Öne Çıkanlar Sapanca DSÖ Sukharit Bhakdi Sitrik Asit Mendy Chitrik

İNSANLIK TARİHİNİN EN BÜYÜK ZULÜMÜ

Hayvanların ve insanların ortak noktası nedir? Görünüşe göre düşündüğümüzden daha fazla. Ama Hayvanlara aşı uygulama şekli ile insanlara Covid için, "test" uygulamalarının aynısı olduğu da ortaya çıktı.  

Neden burnumuza bir pamuklu çubuk sokmaları gerekiyor ?

Tek nedeni Bill Gates’in kontrolünde olan DSÖ öyle istiyor.  Sözde sağlımızı için yapılan ve  işkenceye dönüşen tedbirlere,  insanın itiraz etme hakkı ve hukuku yok. Maskemizi takacağız  çenemizi kapayacağız.

İnsan olduğumuzu unutacağız.

İşte Bu Olağandışı Burun Çubuğu Testleri Hakkında Bir Haber

Koronavirüs testi sahtedir ve muhtemelen gizli beyin erişimi içindir.

Virüsün, insanların büyük bir kısmının sinir sistemini mahvettiği, kalıcı nörolojik problemler ve beyin hasarı bıraktığı iddia ediliyor. Ama bunu yapan gerçekten bir virüs mü yoksa testler bunu mu yapıyor?

Koronavirüs çoğu durumda kendi kendini test eder (muhtemelen farklı türleri vardır), ancak çoğu durumda beyin hasarına neden olan şey açık bir şekilde bunlardır.

Kolayca açıklanabilir: Testlerin çoğu (hepsi inanılmaz derecede uzun "çubuğu" kullanan), örneklerini burun boşluğunun tepesinde bulunan ve birçok delikle delinmiş milimetre kalınlığında bir kemik olan cribriform plakasından alır. Doğrudan beyin boşluğuna uzanır. Bu delikler, olefaktör sinirlerinizin içinden geçtiği şeydir ve çok sayıda vardır (kemik, kaba bir ızgaraya benzer).

Birini gizli bir beyin virüsü, nano teknoloji yerleştirerek veya içine bir çip yerleştirerek sabote etmek istiyorsanız, bunu yapacağınız yer burası olabilir.  Çünkü belki bir doktor çip çıkarabilir, ancak bireyler kesinlikle bu kadar ince bir delik açmadan asla yapamaz. Kemik (bu gerçekten kemik bile değildir, yaklaşık yarım sinirdir) ve oradan bir çıkarma yapmaya çalışan herhangi biri muhtemelen kendini öldürür.

Herhangi bir kimyasal, virüs, nano teknoloji veya oraya koymak istedikleri başka herhangi bir şey, beyne anında erişime sahip olacak ve bir kez girdikten sonra onu çıkarmayı unutabilirsiniz. Yerleştirildiğinde, kelimenin tam anlamıyla beynin üzerinde olacak ve içeri girer.

İnsanlar testlerin sonucunda acı duyar ve şikayet eder.  Testlerin hangi sebeple insan vücudunun beyne en erişilebilir kısmına dokunması gerekir? Gerçekten test yapanlar mı? DNA testleri basit bir ağız temizleme çubuğu ile yapılır ve herhangi bir virüs testinin (sözde öksürerek yayılabildiğiniz zaman) aynı olmayacağını düşünmek saçma. Bu testlerde garip bir şeyler var.

SAĞDUYU. Bahse girerim bu testin ne olduğu konusunda açık bilgiye sahip değiliz. Ne pahasına olursa olsun testten kaçının. (Hatırlayın, Tanzanya Başkanı, Batı tıbbi yardımından haklı olarak şüphe duyan, gizlice hayvanları, meyveleri ve araç yağını test etti. Başkana göre motor yağı dışındaki tüm öğelerin korona için pozitif olduğu bulundu.) Açıkça gereksiz yere istilacı "testler "Bunun TAMAMEN sahte olduğunu ve gerçekten test olmadığını kesinlikle belirtin. Bu yüzden Kivi meyvesi testini pozitif alıyoruz ve gerçekten test edilmeden önce kaydolup ayrılan insanlar test pozitif olarak etiketleniyorlar, BU OLURSA KORONAVİRÜS TESTİ YOKTUR, hayır, testten tamamen başka bir şey yapıyorlar ve beyne olan yakınlık, bu testlerin gerçekte ne olduğunu sorgulamak için gerçekten bir neden açar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 4 yıl önce

dunya buyuk bır tehlıke ıçınde

Avatar
Mert 4 yıl önce

Çeviri çok kötü.Birşey anlaşılmıyor.

Avatar
doktor 3 yıl önce

Bilimsellikten uzak, bilgiye değil sadece zanna dayalı kanaatler gerçeğin ta kendisi imiş gibi savunulmuş. Ahmakça.

Avatar
Yusuf Toygun 4 yıl önce

ilginç

Avatar
Jesus 3 yıl önce

Yakıştıramadım.