerçekliğine atıfta bulunulmadığına dikkat edin: dil her zaman eğiktir ve 'biyouyumluluk' veya 'moleküler iletişim' veya 'fizyolojik olarak ilgili' ifadelerine atıfta bulunur, ancak açıkça insan bedenlerinden bahsediyoruz. Kanser için ilaç dağıtımı gibi belirli biyolojik işlevlere daha açık bir şekilde odaklanan diğer çalışmalar, hedeflenenin insan vücudu veya hücreleri olduğunu kabul etmektedir.

Doğal olarak, bu malzemeler ve nanoteknolojik sistemler için, hasta sonuçlarını iyileştirmek için ilaç dağıtımına tam olarak uygulamak veya iyileşmeyi artırmak için dokular için iskele olarak kullanmak gibi oldukça övgüye değer görünen birçok uygulama vardır, kimse buna itiraz edemez. Bununla birlikte, hızla gelişen bu teknolojilerin daha karanlık amaçlara yöneltilebileceği şüphesi, yukarıda da belirtildiği gibi çok sayıda araştırmacı tarafından incelenmiştir.

Bununla birlikte, pandemi boyunca senkronize edilmiş küresel ötesi hükümet kararlarının altında yatan kararlı tutarsızlık ve bilim eksikliği o kadar barizdi ki, kendi kariyerleri, gelirleri veya itibarlarından çok insanlığın refahından korkan araştırmacılar ve bilim adamları, neyin yanlış gitmiş olabileceğini açıklığa kavuşturmak için araştırmaya yöneldiler.

Bazı doktorlar, elektro-duyarlı hastaları ile 'Covid' semptomlarıyla gelenler arasında bir geçiş olduğunu fark etti ve daha ileri araştırmalar, vakaların hepsinin bir cep telefonu direğinin dikildiği bir bölgeden geldiğini belirtti. Ortaklaşa yapılan daha ileri araştırmalar, 273 İspanyol huzurevindeki yaşlıların ilginç bir şekilde konutlarının hemen dışında mobil antenlere sahip olduğunu ortaya koymuştur. Diğerleri ise binlerce sosyal medya paylaşımında insanların enjeksiyon bölgelerinde, hatta göğüslerinde, sırtlarında ya da alınlarında gösterdikleri manyetizmaya atıfta bulunmaktadır. Elbette hükümet, endüstri ve think-tank destekli 'gerçek' denetleyicilerinin hepsi bu fenomeni inkar ediyor.

Endüstri çok fazla protesto mu ediliyor?

Grafenin tespitine yönelik konferanslar düzenleniyor ve bu karşılaştırmaları yapabilmek için sayısız endüstriyel tedarikçi bulunuyor. İnsanlardan ve hatta mezarlıklardaki ölü insanlardan (2021'den itibaren) gelen beyan edilmemiş MAC adresleri fenomenini gösterdiğini iddia eden tıp doktoru yapımı belgeseller bile var!

GRAFEN 'KORONA'

Graphene Info'dan alınan bilgiler, insan vücudunun grafene bir patojene davrandığı gibi davrandığını açıklamakta ve Dr. Sevillano'nun hastalarının bulunduğu coğrafi bölgeyi araştırırken şüphelendiği gibi, grafen-radyasyon arayüzünün bir solunum yolu enfeksiyonuna neden olabileceğine dair artan şüpheye dikkat çekmektedir. Bu, DSÖ tarafından ilan edilen pandeminin altında yatan virüsün, bilgi edinme özgürlüğü talepleri yoluyla sorgulanan herhangi bir hükümet, sağlık departmanı veya kurum tarafından elde edilemediği ve tespit edilemediği bir dönemde gerçekleşti.

Grafenin cep telefonu antenlerinden yayılan EMF tarafından büyütülmesi mümkün mü?

Araştırmalarında koronavirüs enjekte edilebilir şişelerinde yaşam ya da canlı maddeye dair hiçbir kanıt bulamadıklarını belirten araştırmacılara ne demeli?

Biyoteknolojideki tüm grafen araştırmaları, çoğunlukla sıradan insanlar için belirsiz olan çoklu amaçlar için bir şekilde vücuda sokulmasını amaçlamaktadır. Ancak buradan yola çıkarak, enjekte edilebilir ürünlerde HIV virüsü ve diğer olağandışı viral dizilerin varlığı konusunda kamuoyunu uyaran Profesör Montagnier gibi saygın virologlar tarafından yapılan araştırmaları küçümsemek ya da hafife almak istemem. İşte bu yüzden kafa karıştırıcı buluyorum.

Grafen vücuda girdikten sonra, onunla başa çıkmak için bir ağ ya da enflamatuar protein tacı çeker ve bir başka dikkat çekici tesadüf olarak bu, ana akım medya ve sağlık yetkilileri tarafından sık sık tasvir edilen koronavirüs tacı ile esrarengiz bir benzerlik taşır. Bağlantısı verilen makalede ayrıca bağışıklık sistemini atlatmak için "'gizli' NP'lerin hidrofilik polimer PEG ile kaplanarak nasıl geliştirildiği" anlatılmaktadır. Aynı makalede, nanopartiküller tarafından tetiklenen protein koronaları fenomenine ve bunlarla şu ya da bu şekilde nasıl mücadele edileceğine adanmış araştırma makalelerinin sayısının giderek arttığına değinilmektedir.

GRAFEN & KİTOSAN, BİR BAŞKA ELEKTROMANYETİK SORUN

Sanki geri kalanı yeterince kafa karıştırıcı değilmiş ve cüzdanları için değil de insanlık ve Hipokrat yemini için orada oldukları anlaşılan bilim insanları ve yorumcular arasında bile büyük bölünmeler ve tutarsızlıklar yaratmamış gibi, çok az araştırılmış akıllara durgunluk veren bir bağlantı daha var: grafenin bahsedilen tüm uygulamalardaki işlevselliği ile karbon bakımından zengin böcek dış iskeleti özü olan kitosan arasındaki bağlantı. Yine, bu son derece teknik, birleşik nanomateryal sağlık bilimleri için yeni bir çözüm olarak selamlanıyor. Ancak, bu alandaki potansiyel kullanımları da sorgulayan araştırmacılar var.Ve bu konuda geniş referanslar mevcut.

