Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik Mendy Chitrik İsrail

BİLL, UMREYE GİTTİ VE MÜSLÜMAN OLDU

5G ile malum virüsü kullanan güçler, medyanın her türünü ajanları ile sıkı takip ediyor, doğru olmayan ve  komplo teorisi içeren haberlere karşı sansür uyguluyor. Aynı uygulamadan 5gvirüsnews platformu da nasibini aldı. Platform tarafından, YouTube ve Facebook’a konulan Dr. Judy Mikovits videosu sansürlendi.

Teyitçiler, tüketici mahkemesinde insan sağlığı için, Microsoft ve Huawei açılan davayı haber yapan, Haber Vakti ve Sözcü Gazetesi’ni eleştirdi.  Ama  olmayan bir isim Prof. William j. Speedon adıyla,  “İNSAN SAĞLIĞINA ADANMIŞ BİR HAYAT BİLL GATES” başlıklı kaleme alınan yazıda, Bill Gates’in her yıl Umreye gittiği ve Müslüman olduğu yazıldı. Bu haber  14 Mayıs 2020 tarihinde, Facebook (1) ve YouTube’a (2)  konuldu. Şuana kadar hiçbir müdahale ile karşılaşmadı.

Ya bu sansürcüler doğru çalışmıyor. Ya da gerçekten doğru ve kendilerine zarar verecek haberleri sansürlüyorlar.

İşte sansürlenmeyen o yazı; kararı siz verin…

İNSAN SAĞLIĞINA ADANMIŞ BİR HAYAT

BİLL GATES

Prof. William j. Speedon

Yıllardır hakkında araştırma yaptığım ünlü hayırsever, kendisine hocaların hocası  diye hitap ettiğim  Bill Gates bütün açıklamalarını 49 yıldır,  https://www.gatesnotes.com isimli bir web sitesinden yayınlar. Hakkında her gün yüz binlerce haber yapılır. Bu haberlerin önemli bir bölümünü okur, bir kısmına kendisine ki bu her zaman yarıdan bir fazla olur, yanıt verir.  Diğer yarıdan bir eksiği de yanında çalışan binlerce asistanı tarafından hemen yanıtlanır. Ve gerekli tedbirler alınır.

Hocam Bill Google arama motorlarında Santa Claus’tan sonra en çok, “454 trilyon” aranan ikinci kişidir. Özel yaşamını  başta Afrika’daki çocuklar olmak üzere  insan sağlığı için ayırarak her türlü  fedakarlığı yapıyor ve bütün servetini de bu amaç için harcıyor.  Afrika’da her yıl ölen çocuk sayısı 139 milyonu buluyordu. Ama bu sayı Bill Gates sayesinde 94 kişiye kadar düştü.

Saygı değer Hocam Bill Gates yaşamının  büyük bir kısmını geçirdiği Afrika çöllerinde aynı zamanda mikrobiyolog olan Etiyopyalı  Tedros Adhanom Ghebreyesus’da  henüz 13 yaşındayken tanımış ve bu vesile ile kendisini daha sonra büyük amcasının kurduğu Dünya Sağlık Örgütü’nün başına geçirmiştir. 

HOCAM BİLL, UMREYE GİDER VE GİZLİ MÜSLÜMANDIR.

Midesine bir gram haramın girmediğini bildiğim Hocam Bill, az bilinmesine rağmen her yıl Umreye gider, Müslüman olduğunu herkesten gizler. Komplo teorilerine aldırış etmeden her yerde, her koşulda insan sağlığına adanmış bir hayat sürer.

