Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi TL Mehmet Eymür Deprem DSÖ

SIRADA AŞI DAĞITIMI VAR

Haber : 5G Virus News - Platformu

Business Insider'a verdiği demeçte Gates, “Hiçbir zaman mikroçip türü hiçbir şeyle ilgilenmedim.” dedi. Bill Gates, insanlara mikroçip takmak için salgını yaratmış olabileceği yönündeki iddiaları, “çok aptalca” buldu.

Bugün Bill Gates, herhangi bir “mikroçip tipi şey” içine de girmediğini söylüyor. Belki de yarın, “ben yazılımcıyım aşı işine de girmedim.” diyecek.

İnsanlığı kurtarmak için milyarlarca dolar harcayan Microsoft kurucu ortağı Gates hakkında;  COVID-19 aşıları olarak pozlanan mikroçiplerle implante ederek gizlice insan ırkını gözetlemeye iten, kalıcı bir komplo teorisi ile karşı karşıya kaldı. Kendisi savunurken zor durumda kaldı. Nerdeyse ağlayacaktı. Milleti aptal yerine koymanın sızlamaları başladı.

Bill ve Melinda Gates Vakfı, Oxford Üniversitesi tarafından geliştirilen potansiyel bir COVID-19 aşısının üretim ve dağıtımına 750 milyon dolar katkıda bulundu. Amaca ulaşmak için 750 milyon dolar değil, 750 milyar dolar da harcarlar.

Fonlar, dünyayı COVID-19: Hindistan Serum Enstitüsü (SII) gibi bulaşıcı hastalıklara karşı korumak için mücadele eden örgütlerle güçlerini birleştiren İngiliz-İsveçli ilaç firması AstraZeneca ile yapılan anlaşmanın bir parçası olarak geliyor.

Salgın Hazırlık Yenilikleri Koalisyonu (CEPI); ve Gavi Aşı Birliği (Gavi) - hangi son iki edilmektedir. Ve  Gates tarafından finanse edilmektedir. 

Gates'in milyonları,  ilk gönderilerin 2020'nin sonuna kadar başlaması beklenen kafa karıştırıcı AZD1222 olarak adlandırılan 300 milyon dozluk aşının verilmesini destekleyecek .

SII ile yapılan ayrı bir lisans anlaşması, düşük ve orta gelirli ülkelere gönderilen bir milyar dozu görecek ve 400 milyonu 2021'den önce sağlanacak.

Toplamda, Astra Zeneca diyor, o iki milyar doz üretim yapabiliriz, “AZD1222 ABD ve İngiltere ile bildirildi zaten 300 milyon ile 100 milyon dozdan almak için planlanmış, pandemik sırasında hiçbir kar.” beklentisi yok.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
doğan 4 yıl önce

bu insnlık cep telefonu üretildikden ve içine işlemci konulduk dan sonra düşünme duyguları kaybetti.