Öne Çıkanlar İnsan Hakları Konseyi Dünya Ekonomik Forumu DSÖ HRC Tess Lawrie

Dilipak’ın CONCOVİD Konuşmasını YouTube Engelledi. İtiraz Üzerine de Kaldırdı!

Yayın kurulu üyemiz ve sözcümüz gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak’ın konuşmacı olarak katıldığı, 40’a yakın ülkeden 119 akademisyenin katıldığı, 12-14 Haziran 2020 tarihlerinde, 10 kadar üniversitenin katılımı ile Medeniyet Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen, “Online International Conference of COVID-19 (CONCOVID)” konferansında yaptığı konuşmaya, Dilipak’ın Youtube sayfasındaki video’ya erişim YouTube tarafından engellendi.

Fakat iki gün önce Dilipak, YouTube’a yayın engeline karşı yaptığı itiraz bugün sonuçlandı ve yayın yasağı kaldırıldı.

Dilipak’ın bu konferansta yaptığı konuşmaya http://youtu.be/9Me1KNDKzVY adresinden erişilebilmektedir.

Dilipak konferansta yaptığı konuşmada, Covid’19’un “Biyolojik bir ajan” ve silah olduğunu dile getirmiş ve olayın tarihi seyri hakkında bilgi verdikten sonra, “Pandemi” söylemi ve konunun mediada sunumu hakkında eleştirilerde bulunmuş ve bir korku pandemisi oluşturduğunu savunarak, konunun Chip, Starlink ve 5G ile ilişkisini dile getirerek,  “Büyük fotoğrafa” baklıması gerektiğini söylemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.