İnanılmaz tesadüflerin sayısı nedeniyle, izleyiciler enjekte edilebilir/intranazal modifiye nanopartikül ilaç dağıtımı, 5G ağının hızla genişlemesi ve uluslarüstü kurumlar tarafından ilkokullara kadar yoğun bir şekilde teşvik edilen böcek diyeti üçgeni arasındaki ilişkiyi sorgulamaya başlıyor. Bazı çalışmaların doğal bir yakınlık olduğunu öne sürdüğü kitin ve grafen arasındaki yakınlık konusunda çok az açıklığa kavuşturulmuş bir soru var. Tıp, uçak yakıtı ve bitki yetiştirme de dahil olmak üzere potansiyel teknoloji alanlarından herhangi birinden açıklanmayan grafen dağıtımına sahip böcek açısından zengin bir diyet, kitin ile otomatik olarak birleşerek vücuttaki grafeni artırabilir ve böylece bilgi toplamak veya iletmek için kullanılan bir sensör olarak potansiyel olabilir mi?

Son üç yılda sıradan insanların gelişmeleri takip etmek ve teknoloji ve tıbbın şimdiye kadar bilinmeyen alanlarını incelemek için yapmak zorunda kaldıkları araştırma miktarının bir Doktoraya layık olduğunu düşünüyorum, hatta neden DPan olmasın? Diğer pandemi mezunu arkadaşlarım gibi ben de, sıradan kadın ve erkeklerin bedenlerine, ailelerine ve yaşamlarına bu derece karmaşıklık ve müdahaleyi seçip seçmedikleri konusunda kendilerine danışılmadan ışık hızında ilerleyen bu farklı teknoloji alanlarının çarpışmasını ve gizli anlaşmasını vicdansızlık olarak görüyorum. Bu durum farkındalık, daha fazla araştırma ve değerlendirme gerektirmektedir.

Kanıtlara baktınız mı ve ne düşünüyorsunuz?

AÇIKLAMALI BELGE ve KAYNAKÇALAR;

Adhikary R. ve diğerleri (2015). HIV enfeksiyonları için hedefleme platformları olarak akıllı nanopartiküller. Nanoscale. 2015 May 7;7(17):7520-34. doi: 10.1039/c5nr01285f. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25874901/ Özellikle kan beyin bariyeri boyunca taşınmanın harici manyetik etki ile nasıl üç kat arttığını gösteriyor.

Avustralyalı Bilim İnsanları. (2022, 8 Nisan). Son Dakika: Avustralyalı İhbarcı Bilim İnsanları Nanoteknoloji ve Grafen Oksit Kanıtları Sunuyor. Zeee Media. https://zeeemedia.com/interview/uncensored-whistleblower-scientists-confirm-nanotech-the-great-reset/

Avusturyalı Bilim İnsanları. (2021, 20 Eylül). COVID-19 Aşılarının Beyan Edilmemiş Bileşenleri. Patoloji Enstitüsü'nde Basın Toplantısı Sunumu, Reutlingen. https://pathologie-konferenz.de/en/

Azarnezhad, A. ve diğerleri (2020) Crit Rev Toxicol. Lipid bazlı nanoyapıların toksikolojik profili: tamamen güvenli nanotaşıyıcılar olarak kabul edilirler mi? 2020 Feb;50(2):148-176. doi: 10.1080/10408444.2020.1719974. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32053030/

Baric, R (2015). Kimerik koronavirüs spike proteinleri için yöntemler ve bileşimler. Amerika Birleşik Devletleri Patenti US9884895B2. https://patents.google.com/patent/US9884895B2/en?q=(coronavirus)&oq=coronavirs

Birò, L.P., (2012). Grafen: nano ölçekte işleme ve son uygulamalar. Nanoscale, 2012 Mar 21;4(6):1824-39. doi: 10.1039/c1nr11067e. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22080243/

Biscardi, D. (2021), Grafen oksit ve aşılardaki diğer adjuvanlar. https://www.europereloaded.com/dr-domenico-biscardi-found-dead-in-his-home-after-announcement-about-covid-vaccines/

Blain, L. ve diğerleri (2014) Harika malzeme grafen insanlar ve çevre için tehlikeli olabilir. https://newatlas.com/graphene-bad-for-environment-toxic-for-humans/31851/

Boothroyd, S. (2015) Kavramsal, kendi kendini birleştiren grafen nano kapsayıcılar. https://pubs.rsc.org/en/content/articlepdf/2015/nr/c5nr02825f

Bornhoeft, LR ve diğerleri (2016) Karbon Nanotüplerin Teslaforezi. ACS Nano.2016 Apr 26;10(4):4873-81. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27074626/; https://unshackledminds.com/graphene-nanotubes-behaviour-under-emf-5g-stimulation-tesla-phoresis-self-assembly/

Botha, Z. (2021). "J&J - Dr. Zandre Botha Kendi Kendine Birleşen Nano Parçacıkları Açıkladı. "Gerçeği Bilmek.” https://www.knowingthetruth.com/jj-dr-zandre-botha-reveals-self-assembly-nano-particles/

Burkhardt, Lang & Bergholz ve diğerleri raporu (2021). COVID-19 aşılamasından sonra ölüm nedeni & COVID-19 aşılarının beyan edilmemiş bileşenleri, https://odysee.com/@en:a5/PK_Tot-durch-Impfung_english:a

Campra, P. (2021, Kasım 2). COVID19 Aşılarında Grafenin Mikro-Raman Spektroskopisi ile Tespiti. Teknik Rapor.

https://www.dropbox.com/s/tnnq4ftw818chmx/FINAL_VERSI%C3%93N_CAMPRA_REPORT_DETECTION_GRAPHENE_IN_COVID19_VACCINES.pdf?dl=0; https://www.researchgate.net/publication/356507702_MICROSTRUCTURES_IN_COVID_VACCINES_inorganic_crystals_or_Wireless_Nanosensors_Network

Cao, Z. ve diğerleri (2021) Karboksil grafen oksit nanopartikülleri, zebra balığı larvalarında nörogelişimsel kusurlara ve lokomotor bozukluklara neden olur. Chemosphere.2021 Mayıs; 270: 128611. doi: 10.1016. 2020.128611. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33092822/

