Öne Çıkanlar DSÖ Georges MAROVİTCH Starlik Türkiye Acil Kullanım Onayı

GÖÇ!!! “YENİ GÜNDEM”

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul  / 30 Temmuz 2023

Planlı salgından sonra Büyük Sıfırlama (Great Reset) olarak duyduğumuz Küresel plana 4.0’ı yaşayamadan 5.0 ile hızla evriliyoruz. Küresel planları DSÖ, BM ve Dünya Ekonomik Forumu üzerinden takip eden bağımsız araştırmacılardan Peter Imanuelsen’de "Yeni Gündem" için hazır mısınız? Başlıklı yazısında BM Gündemi 2030 için gerçekten çok bastırdığına ilişkin bir yazı yayınladı.

Imanuelsen yazısından, “Seçkinler yeni bir gündem üzerinde çalışıyorlar ve size bundan bahsedilmedi. Buna ‘Yeni Gündem’ diyorlar. Bunu başka bir isimle, yani Gündem 2030 olarak duymuş olabilirsiniz.” diyor.

Dikkat çekmek istediği ise artık beynimizi yıkayan yalnızca televizyon haberleri olmayacağını, herkesin elinden düşürmediği telefonlar ile “Yeni Gündem”’in dayatılacağı yazdı.

Tek dünya’nın merkezi konumundaki BM kendi belgelerinde Gündem 2030'u "Yeni Gündem" olarak adlandırdığını söyleyen Imanuelsen yazısına şöyle devem ediyor;  Bu, bize sadece çılgın bir komplo teorisi olduğu söylenen başka bir şeye çok benziyor.

Şimdi çok ilginç bir şeyle karşılaştım. Şu anda bu gündemi çok sıkı bir şekilde zorluyorlar, insanların bunu kabul etmesini ve desteklemesini sağlamaya çalışıyorlar. Sanırım insanların aslında böcekleri yemek istemediklerini ve hiçbir şeye sahip olmadıklarını fark ettiler....

YENİ TELEFONLAR YENİ GÜNDEME HAZIR

En yeni Samsung Galaxy telefonlarında, bu yeni gündemin gerçekten ne kadar harika olduğunu anlatmak için Agenda 2030 uygulaması fabrikadan önceden yüklenmiş olarak geliyor. Şu anda 300 milyondan fazla telefonda bu uygulama yüklü.

Uygulamada size "Yeni Gündem "i takip etmenin ne kadar önemli olduğu anlatılıyor, aslında onu tam olarak uygulamak için çalışıyorlar.

"2030 Gündeminin tam olarak uygulanması için tekrar yola koyulmaya çalışıyoruz"

- Samsung Gündem 2030 uygulaması

Peki nedir bu Gündem 2030?

Uygulanması ve takip edilmesi gerektiğine karar verdikleri çeşitli farklı "Küresel Hedefler" belirlediler. Tabii ki bunların en önemlilerinden biri "İklim Eylemi".

Bir diğeri ise "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği", yani feminist gündemi uygulamak.

Bilin bakalım, "Yeni Gündem "e göre çevre için gerçekten iyi olan şey nedir?

-Göç!

"2030 Gündemi... göçün sürdürülebilir kalkınmanın güçlü bir itici gücü olduğunu kabul eder"

15 dakikalık şehirler.

Hiç 15 dakikalık şehirler fikrinin nereden çıktığını ve neden aynı anda her yerde bunu zorluyor gibi göründüklerini merak ettiniz mi? Küresel Hedef 11'e hoş geldiniz,

- Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar.

Aslında çiftlikleri Hollandalı çiftçilerin elinden almalarının nedeni Gündem 2030. Bu gündemde belirtildiği üzere 2030 yılına kadar emisyonlarını azaltmaları gerekiyor.

Gizli Gündem.

Çoğu insan bu gündemin kimsenin oy vermediği elitler tarafından arkalarından planlandığını bilmiyor. Ve ana akım medya elbette bundan bahsetmiyor, bahsediyorsa da olumlu bir şekilde bahsediyor, insanların beynini yıkayarak Gündem 2030'u desteklemelerini sağlıyor.

Ancak bu bir sürpriz olmamalı. Kısa bir süre önce "Yeni Gündem "de özetlenen "Küresel Hedefler "in finansmanı için 1.27 MİLYAR $ bağışta bulunan Bill Gates, ana akım medyaya da 319 milyon $ bağışta bulundu. Elbette medya bunu destekleyecektir. (bkz)

Bill Gates, Gündem 2030 "Küresel Hedefler"e 1.27 milyar dolarlık bağışla DİJİTAL KİMLİK için bastırıyor.

Ve dijital kimlik de Merkez Bankası Dijital Para Birimi (CBDC) olacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.