İnsan sağlığının, insan hijyeninden geçtiğini de keşif eden Hocam Bill Gates’in, birazda  bu hijyen alanında yaptığı 850 milyar 334 milyon Pound  tutarındaki yatırımından da bahsetmek istiyorum.  Dünyada çok kısa zamanda büyük yankı uyandıran projesinin adını, “Yeniden Keşfedilen Tuvalet”dir.   Hatta kendisi bu uğurda gezegenimizde bulunan tuvaletlerin yarısında bizzat gözlemde bulunmuştur. Hocam Bill komünist olmamasına rağmen, Çin’in başta, “şeyin yayıldığı”  Wuhan kenti olmak üzere geliştirdiği çok taraflı ilişkiler sayesinde, 21 yüzyılın projesi olan tuvaletler ile ilgili fuar açılışı yapmıştır. Katıldığı bu fuarda Çin Komünist Partisi Başkanı ve genel sekreteri Şi Cinping de hazır bulunmuş ve bu açılışta aklına eski lideri Mao Zedong  gelince de göz yaşarlını tutamamıştır. Bu manzara karşısında çok duygulanan Hocam Bill’de  eline limon kolonyalı mendilini alarak Şi Cinping ile birlikte ağlamıştır. Açılışta çok muhterem hocaların Hocası Bill Gates de günün anlam ve önemine binaenaleyh bir konuşma yaptı. Eğer konuşması sırasında  rahmetli büyüğümüz Alman İşçi Partisi üyesi olduktan sonra Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisi’nin genel başkanı olan merhum lideri Adolf Hitler olsaydı, heyecandan altına kaçırırdı. Çünkü Hocam Bill yaptığı muazzam araştırma sonucunda hazırladığı ve 1039 profesör tarafından imzalanan, insan atığının güvenli bir şekilde atılması” konulu  bilimsel makalesinde hiç bilinmeyenleri anlattı. Diyojen’in elinde gündüz gündüz fener sallaması gibi, Hocam Biil’de  elinde bir kavanoza koyduğu insan dışkısı ile fuar alanındaki kürsüye geldi. Pirinç tarlasından koşa koşa fuara gelerek Hocam Bill’i dinlemeye gelen Çin Komünist Partisi’ne üye vatandaşların alkışları Moskova’dan duyulurken, nerdeyse Beyaz Saray’dan da duyulacaktı.  Tabii ki yoğun alkış ve sevgi selinden dolayı Hocam Bill konuşmasına 49 dakika geç başladı. Hocam Bill konuşmasına başlarken elindeki kavanozu göstererek, içinde ne olduğunu biliyor musun? diye sordu. Salonda bulunan yüz binlerce, televizyonda açılışı naklen izleyen, kültür devrimi ile bilinç kat sayısı artan Çinliler  hep bir ağızdan bokkkkkkk diye bağırdılar. Herkes kavanozun içinde ne olduğunu bilince, Hocam Bill de  konuşmasına başladı. Özetle kavanozun içinde,  “Bu az miktarda dışkı 200 trilyon rotavirüs hücresi, 20 milyar Shigella bakterisi ve 100.000 parazit solucan yumurtası içeriyor.” dedi. Hocam Bill daha sonra, “İşte bunu steril duruma getirip içeceğiz. Ben içtim bir şey olmadı.” deyince de, aldıkları terbiyeden olsa gerek, hep bir ağızdan, “Afiyet Olsun”  sesleri salonu çınlattı.  Daha sonra da salonda buluna herkese, Hocam Bill kavanozu açtığı için,  birer adet maske ve çıkarken kavanozu dokundukları için de birer çift eldiven dağıtıldı. Çıkışta ise herkes dezenfaktan ile ellerini 49  saniye yıkadı.  Böylelikle kimseye ROTAVİRÜS bulaşmadı.

Eğer Hocam Bill Gates ile ilgili yazılarımın yayınlanması ile ilgili bir sansür gelmez ise ondan aldığım güç ile  bizimkinin yan örgütü olan,  Dünya Sağlık  Örgütü ve Beyaz Saray’ın Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Dr. Anthoy Fauci ve diğerleri hakkında da makaleler yazmaya devam edeceğim.  18 Mayıs 2020

  1. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=119075963127777&id=100050761203916
  2. https://www.youtube.com/watch?v=-Be1Kj0hZJ4&feature=youtu.be

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Biri. 4 yıl önce

Bu yaziyi okurken, gülmekten birakin mideme kramp girmesini; beynime kramp giriyordu az kalsin! Bill Gate, Müslüman(!) olmus ve her yil umreye gidermis ha!? Hem de gizli bir Müslümanmis! ..Vay anasini?! Bill Gate; O Umreye, her insan öldürücü Virüs Laboratuvarlarina milyarlarca para aktarip; `ve her yarattigi Pandemiden sonra kac ülkeden kac Müslüman daha geriye kaldi? diye saymaya gitmis olmasin sakin??! Cok güldüm ya, valla...

Avatar
Biri. 4 yıl önce

...isin insani cok üzen ve sasirtan tarafi ise, bizim Milli (!) bildigimiz yöneticilerimizin, dünyaya bu kadar diklendikten sonra, yüz yillar evvelinden Yüce Alah ile adeta yarisa girmis bu Iblis soylarinin baslatmis olduklari bu insan katili toplulugun baslatmis olduklari katliam oyununa onay veren ilk ülkeler siralamasinda bulunmayi kabul etmis olmalaridir!? Tarim Bakanligi ile, saglik Bakanligi ile. Belkide Aile Bakanligi ile de yakinda Aile planlamasi anlasmasi da yaparlar yakinda(!)....