Chakravarty, M. ve diğerleri (2020) Nanoteknoloji tabanlı antiviral terapötikler. Drug Deliv Transl Res. 2021; 11(3): 748-787. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7398286/#!po=70.9738

Chen, Z. ve diğerleri (2020) Farklı boyutlardaki grafen oksit partiküllerinin zebra balığı embriyonik gelişimi üzerindeki toksik etkileri. Ekotoksikoloji ve Çevre Güvenliği, Cilt 197, 1 Temmuz 2020, 110608. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0147651320304474

Chng ELK, Pumera M. (2015) Grafenle ilgili malzemelerin ve geçiş metali dikalkojenitlerin toksisitesi. Rsc Advances.2015;5(4):3074-80. https://www.researchgate.net/publication/276261944_Toxicity_of_graphene_related_materials_and_transition_metal_dichalcogenides

Chung, S. ve diğerleri (2021) Grafen Kuantum Noktaları ve Biyo-görüntüleme, Biyo-algılama ve Terapideki Uygulamaları. Adv Mater. 2021 Jun;33(22):e1904362. doi: 10.1002/adma.201904362. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31833101/

Chuvulin, A. ve diğerleri (2011) Tek duvarlı karbon nanotüp içinde sülfür sonlu grafen nano şeridin kendi kendine montajı. Nature Materials, cilt 10, sayfa 687-692 (2011) https://www.nature.com/articles/nmat3082

Cipelli, R.B. ve diğerleri (2022) https://www.semanticscholar.org/paper/Dark-Field-Microscopic-Analysis-on-the-Blood-of-or-Cipelli-Giovannini/162bf90088a7f2ea6400face3c1ae6e96d8f3890)

Corbo, C ve diğerleri (2015). Nanopartikül protein koronasının sitotoksisite, immünotoksisite ve hedef ilaç iletimi üzerindeki etkisi. NANOMEDICINEVOL. 11, NO. 1. https://www.futuremedicine.com/doi/10.2217/nnm.15.188

Dai, H. ve diğerleri (2006). İlaçların hücrelere verilmesi için taşıyıcı olarak hidrofobik nanotüpler ve nanopartiküller. ABD Patenti US20060275371A1. https://patents.google.com/patent/US20060275371A1/en

Delgado Martin, R. (2022, 14 Ocak). Pfizer Aşısında Olası Mikro Teknoloji ve Yapay Patronların Mikroskopi ile Belirlenmesi. https://www.orwell.city/2022/01/lqc-report.html

Delgado Martin, R. & Sevillano R. (2023) Quinta Columna, "The Game is Over" konferansının tamamı. https://odysee.com/@laquintacolumna:8/CONFERENCIA-19-MARZO-EDITADA1:6

Deng, W. ve diğerleri (2022). COVID-19 için maskeler. Adv Sci (Weinh). 2022 Ocak; 9(3): 2102189. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8787406/

Deruelle, F. (2022) İlaç endüstrisi sağlık için tehlikelidir. COVID-19 ile daha fazla kanıt. Surgical Neurology International, 13(Whitsun):475. https://www.researchgate.net/publication/364617778_The_pharmaceutical_industry_is_dangerous_to_health_Further_proof_with_COVID-19

Dong, C. ve diğerleri (2021) İnfluenza HA/GO-PEI nanopartikülleri ile intranazal aşılama, homo- ve heterolog suşlara karşı bağışıklık koruması sağlar.  https://www.pnas.org/content/pnas/118/19/e2024998118.full.pdf

Dudek, I ve diğerleri (2015). Grafen ve Grafen Oksitin İn Vitro ve İn Vivo Koşullarda Bağışıklık Sistemi Üzerindeki Moleküler Etkisi. Arch Immunol Ther Exp (Warsz). 2016 Jun;64(3):195-215. doi: 10.1007/s00005-015-0369-3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26502273/

Exposé Haberleri (2023). SON DAKİKA: Gizli Pfizer Belgeleri Grafen Oksitin COVID Aşılarında olduğunu doğruluyor ve işte vücudunuzdan nasıl çıkaracağınız. https://expose-news.com/2023/03/31/how-to-remove-graphene-confirmed-in-covid-vaccines/

Fadeel, B. ve diğerleri (2018) Grafen Bazlı Malzemelerin Güvenlik Değerlendirmesi: İnsan Sağlığı ve Çevreye Odaklanma. https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acsnano.8b04758

Frontiñan-Rubio, J. ve diğerleri (2022) Birincil insan akciğer hücrelerinde grafenle ilişkili malzemelerin toksisitesinin hızlı ve etkili bir şekilde test edilmesi.

Scientific Reports, cilt 12, Makale numarası: 7664 (2022). https://www.nature.com/articles/s41598-022-11840-2

Feng WJ (2021) Kitosan-grafen oksit nanokompozitlerin biyomedikal uygulamaları. iScience, 2021 Dec 13;25(1):103629. doi: 10.1016/j.isci.2021.103629. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35106467/

Gao, X. ve diğerleri (2022).Kitosan Nanopartikül Bazlı İntranazal Aşı Taşıyıcısının Geliştirilmesi ve Optimizasyonu. Molecules 2022, 27, 204. https://doi.org/10.3390/molecules27010204.

https://www.researchgate.net/publication/357423916_Development_and_Optimization_of_Chitosan_Nanoparticle-Based_Intranasal_Vaccine_Carrier/fulltext/61e2e6329a753545e2d1dab3/Development-and-Optimization-of-Chitosan-Nanoparticle-Based-Intranasal-Vaccine-Carrier.pdf

Gazzeri, R. (2022). Tarama ve Geçirimli Elektron Mikroskopisi CoV-19 Aşılarında Grafen Oksiti Ortaya Çıkarıyor. Acta Scientific MEDICAL SCIENCES (ISSN: 2582-0931)nVolume 6 Issue 8 August 2022 https://www.semanticscholar.org/paper/Scanning-and-Transmission-Electron-Microscopy-Oxide-Gazzeri/bfaec06ccedc15da5e19465788e8a13e5bc84b11)

Giovannini, F., Benzi-Cipelli, R., & Pisano, G. (2022). Pfizer/BioNtech veya Moderna'dan Anti-COVID mRNA Enjeksiyonlarından Sonra 1.006 Semptomatik Kişinin Kanı Üzerinde Karanlık Alan Mikroskobik Analizi. Uluslararası Aşı Teorisi, Uygulaması ve Araştırması Dergisi 2(2), 385-444. https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/47/80

