Öne Çıkanlar Sosyal Tıp Bahçeli Mendy Chitrik Muammer Karabulut Ali Yerlikaya

ACUN, İNSTAGRAM’DA DÜNYA REKORU KIRACAK! Hedef 5 milyon...

Geçen günlerde  Acun,  Survivor programında yarışmacılar ile birlikte instagram’da canlı yayında,  “hi,ho ve hey” diye bağırdı ve  1 milyon izlenme ile dünya rekoru kırdığını düşündü. Aynı görüntülerin 22 Mayıs 2020 tarihinde  instagram’da tıklanma sayısı ise 6.827.883 oldu.

Ama Kanal 8’de yayınlanan Survivor magazin programında Hakan Hatipoğlu canlı yayında dünya rekorunun 2 milyon olduğunu açıkladı. Ve önümüzdeki günlerde yine instagram’da canlı yayında,  Acun ve yarışmacılar  için, “5 milyon izleyici ile rekor kırmaya var mısın.” dedi. 

Domink’de yarışmacıların  kendi çektikleri 1’er dakikalık videolar rekor izlenme sayısına ulaştı. Bu rekorda gönüller kadrosunda olan Cemal Can Cansever’in çektiği video,  22 Mayıs 2020 Cuma günü akşam saatlerinde 6.798.587 ile kendi grubunun rekorunu kırdı.   

İnstagram’da Acun ILICALI’nın 12 milyon, Twitter’de  ise 5 milyon  300 bin  takipçisi bulunuyor. Türk halkının desteği ile  81 İlde sokağa çıkma yasağı yaşanacağı bayramda,  Acun ILICALI daha önce Hakan Hatipoğlu tarafından dile getirilen instagram’da dünya rekorunu kırması bekleniyor. Bu dünya  rekorun şimdiden bayram günün de  hayırlı olmasını diliyorum.

Bir de İzmir’deki minarelerden yapılan uygunsuz yayın tabii ki doğru değildir. Doğal olarak bütün kesimlerden tepki ve kınama da aldı. Eğer bütün kesimler bu eylemi kınadıysa, bu ciddiye alınacak bir provokasyondur. Ama en büyük provokasyon, DSÖ tarafından  bütün ibadet yerlerinin kapanmasına neden olan sözde salgın hastalık ilanıdır. Bu duruma kimse tepki göstermedi. Ama Donald Trump dün eyalet valilerinden, “Bugün kiliseleri, sinagogları, camileri ve ibadet” yerlerinin açılmasını istedi.

Eğer İzmir’deki tepkiyi, DSÖ’ye de gösterseydik, ibadet yerlerinin Trump değil, bizden gelseydi, o zaman inanç konusunda daha fazla samimi olduğumuza inanırdım. Burada derin bir samimiyetsizlik görüyorum. Gerçi Türkiye’de her 7 kişiden 1 kişi instgram'da Acun’u takip ediyor ve 2021 Survivor’a şimdiden başvurusu sayısı 300 bini aşıyorsa, 5G’ye de çoktan geçmişizdir.  Tüm bu gelişmeler, Türkiye’de akıl ve ruh sağlığımızın hangi noktada olduğunu gösteriyor.23 Mayıs 2020

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İzzet erdem 4 yıl önce

Acun 2. Fetö'dür.
Küreselci güçlerin maşasıdır.
Ve ülkesine en az fetö kadar ihanet etmiştir.