Google Patentleri (2023). "Graphene Oxide Vaccines", 13,979 sonuç. https://patents.google.com/?q(graphene+oxide+vaccines)&oq=graphene+oxide+vaccines

Gubala, V. ve diğerleri (2018) Tasarlanmış nanomalzemeler ve insan sağlığı:Bölüm 2. Uygulamalar v eUygulamalar ve nanotoksikoloji (IUPAC Teknik Raporu).  Saf ve Uygulamalı Kimya https://doi.org/10.1515/pac-2017-0102. https://www.degruyter.com/document/doi/10.1515/pac-2017-0102/html

Guillet, D. (2023). Homo chimericus: Böcek temelli beslenme yoluyla kitinizasyon, gıda ve ilaçların Grafenizasyonu ile sinerji içinde, yeni bir kimerik ve bağlantılı insan organizması üretiyor. xochipelli.substack.com/p/homo-chimericus-chitinization-through

Fu, C. ve diğerleri (2015) Grafen oksidin laktasyon dönemindeki yavru farelerin gelişimi üzerindeki etkileri. Biyomalzemeler. 2015;40:23–31. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25498802/

Gurunathan, S. ve diğerleri (2019) İnsan Embriyonik Böbrek Hücrelerinde Grafen Oksit Kaynaklı Hücresel Toksisite ve Transkriptom Analizinin Değerlendirilmesi. Nanomaterials (Basel), 2019 Jul 2;9(7):969. doi: 10.3390/nano9070969.

Hanan R. H. Mohamed ve diğerleri (2019) İsviçre farelerinde grafen oksit nanopartikülleri ile kromozomal ve DNA hasarı ve histolojik değişikliklerin indüksiyonu. İlaç ve Kimyasal Toksikoloji. Çevrimiçi yayınlandı. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31368372/

Huang XF ve diğerleri (2016) Mezo ölçekte grafen tozları içeren jet yakıtı sıvı filminin tutuşma ve yanma özellikleri. Mezo ölçekte, grafen tozları içeren jet yakıtı sıvı filminin tutuşma ve yanma özellikleri araştırılmıştır. Jet yakıtı/grafen süspansiyonları hazırlanmış ve sıvı film üretmek için püskürtülmüştür. Sıvı film optik cımbızla tutuşturulmuş, grafen tuzağı, grafenin tutuşması ve yanması, kabarcık oluşumu, jet yakıtının buharlaşması ve kabarcık büyümesi, kabarcık kopması ve sıvı filmin yanması dahil olmak üzere beş farklı aşama belirlenmiştir. Grafenin tutuşması jet yakıtından önce gerçekleşir. Grafenin yanma ısısı, jet yakıtının buharlaşmasını hızlandırmak için bir ısı kaynağı görevi görür. Grafen, bir kabarcık oluşturmak için bir çekirdeklenme noktası görevi görür. Hem yanma ürünlerinin hem de jet yakıtı buharının genleşmesi kabarcık büyümesine neden olur. Kabarcık sınır tabakasının kalınlığı grafen konsantrasyonuna bağlıdır. Kabarcık kaçarken sıvı film yırtılmış ve mikro patlama meydana gelmiştir. Jet yakıtı daha sonra ateşlenmiş ve yanana kadar sürekli yanmıştır. Yanma sırasında alev cephesi hafifçe dalgalanarak iyi bir alev kararlılığına işaret etmiştir. Son olarak, jet yakıtı sıvı filminin optik cımbızlarla ateşlenmesi ve yanması için grafenin endüktif mekanizmasını analiz etmek üzere şematik bir fiziksel model sunulmuştur. Fuel, Cilt 177, 1 Ağustos 2016, Sayfa 113-122.

Hugues, D. (2022) Sözde COVID-19 "Aşılarının" içinde ne var? Bölüm 1: İnsanlığa Karşı Küresel Bir Suçun Kanıtı. https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/52; https://rumble.com/v2075ss-26-labs-c19-vial-contents-comparison-presentationpaper.html

Iturriga G. (2021) VIALS'DE GRAFEN NANOPARTİKÜLLERİNİN (VEYA TÜREVLERİNİN) OPTİK ELEKTRON MİKROSKOPİ ANALİZİ VE EDX KARAKTERİZASYON TESPİTİ, https://www.orwell.city/2021/12/chile.html, https://www.docdroid.net/aW7FEWs/informe-viales-astrazeneca-laser-beam-technology-chile-pdf https://www.docdroid.net/nXwKgDr/optical-electron-microscopy-analysis-and-edx-characterization-detection-of-graphene-nanoparticles-or-derivatives-in-vials-unofficial-translation-pdf

Kucki, M. ve diğerleri (2018) Grafen oksidin insan plasental trofoblast canlılığı, işlevselliği ve bariyer bütünlüğü üzerindeki etkisi. https://iopscience.iop.org/article/10.1088/2053-1583/aab9e2/pdf

Kumar, S. (2020). Grafen bazlı malzeme fizikokimyasal özelliklerinin moleküler adsorpsiyon, yapı ve hücre kaderi ile ilişkilendirilmesi. İletişim Kimyası, cilt 3, Makale numarası: 8 (2020). https://www.nature.com/articles/s42004-019-0254-9

Kuşçu, M ve diğerleri (2021). Nano Nesnelerin İnterneti (IoNT) için grafen tabanlı moleküler iletişim alıcısının üretimi ve mikroakışkan analizi. Scientific Reports, cilt 11, Makale numarası: 19600. https://www.nature.com/articles/s41598-021-98609-1

Latigan, K. ve diğerleri (2018) Grafen Oksit Nanopartiküllerinin RAW 264.7 ve İnsan Tam Kan Hücre Kültürleri Tarafından Üretilen Bağışıklık Sistemi Biyobelirteçleri Üzerindeki Etkileri. Nanomalzemeler (Basel). 2018 Şubat; 8(2): 125. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29495255/Lee, JH. et al. (2016)

Grafen nanoplatelets üretim işyerlerinde maruziyet izleme. Inhal Toxicol. 2016;28(6):281–91. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27055369/

Lee, Y. M. ve diğerleri (2022). COVID-19 Aşılarını Alanların Kan Örneklerindeki Yabancı Maddeler. Uluslararası Aşı Teorisi, Uygulaması ve Araştırması Dergisi 2(1), 249-265. https://www.researchgate.net/publication/360815298_Foreign_Materials_in_Blood_Samples_of_Recipients_of_COVID-19_Vaccines

Li, B. ve diğerleri (2014) Polietilen glikol kaplamanın intravenöz enjeksiyondan sonra farelerde nano ölçekli grafen oksitin biyodağılımı ve toksisitesi üzerindeki etkisi. Int J Nanomedicine. 2014;9:4697–707. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25356071/

Li, B. ve diğerleri (2013) Farelerde intratrakeal olarak aşılanan grafen oksidin biyodağılımı ve pulmoner toksisitesi. NPG Asya Mater. 2013;5:E44. https://www.researchgate.net/publication/260219537_Biodistribution_and_pulmonary_toxicity_of_intratracheally_instilled_graphene_oxide_in_mice

Liu, LJ ve diğerleri (2021) Kanser tedavisi için grafen oksit bazlı çok işlevli nanomalzemelerde son gelişmeler. Cancer Nanotechnology, cilt 12, Makale numarası: 18 (2021). https://cancer-nano.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12645-021-00087-7

Liu, Y. ve diğerleri (2013) Grafen oksit in vitro ve in vivo mutajenezi indükleyebilir. Sci Rep. 2013;3:3469. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24326739/

Liu, Z ve diğerleri (2020) Doku Mühendisliğinde Manyetik Duyarlı Hidrojellerdeki Son Gelişmeler.  Front Chem. 2020; 8: 124. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7068712/

Lozovskis, P. ve diğerleri (2020) Grafen Oksit ve Gümüş Nanopartikül Hibrit Kompozitinin Edinilmiş Direnç Genlerine Sahip P. aeruginosa Suşları Üzerindeki Etkisi. Int J Nanomedicine, 2020 Jul 17;15:5147-5163. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32764942/

Luisetto M. ve diğerleri (2023) Elektronik Cihazlar (WCR) ve Covid-19 Aşısı ADR: Miyokardit ve Perikardit -İlginç Bir Fenomenin Epidemiyolojisi ve Fizyolojisi. Uluslararası Bilim, İletişim ve Teknoloji Alanında İleri Araştırmalar Dergisi (IJARSCT). Cilt 3, Sayı 1, Nisan 2023. https://www.researchgate.net/publication/369920558_Electronic_Devices_WCR_and_Covid-19_Vaccine_ADR_Myocarditys_and_Pericarditis_-Epidemiology_and_Physiology_of_An_Interesting_Phenomena-_INDEXED_BY_SCILIT_and_SEMANTIC_SCHOLAR-_WORLDCAT-_CROSSREF

Lu, P. ve diğerleri (2020) Memeli Hücrelerinde Grafen Oksit Türevlerinin Sitotoksisitesine İlişkin Mekanistik Görüşler. Chem. Res. Toxicol. 2020, 33, 9, 2247-2260. https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.chemrestox.9b00391

Madej, C. (2021b). 400x Büyütme ile J&J ve Moderna Vax. Stew Peters TV. https://www.europereloaded.com/dr-carrie-madej-talks-to-stew-peters-are-these-vaccines-the-beginning-of-transhumanism/

Martin, C. ve diğerleri (2017). Grafen, Poliakrilamid Hidrojellerin Biyouyumluluğunu Geliştiriyor: Nöronal Büyüme için 3D Polimerik İskeleler. Bilimsel Raporlar cilt 7, Makale numarası: 10942 (2017). https://www.nature.com/articles/s41598-017-11359-x

Mei, L. ve diğerleri (2020). Bakterilerle Enfekte Yaralar için Artırılmış Grafen Kuantum Nokta-Işık Işınlama Terapisi. ACS Appl Mater Interfaces, 2020 Eylül 9;12(36):40153-40162. doi: 10.1021/acsami.0c13237. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32805864/

Maynard, RL. (2012) Nano-teknoloji ve nano-toksikoloji. Emerg Health Threats J. 2012. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22662021/

Melnick, R. (2019) Olumsuz sağlık etkileri bulgularını en aza indirmeyi amaçlayan asılsız eleştirilere rağmen, insan sağlığı risklerini değerlendirmek için cep telefonu radyofrekans radyasyon verilerine ilişkin Ulusal Toksikoloji Programı çalışmasının faydası hakkında yorum. Environmental Research, Cilt 168, Ocak 2019, Sayfa 1-6. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0013935118304973

Milhacea, A. (2023). Kontamine Gıda Tedariki Aşılanmamış Canlı Kan Analizi Bulgularına Katkıda Bulunuyor mu? Market Et Ürünlerinde Darkfield Kan Analizi. anamihalceamdphd.substack.com/p/contaminated-food-supply-contributing

MIT (2013). Biyolojik Olarak Kendiliğinden Birleşen Nanotüpler. ABD Patenti US20140000688A1. https://patents.google.com/patent/US20140000688A1/en?q=(coronavirus+graphene)&assignee=Massachusetts+Institute+Of+Technology

Mohamed, M. ve diğerleri (2020) PEGylated liposomes: immunological responses. ci Technol Adv Mater, 2019 Jun 26;20(1):710-724. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31275462/

Montagnier, L ve diğerleri (2020) HIV MANİPÜLE KORONAVİRÜS GENOMU EVRİM EĞİLİMLERİ. Zenodo/Science Open. https://www.scienceopen.com/document?vid=352c7fc2-4d7c-4f05-83e2-0306517c2f16

Monteverde M. "Cansino, Pfizer, AstraZeneca, Sinopharm ve Sputnik aşı şişelerinde bulunan grafen oksit ve mikroteknolojinin tanımlanması". 27 OCAK 2022. https://www.orwell.city/2022/01/argentina.html

Mosadegh, S. ve diğerleri (2022). Grafen oksit katkılı etanol damlacık yanması: Tutuşma gecikmesi ve atomizasyonun yanma hızına katkısı. Combustion and Flame, Cilt 238, Nisan 2022, 111748. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0010218021004910

Nagase, D. (2022, Nisan 18). Dr. Nagase COVID Aşılarının Görüntülerini İnceledi, 'Yaşam Unsurları' Göstermiyor. Western Standard. https://rumble.com/v11go0d-watch-dr.-nagase-reviews-images-from-covid-vaccines-shows-no-elements-of-li.html

Newman L ve diğerleri (2020) İnce Grafen Oksit Nanosheets'in Burundan Beyne Translokasyonu ve Serebral Biyodegradasyonu. Cell reports physical science, ARTICLE | VOLUME 1, ISSUE 9, 100176. https://www.cell.com/cell-reports-physical-science/fulltext/S2666-3864(20)30187-9

Nezakati, T. ve diğerleri (2014) Tıbbi uygulamalar için kimyasal olarak modifiye edilmiş grafen bazlı malzemelerin toksikolojisi. Arch Toxicol. 2014;88(11):1987–2012. https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s00204-014-1361-0.pdf

Nirmar, N.K. ve diğerleri (2017) Nano-Grafen Oksitin Wistar Sıçanlarının Testis, Epididimis ve Fertilitesi Üzerine Etkileri. tam metin bağlantıları. 2017 Eylül;121(3):202-210. doi: 10.1111/bcpt.12782. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28371123/

Nixon, D. (2022). Mikroskopi bulgularıyla aşılardaki teknolojiyi gösteren Maria Zeee ile röportaj. https://rumble.com/v26rh5i-maria-zeee-uncensored-dr.-david-nixon-jan-20-2023.html

Noack, A. (2021), LEAKED PFIZER C19 BIOWEAPON MICROSCOPY VIDEO, https://rumble.com/vpupk3-graphene-razor-blades-found-in-the-covid-vaccines-dr.-andreas-noack.html

Nyberg, N.J. ve diğerleri (2022) Avrupa Birliği radyofrekans teknolojilerinin yaygınlaştırılmasında sağlık yerine ekonomiye öncelik veriyor. Çevre sağlığı üzerine incelemeler. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36129168/

Ou, L. ve diğerleri (2016) Grafen ailesi nanopartiküllerin toksisitesi: kökenleri ve mekanizmaları hakkında genel bir inceleme. Parçacık ve Lif Toksikolojisi, cilt 13, Makale numarası: 57 (2016). https://particleandfibretoxicology.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12989-016-0168-y

Pahuja, R. ve diğerleri (2015). Dopamin Yüklü Nanopartiküllerin Trans-Kan Beyin Bariyeri İletimi Parkinson Sıçanlarında Fonksiyonel Eksiklikleri Tersine Çevirir. ACS Nano 2015, 9, 5, 4850-4871. https://pubs.acs.org/doi/10.1021/nn506408v

Palmieri, V. ve diğerleri (2019) Grafen oksit kana dokunuyor: biyo-koronatlı 2D malzemelerin in vivo etkileşimleri. Nanoscale Horiz, 2019 Mar 1;4(2):273-290. doi: 10.1039/c8nh00318a. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32254085/

Park, J. ve diğerleri (2023). Yeni İmplante Edilebilir Biyoelektrotlar Olarak Ayarlanabilir Parçalanabilirliğe Sahip Enjekte Edilebilir İletken Hidrojeller. Nano - Mikro - KÜÇÜK. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/smll.202300250

Patlolla, A.K. ve diğerleri (2016) Sprague-Dawley Sıçanlarının Böbreklerinde Grafen Oksitin Toksisite Değerlendirmesi. Int J Environ Res Public Health, 2016 Mar 29;13(4):380. doi: 10.3390/ijerph13040380. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27043588/

Peeters, C. (2022). Grafenin Sağlık Riskleri. https://brownstone.org/articles/the-health-risks-of-graphene/

Perez, J. C. Montagnier, L. (2020). COVID-19, SARS VE BATS CORONAVIRÜSLERİNİN GENOMLARINA ÖZGÜ HOMOLOG RNA DİZİLERİ. Uluslararası Araştırma Dergisi -GRANTHAALAYAH, 8(7), 217-263. https://www.researchgate.net/publication/353754680_Perez_J_C_Montagnier_L_2020_COVID-19_SARS_AND_BATS_CORONAVIRUSES_GENOMES_PECULIAR_HOMOLOGOUS_RNA_SEQUENCES_International_Journal_of_Research_-GRANTHAALAYAH_87_217-263_httpsdoiorg1029121granthaalayahv8

Qu, G. ve diğerleri (2013) Grafen oksit, makrofajlarda toll benzeri reseptör 4 (TLR4) bağımlı nekrozu indükler. ACS Nano, 2013 Jul 23;7(7):5732-45. doi: 10.1021/nn402330b. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23734789/

Rajabathar, JR. (2020) Sağlık Hizmetleri Uygulamaları için Karbon Nanotüp Çeşitleri Üzerine İnceleme:Hazırlama Yöntemlerinin Etkisi ve Mekanizma Anlayışı. https://www.mdpi.com/2227-9717/8/12/1654Reissner, H. (2021). Endüstri Mühendisi İhbarcı: Aşılarda Grafen Şarapnel Bulundu. Wa(h)re Gesundheit. https://www.bitchute.com/video/An0NPf7GSymL/Rubik, B., Brown, R.R. (2021) Koronavirüs hastalığı-19 ile 5G dahil kablosuz iletişimden kaynaklanan radyofrekans radyasyonuna maruz kalma arasında bir bağlantı olduğuna dair kanıtlar. J Clin Transl Res. 2021 Ekim 26. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34778597/

Saeednia, L ve diğerleri (2017). Sürekli ilaç dağıtım uygulamaları için ısıya duyarlı kitosan-grafen hibrit hidrojellerin yapısal ve biyolojik özellikleri. J Biomed Mater Res A, 2017 Sep;105(9):2381-2390. doi: 10.1002/jbm.a.36096. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28445606/

Saiyid, Z. ve diğerleri (2010).Kan-beyin bariyeri boyunca hedeflenen dağıtım için azidotimidin 5'-trifosfatın manyetik nanoformülasyonu. Int J Nanomedicine. 2010 Nisan 7;5:157-66. doi: 10.2147/ijn.s8905. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2865010/pdf/ijn-5-157.pdf

Salatin, S. ve diğerleri (2017). Nazal ilaç/aşı uygulaması için hidrojel nanopartiküller ve nanokompozitler. Archives of Pharmacal Research, cilt 39, sayfa 1181-1192 (2016). https://link.springer.com/article/10.1007/s12272-016-0782-0#citeas

Saleh, DM ve diğerleri (2022) İntratrakeal instilasyondan sonra sıçan akciğerinde çift duvarlı karbon nanotüplerin toksisitesi ve kanserojenliğinin değerlendirilmesi: iki yıllık bir çalışma. Partikül ve Lif Toksikolojisi, cilt 19, Makale numarası: 30 (2022). https://particleandfibretoxicology.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12989-022-00469-8

Sanchez, V. ve diğerleri (2012) Grafen Ailesi Nanomalzemelerin Biyolojik Etkileşimleri: Disiplinlerarası Bir İnceleme.Chem. Res. Toxicol.2012, 25, 1, 15-34. https://pubs.acs.org/doi/10.1021/tx200339h

Sarlangue, G., Devilleger, J., Trillaud, P., Fouchet, S., Taillasson, L. ve Catteau, G. (2021, 30 Kasım).Bluetooth Expérience X Projesi. http://www.nakim.org/israel-forums/download.php?id=920--

Schinwald, A. ve diğerleri (2012) Grafen bazlı nanoplateletler: alışılmadık aerodinamik özelliklerinin bir sonucu olarak solunum sistemi için yeni bir risk. ACS Nano, 2012 Jan 24;6(1):736-46. doi: 10.1021/nn204229f. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22195731/

Sevillano, JL (2020). Covid aşamaları kronolojik olarak ışınlamanın etkilerine karşılık gelir. Periodista Digital.

https://www.periodistadigital.com/politica/opinion/20200921/doctor-jose-luis-sevillano-fases-covid-corresponden-cronologicamente-efectos-irradiacion-noticia-689404368774/

Smith, K. (2022).Grafen, nanonetwork ve Internet of Nanothings (IoNT) temelli CoVid aşıları.

https://www.researchgate.net/publication/358150548_CoVid_vaccines_based_on_graphene_nanonetwork_and_Internet_of_Nanothings_IoNT

Song, H.S. ve diğerleri (2017). Biyosensörler ve biyoelektronik için 2D grafen malzemelerle katkılı 3D hidrojel iskele. Biosens Bioelectron 2017 Mar 15;89(Pt 1):187-200. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27020065/

Su, W.C. ve diğerleri (2015) Grafen nanomateryal aerosollerinin insan üst solunum yollarında birikimi. J Occup Environ Hyg. 2015;13(1):1–34. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26317666/

Suzuki, K ve diğerleri (2020). Selüloz ve kitin bakımından zengin biyokütleden seçici ve verimli bir şekilde üretilen grafit kabuk zincirleri. Scientific Reports, cilt 10, Makale numarası: 12131. https://www.nature.com/articles/s41598-020-69156-y

Thabitha, P. ve diğerleri (2018) Biyomedikal Uygulamalarda Grafen Bazlı Nanomalzemeler ve Çevre ve Sağlık Riskleri Üzerine Bir İnceleme. Nano-Mikro Mektuplar cilt 10, Makale numarası: 53. https://link.springer.com/article/10.1007/s40820-018-0206-4

Tonelli, FMP. ve diğerleri (2015) Grafen bazlı nanomalzemeler: biyolojik ve tıbbi uygulamalar ve toksisite. Nanomedicine. 2015;10(15):2423–50. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26244905/

Tsiang, A.,Havas, M. (2021) COVID-19'a Atfedilen Vakalar ve Ölümler, Amerika Birleşik Devletleri'nde 5. Nesil Milimetre Dalga Kablosuz Telekomünikasyonuna Sahip Eyalet ve İlçelerde İstatistiksel Olarak Daha Yüksektir. Çevre Bilimi, Tıbbi Araştırma Arşivleri, Cilt 9 No 4 (2021): Cilt 9 Sayı 4 Nisan 2021 . https://www.semanticscholar.org/paper/COVID-19-Attributed-Cases-and-Deaths-are-Higher-in-tsiang-Havas/f07e443c99a6683c2b7ab8c5092829e80d85c6c3

Ungaro, F. ve diğerleri (2012). Antibiyotiklerin akciğerlere verilmesi için PLGA nanopartiküllerine dayalı kuru tozlar: hidrofilik polimerler ile kapsülleme verimliliği, salım hızı ve akciğer birikim modelinin modülasyonu. J Control Release, 2012 Jan 10;157(1):149-59. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21864595/

Valdiglesias, V. (2022).Nanomalzemelerin Sitotoksisitesi ve Genotoksisitesi. Nanomalzemeler (Basel).2022 Şubat; 12(4):634.

Van Welbergen, P. (2022) https://archives.lovinglifetv.com/video/368/dr-philippe---the-blood-slides-confirming-shedding-to-the-unvaxxed-from-the-vaxxed---from-live-stream-here-on-loving-life-tv-published-12-february-2022?channelName=Scott

Verkerk, R. (2021).COVID-19 Enjeksiyon İçeriği:EbMC squared CiC Çalışması Ön Bulguları. Dünya Sağlık Konseyi. https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/covid-19-vaccines-contents-prelim-summary-rob-verkerk/  ve https://www.orwell.city/2022/01/argentina.html  

Wagh, P. ve diğerleri (2022).Dr. Lee Merritt ile röportaj: 2300 aşı şişesinin içeriğini analiz etti. Toksinler bulundu, genetik materyal yok. https://rumble.com/v1gybwv-poornima-wagh-colleagues-analyzed-contents-of-2300-vaxx-vials.-found-toxins.html; https://expose-news.com/2022/08/29/covid-injections-contain-hydrogel-and-graphene-oxide/

Wakeling R. (2022). Psst....Pfizer Enjekte Edilmiş Kan Mikroskop Altında. https://odysee.com/@drsambailey:c/pfizer-injected-blood-under-the-microscope:6

Wang, D. ve diğerleri (2015) Grafen kuantum noktaları hücrelerde DNA hasarına neden olabilir mi? (Örnek: İlgili makale 2015 yılında yazılmış, “GQD'lerin neden olduğu DNA hasarına işaret ediyor. Reaktif oksijen türlerinin (ROS) GQD kaynaklı salınımının, gözlemlenen DNA hasarından sorumlu olduğu gösterilmiştir. Bu bulguların, GQD'lerin biyolojik sistemlerde gelecekteki uygulamaları için önemli çıkarımları olmalıdır.”) Nanoscale.2015;7(21):9894–901.  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25967921/

Wang, K. ve diğerleri (2018). Grafen / kitin nanofiber hibritlerinin tek pot sentezi ve bunların Poli (vinil alkol) üzerinde dikkate değer takviyesi. Carbohydr Polym, 2018 Aug 15;194:146-153. doi: 10.1016/j.carbpol.2018.04.036. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29801822/

Welbergen, P. van. (2021). Vaxxed ve Unvaxxed'de İndirgenmiş Grafen Oksit Bulundu. https://ugetube.com/watch/dr-philippe-van-welbergen-reduced-graphene-oxide-found-in-vaxxed-and-unvaxxed_DkiDmYnxbDmdYhB.html

Wen, K.P. ve diğerleri (2015) Farelerde intravenöz olarak enjekte edilen fonksiyonelleştirilmiş grafen oksitin birikimi ve toksisitesi. J Appl Toxicol.2015;35(10):1211-8. https://analyticalsciencejournals.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/jat.3187

Yadav, S. ve diğerleri (2022) Grafen Oksit Üzerine Bir Güncelleme: Uygulamalar ve Toksisite. ACS Omega. 2022 Ekim 11; 7(40):35387-35445. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9558614/

Yan, T. ve diğerleri (2017). Potansiyel Bir İmmünoadjuvan Olarak Kitosan-Fonksiyonelleştirilmiş Grafen Oksit.Nanomalzemeler (Basel).2017 Mar; 7(3): 59. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5388161/#B24-nanomaterials-07-00059

Yang, K. ve diğerleri (2011) Farelerde PEGile grafenin in vivo farmakokinetiği, uzun vadeli biyo-dağılımı ve toksikolojisi. ACS Nano. 2011;5(1):516–22. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21834646/

Yang, K. ve diğerleri (2013) Oral ve intraperitoneal uygulamadan sonra farelerde fonksiyonelleştirilmiş nano-grafen oksidin in vivo biyodistribüsyonu ve toksikolojisi. Biyomalzemeler. 2013;34(11):2787–95.

Yanowitz, S. (2022).C19 Enjeksiyon Şişelerinde Kendiliğinden Birleşen Yapıların Kanıtı. https://www.bitchute.com/video/kasL4PPvBTry/

Young, R. O. (2021, Şubat 5). Tarama ve Geçirimli Elektron Mikroskopisi CoV-19 Aşılarında Grafen Oksit ve Parazitleri Ortaya Çıkarıyor. Dr. Robert Young. https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

Yu, C. ve diğerleri (2020). Unutma yeteneğine sahip dinamik bellek olarak hidrojeller. Ulusal Bilimler Akademisi Bildiriler Kitabı.

Özet; Yumuşak maddede depolanan beynimizin hafızası dinamiktir ve önemsiz bilgileri filtrelemek için kendiliğinden unutur. Buna karşın, sert malzemelerden yapılan mevcut insan yapımı hafıza statiktir ve dış uyaranlar olmadan unutmaz. Burada, sıcaklığa duyarlı dinamik bağlara sahip yumuşak hidrojellerden dinamik bellek geliştirmek için bir ilke öneriyoruz. Hafızaya alma-unutma davranışı, termal uyaran üzerine hızlı su alımı ve yavaş su salınımının yanı sıra bu jellerin termal geçmişe bağlı şeffaflık değişimine dayalı olarak elde edilir. Unutma süresi, beynin davranışına benzer şekilde termal öğrenme süresiyle orantılıdır. Hafıza, sıcaklık dalgalanmalarına ve büyük gerilmelere karşı kararlıdır; dahası, unutma süreci programlanabilir. Bu ilke, yumuşak maddenin denge dışı sürecine dayanan dinamik bellek üzerine gelecekteki araştırmalara ilham verebilir.

DOI: 10.1073/pnas.2006842117. https://www.pnas.org/doi/full/10.1073/pnas.2006842117

Yu, S. ve diğerleri (2020). Aşı Uygulamalarında Kuaternize Kitosan Nanopartikülleri. Curr Med Chem, 2020;27(30):4932-4944. doi: 10.2174/0929867326666190227192527. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30827229/

Yuan, Y. ve diğerleri (2021) Grafen Oksit-Gümüş Nanopartikül Nanokompozitleri Kaprin Fetal Fibroblast Hücrelerinde Oksidatif Stresi ve Aberrant Metilasyonu İndükler. Hücreler. 2021 Mar; 10(3):682. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8003532/

Zalewski, F. (2021).Elektron Mikroskobu Altında Aşılarda Bulunan Alüminyum Bazlı Yaşam Formları. https://www.bitchute.com/video/45rx8vafSfWS/

Zhang, D ve diğerleri (2020).Yumuşak Polimerik Hidrojel Transformatörleri Manipüle Eden Çok Alanlı Sinerji. Advanced Intelligent Systems, doi.org/10.1002/aisy.202000208. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdfdirect/10.1002/aisy.202000208

Zhang, L. ve diğerleri (2010) Beyinde Karbon Nanotüp alımı ve toksisitesi. Methods Mol Biol, 2010;625:55-65. doi: 10.1007/978-1-60761-579-8_6. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20422381/

Zhang, X. ve diğerleri (2022). Grafen Ailesi Nanomalzemelerin Bitki Büyümesi Üzerindeki Etkileri: Bir İnceleme. Nanomalzemeler (Basel).2022 Mar; 12(6):936. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8949508/

Zhang, Z. (2021) Aşı adjuvanı olarak karbonhidrat içeren nanopartiküller.Haziran 2021 Expert Review of Vaccines 20(10). https://www.researchgate.net/publication/352240555_Carbohydrate-containing_nanoparticles_as_vaccine_adjuvants

Zeee, M. Avustralyalı bilim insanlarının özeti (2022). https://zeeemedia.com/interview/uncensored-whistleblower-scientists-confirm-nanotech-the-great-reset/

Anahtar Kelimeler:
GrafenModRNACOVID19
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.